Коментари - Lumia 900 e най-продаваният телефон в Amazon | IT.dir.bg
назад

Lumia 900 e най-продаваният телефон в Amazon

Nokia Lumia 900 стана най-продаваният телефон в онлайн магазина Amazon. Черният вариант на модела държи първо масто, а втори е същият смартфон, но в друг цвят, съобщи TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Lumia 900 e най-продаваният телефон в Amazon | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, явно има и мазохисти хора. Аз имах година телефонче с крадения Андроидчо и не ми издържаха нервите. Взех си една N9 - еми това е телефон. С него и едно служебно 3GS се родих. В близко време мисля да взема или Люмиа 900, Айфон 5 или 808 PureView. Но андроид с 16-ядра ако ще да е, не мерси. Не съм на 16.

nobody

"Но андроид с 16-ядра ако ще да е, не мерси. Не съм на 16." - странно,по разсъжденията ти изглежда, че си даже и на по-малко от 16 ...Да кажеш, че си технически грамотен , а ползваш IE, Windows и iPhone ..ще ти се смее - мало и голямо :))) Поне аз и моите колеги в офиса доста пъти се позабавлявахме с твоите изказвания :))

Смърди на платен реклама та се нетрае. Който е имал Нокиа в последните 2 години знае за каква бракма става дума.

"Nokia Lumia 900 превъзхожда флагманските Android устройства и iPhone" ?!? В кое по-точно ги превъзхожда? Седем години имах само Nokia телефони, сега съм с Андроид и няма да погледна Windows Phone телефон и Nokia, защото получавам всичко, което ми трябва от Андроид-а.

Превъзхожда ги по това, че под тази ОС можеш да правиш нещо и има приложения с които се правят по сериозни неща, а под другата можеш само да си играйкаш. В края на краищата с тази ОС това се явява малък компютър, а другото за съжаление си остана просто така наречения смартфон за тежкарлък.

Бре... И какво точно няма в Андроида, което го има в Winblows? Има в пъти по-добри календари от M$ Outlook, пощата на гугъл също е в пъти по-добра от Outlook-а. Има default-ен backup на сървърите на Гугъл, има Гугъл документи, които са доста прилични (е, нямат VBA, ама ние документ ли ще пишем или ще програмираме?) Аз нямам ЕДНА игра на моя телефон, ползвам го само за работа (поща, интернет браузър, календар, контакти, документи, карти, навигация) и се справя перфектно. Всичко това идва като част от системата, перфектно интегрирано. Наистина не виждам какво друго, освен скъсен живот на батерията и заключена система ще ми предложи телефон с Windows... Да не говорим, че още няма читава антивирусна за телефоните с Windows...

Не е споменато в платената реклама, че става въпрос за смартфон, който тежи 160г, има единичен процесор и 512M RAM (т.е. на нивото на Samsung Galaxy S plus) само, че много по-тежък. Това е евтин смартфон от предишно поколение (продаван прескъпо без абонамент) с остарял чипсет и недостатъчно RAM за последната версия на Windows Phone 7.5. Все още приложенията за Windows Phone са 5-10 пъти по-малко от приложенията за Android и iOS, няма дори версия на Skype/Microsoft/.

Как пък тази новина съвпада с флаш реклама на този телефон в дир'а ... Нокиа, като твой разочарован клиент заявявам, че повече твой телефон никога няма да си купя...

Човече - напълно те подкрепям, и аз съм тотално разочарован от нокия клиент ! Не се сещам за по-бъгав телефон от днешните нокии - особено симбианските измислици ! Ниско качество на изработка, абсоюлтно неадекватен софтуер и трагична софтуерна и сервизна поддръжка - и за 1 лв. да ми го дадат няма да го взема, толкова съм разочарован ! Да не говорим, че заради проблеми с чисто нов телефон потърсих подкрепа от Българската нокия - такава незаинтересованост и безразличие, такава неграмотност и безхаберие ... Мрак !

Я,колко прилича на дистанционното ми от стария Gold Star ?!

Е хайде стига поръчкови статии. Писна ми от реклами

Не за $100 а за $49.99 я продават ... с договор $100/м ..

Е не честно, само 100$

Не е честно нашите търгаши да ни доят.

Не се безпокой, тука ако я продават на същите цени няма да направи големи продажби. Просто щот на месец ще кихаш по 100 лева.

Не се заблуждавайте. Пропуснали са да споменат, че за от $50 до $100 получаваш, да кажем, от Verizon, пак с 2-годишен договор, Галакси С-2, или Айфон 4С. Месечната сметка на най скъпата програма е $99, което за Америка са си пари за семки. Сравнете с нашите Talk&Surf от 60 лева на месец и цената на телефоните от 700 лева на горе и вижте как плащаме ПАК най-скъпите телефонни услуги.