Коментари - Mac компютрите под прицел | IT.dir.bg
назад

Mac компютрите под прицел

Необикновено висока активност на вирусите за Mac OS X засякоха през последния месец специалисти от Лаборатория Касперски.

Обратно в новината

Коментари - Mac компютрите под прицел | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз много ще се кефя , ако видя по магистралата чисто нов Jaguar с изгърмяла гарнитура на главата , но за сега само се оглЯвам . На винБозе дарк хакерите , кракващи регистрито , много им се иска и на тях .

За какво се оглаяваш, да видиш изобщо Джагуар или такъв с гръмнала гарнитура. То са се скъсали по улиците на БГ да карат джагуари. Всяка 2 кола е такава.

Много се радвам , че си ме разбрал :).

Чакай сега.... как ще обвиняват Mac OS, след като единия "вирус" ползвал уязвимост в MS Word, а другия - уязвимост в Java?

Java-та в Mac OS X е специфична версия разработвана от Apple. Съответно може да я приемеш като част от OS X която е разработвана от същите. Oracle се принудиха след толкова години да почнат да разработват официална версия на Java за OS X. И това въпреки много годишното нежелание на Apple да включат чужда версия в операционната си ситема. Сега потребителите аки искат да са с последната версия на Java, трябва ръчно да си я инсталират от Oracle.

вируси - глупости на търкалета. видяха че има далавера щото i-зомбитата ще почнат да купуват като луди.

Научи се да гледаш малко по-далече от носа си. Другите сигурно са Linux-zombie, а останалите като теб са Windows-zombie, a? Май гроздето и за теб е кисело. Първо попрочети малко за основите на UNIX и после коментирай. Ама нали ти Windows си свикнал да си го сваляш от интернет и така ти е по-лесно. Льольо задръстен!

Айде сега - едно осакатено и безплатно BSD се продава за 600 евро и това автоматично го прави cool и advanced ;)