Щатското подразделение на Nintendo обяви, че приложението ще е достъпно на 23 март с версия 2.0.0, която по същото време ще достигне и до iOS и ще добави нови герои.

Вижте снимки >> >> >>


Освен това ако играчите приключат едно от предизвикателствата на Bowser в безплатната версия, ще могат да отключат още едно ниво в допълнение на наличните 3. Пълната функционалност на играта се активира след заплащане на определена сума.

В края на януари стана ясно, че изтеглянията на Super Mario Run са надхвърлили 78 милиона след дебюта за iOS на 15 декември. Над 5% от тях или около 4 милиона са потребителите, които са платили, за да отключат пълната функционалност и така са генерирали около 53 милиона долара приходи.

Оказа се, че това не е особено впечатляващо постижение, защото компанията се е надявала да постигне поне 10%. Ако нямате търпение да се срещнете с новото мобилно превъплъщение на Super Mario може да се регистрирате в Google Play Store и ще получите известие, когато играта стане достъпна за изтегляне.Вижте видео Super Mario Run >> >> >>