Коментари - Проблемът на Apple - какво да прави с $98 млрд.? | IT.dir.bg
назад

Проблемът на Apple - какво да прави с $98 млрд.?

Американският технологичен гигант Apple днес ще обсъди какво да прави с натрупаните 98 милиарда долара, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Проблемът на Apple - какво да прави с $98 млрд.? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да организира томбола за нашите депутати и министри и президент и вицепрезидент и шефове да агенции на безлюден остров и да ги остави там!

Да наемат специалиста от Световната Банка - Симеон Дянков. Той така ще им реши проблема,че ще се чудят възможно ли е !

Да ги дадат за иновации и развитие. Да възложат изработването на учебни програми, подобни на Microsoft Learning, защото свободна качествена литература за IT в мрежата просто липсва и това е индеректно поощряване на необразоваността. Ако не бъдат подпомагани хората да се образоват, а биват държани в мрака на непросветеността, посредством тези непосилни цени на придобиването на IT квалификация, след 20 години на земята сигурно ще има 9 млрд. полускотско население, което ще им щурмува и разграби не излишъка, а и ще ги опоска до чипсет (вкл.)

Джон ГАТОУ - прочетете 2 негови книги отпреди 20 години и ще разберете че никой не иска образовано мнозинство

Ако имаш 100,000,000,000 и се чудиш какво да правиш с тях трябва да си претърпял серия операции за отстраняване на всякакъв род фантазия

Ако съм на мястото на Тими, бих ги спастрил някъде тез пари, щото такива приходи са довреме. "Ябълките" не трябва да забравят 90 - те години, когато онези от microsoft им наляха едни 500 000 $ за да не изпаднат от групата.

Какво да прави ли? Ами да ги ИЗГОРИ! Ще направи огромна услуга на световната икономика...

честно казано, като има балъци дето да дават кинти за боклуците им, ще има и такива големи печалби. поне може да дарят за болни деца и благотворителност.

Някой може ли да ми обясни какъв е смисъла човек да е акционер на преуспяла компания, която трупа огромни печалби, но не раздава дивиденти? Това е нещо като да чакаш три денонощия пред магазин да си купиш iPad, от който реално няма никаква полза :)

Ще ти обясня смисъла елементарно: купил си акциите през 1995 за $20 примерно, сега струват $600. Сметни ако си ги държал в банка колко лихва щеше да вземеш.

Да си купят България.

Цената на някои неща не се измерва с пари, глупи.

И кво да правят с останалите 90 милиарда? :)

Да ги дадат за подобряване стандарта на живот на всички онези, които робуват във фабриките за да се направят продуктите на Apple. Някой от умниците във форума веднага ще ме контрира, че в същите фабрики се произвеждат и на други марки продуктите. Добре де ама нали Apple са най-велики. Нека го докажат!

Ония дет робуват във фабриките вземат минимум по 250 долара.

Купете ни

Бойко може да построи 98км магистрала с тия пари. Да обмислят дали да не ги дадат насам.

Няма да стигнат - при бойко магистралите се строят върху неземно трудни терени - има много оскъпяване заради усложнения свързани с вятър, слънце, наклон и тунели през планини, каквито няма никъде по света ! Колкото зо Apple - евала, правят пари от това, че произвеждат продукти, които радват хората. Браво на Стив Джобс - дано има повече като него !

Да ги дадат на мен! :)

Да ги направят на Фунийки и да се пробват да си ги наврът в удобен за тях момент ! Има хорица които се чудят как да изкарат един земен ден. Това е проблема на света че парите не се разпределят що годе по равно.

Направи подобна компания изкарай я до това положение и раздай парите на нуждаещите се ...толкова е лесно....

Да си наемат българин за мениджър и повече няма да имат такива проблеми!

Да си построят орбитална станция за разработка на материали при нулева гравитация :) И дата центрове на Луната. Не е кат да не могат да го направят.