Коментари - Телескопи в Хавай откриха най-древната галактика | IT.dir.bg
назад

Телескопи в Хавай откриха най-древната галактика

Японски астрономи, които ползвали телескопи в Хавай, оповестиха, че са наблюдавали най-древната галактика, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Откритието им си съперничи с други подобни твърдения за най-ранната галактика.

Обратно в новината

Коментари - Телескопи в Хавай откриха най-древната галактика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно е колко им е хубаво на хората да се заблуждават... Та нали щом вчера си "установил" обект на 13 млд светлинни години, то ти си регистрирал светлина, която е излъчена преди 13 млд земни години. Е, нима след тези милиарди години обекта е си е пак "там", или си е същият, или все още съществува?! Истината е, че си регистрирал запис на нещо, което нито знаеш вече къде е, нито какво е в момента, нито въобще има ли го... И задоволяваш "ученото" си Его на обществен джоб, като при това спориш с другите като теб. Мно-о-о-ого смешно, нали...

Ами като е най-отдалечената, значи съответно е най-старата. След като единствено тази галактика е на 13 млрд. светлини години това какво ти говори?

абе незнам дали е полезно или не, ама животни като теб само в зоологическата трябва да ги държат.

Стига с тия открития бре. Изпооткриха всичко де що галактика, планета или не знам си какво има. Тоя космос вече е ясен като на длан.....Дано най накрая разберат, че всичко е създадено не от случайноста.

На теб как ти пречат?

Не бе! Просто с нищо не помагат...