Коментари - Живот на Марс бил открит още през 1976 година | IT.dir.bg
назад

Живот на Марс бил открит още през 1976 година

През юли 1976 г. сондата „Викинг 1“ каца на Марс и не успява да намери признаци на живот, но сега, три десетилетия по-късно, учените смятат, че резултатите от експеримента са недооценени.

Обратно в новината

Коментари - Живот на Марс бил открит още през 1976 година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марсианците чакат прясно човешко! Само месо в дома дошло!

YouNeed имаш нужда спешно от психиатър ;))) Само пълните кретени "знаят", "че американците не са ходили на луната, а са заснели всичко на земята.."

Струва ми се,че и ти си гледал много филми и трябва да те чукнат по колената,че ще хванеш много маясъл :)

Еииииииии Веднъш да кацнеме на Марс,да си оправиме дереджето

Много ми е интересно да чета глупостите на руските и съветски космически 'специалисти". Някога с такива бравурни лозунги щяха да покоряват Луната. И песен си бяха измислили по този повод :"... По пыльных тропинках далеких планет останутся наши следы..." Ех, мечти..... Американците кацнаха на Луната и забравиха отдавна за този си "подвиг". И няколко пъти даже. а руснаците си останаха с двата "лунохода". Които, апропо бяха доста по-малки от американските "Лунар роувър", с които се разхождаха американците по Луната. Бас хващам че до 20 години руснаците няма да могат да кацнат с пилотиран кораб на Марс. Те и на Луната няма да могат да кацнат. Всъщност те една автоматична сонда към Марс не могат да изстрелят успешно. Но родните комундета продължават да вярват в руските небивалици. Тъпо и упорито. До идиотизъм.

А пък на мен ми е много интересно да чета твоите. Ма как се вземаш на серьозно.......То и най бегъл поглед човек да хвърли на статията, ще разбере, че основното, което се казва е свързано с изследване дали има живот на марс, а не дали Русия може да прати екипаж до Марс. :D :D :D

къде се изгуби бе чука-писателю?

Хехехе, американците ще кацнат пак на луната, ама с руски кораб, защото май напоследък само Русия и Китай имат космически полети.

Чети повече, бе чукчи. Те изпратиха частни кораби в космоса, с което се открива пътя към истинската космическа надпредвара. С апарат за многократно ползване с обем драстично по-голям от на руските кораби и с възможност за качване на дузина народ.

Абе те за кацане може и да кацнат, но как ще излетят обратно ми е много интересно!!! Няма още такава ракета която да бъде доставена на Марс с достатъчно гориво!!!

На Марс може да има живот още от 1976 г., но както е тръгнало - в България през 2076 г. ще има само (цигански) бактерии!

През една мразовита марсианска сутрин, някъде из безкрайните пясъчни полета, от нищото се появява една врата, отваря се, и облечен с неизменната шапка-капутка и черна шуба, от нея излиза Бойко Борисов. Прерязва една лентичка, оглежда се, и казва "Предсточно откривам живота на Марс". След кратка пауза допълва: "Добре че бях Аз, защото по време на Тройната Коалиция това нямаше как да се случи"....

+1

Супер :D :D :D. Само, че не е Бойко Борисов а бат Бойко Борисов.

Има. И не през 1976 година. Още през 1898 Хърбърт Уелс го е открил.