Коментари - Швейцарската жп компания: Apple ни копира | IT.dir.bg
назад

Швейцарската жп компания: Apple ни копира

Националната жп компания на Швейцария обвини американския технологичен гигант Apple, че е "откраднал" външния вид на култовите часовници по гарите й за операционната система iOS 6, използвана за мобилните устройства iPhone и iPad, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Швейцарската жп компания: Apple ни копира | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, тези вече, освен да се гъбаркат с тях, вече за нищо не стават. А часовниците наистина са 1:1. Пишете iso6 clock с вижте първия линк. Това го пиша специално за феновете на ябълки, които явно са ги виждали само на дървото.

Редно е да си платят на гарите, часовниците са 1:1, просто дира са сложили снимка на иконката, а не истинския часовник и това заблуждава.

Мда, часовникът от Националната жп компания на Швейцария, ядрото от FreeBSD, графичната среда от NEXTSTEP, Мултитъча - от Мицубиши, външният вид - от Стенли Кубрик, а после - другите ги били копирали....

Само да вметна, че NextStep е ОС на компютрите NeXT, които бяха собственост и идея на Стив Джобс. Може би трябва сам да си плати лиценз, а?

Нищо странно не виждам Apple винаги са си били крадци. А като сложат нещо "ново" в телефона си това ново обикновено други марки го имат от преди 2-3 модела.

Ти погледна ли изобщо картинките ? Не откривам нищо общо нито в стрелките , нито в разграфяването на циферблата. Аа ей тъй да си покажеш простотията по форумите. Обзалагам се , че и Самсунг нямаш ...

Владо

Нормално, щот от дир.бг не са сложили снимка на часовника от ИОС6, а само снимка на иконката в менюто.

Всъшност ти си показа простотията типично за фен на огризаната ябълка. Че са крали крали са и то много и то от всеки. То е очевадно, но не от снимки в дира на което ти разчиташ. Мога да се хвана на бас, че дизайна на часовника вече е патентован, но не от швейцарците :). Ей такива гнусари са епъл. Няма как да си дам парите на подобна Хамериканска компания.

Къде го оня промития мозък дет все плюе по всичко де що не е Епъл? Jisast ли къв е там.

Я стига :D глупости нямат нищо общо .. тез пък ..