Коментари - Над пет милиона iPhone 5 продадени за 3 дни | IT.dir.bg
назад

Над пет милиона iPhone 5 продадени за 3 дни

Apple съобщи, че продажбите на новия iPhone 5 са достигнали 5 милиона в първия уикенд след пускането му в продажба и че търсенето е "надхвърлило първоначалното предлагане", което принудило някои клиенти да чакат.

Обратно в новината

Коментари - Над пет милиона iPhone 5 продадени за 3 дни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Епъл пак избиха рибата. Другите гледат тъповато отстрани и се пръскат от яд. Епъл отново ще обяви, че разполага с милиарди свободни капитали и се чуди коя компания да си купи. Май е ред да изкупят жълтурските ментета и да ги превърнат в производители на консерви :-D

ти на колко си години момко? още вярваш в дедо си мраз (епъл) изглежда. Tакъв фанатизъм не те води в правилната посока.

абе охлюв, ами те само с тези 5 млн. зомбита ще си останат. Tова са им верните фенове дето си сменят бракмите всяка година. E, има и заблудени лUзери, хаха

Аз пък се чудя теб лично какво те бърка дали са номер едно или не са . Бих те разбрал ако имаше акции в Apple , иначе си като децата фенчета на някой отбор някъде по света . На мен лично ми е все тая дали Samsung , Apple , Nokia или която и да е компания е номер едно и е избила рибата . Всички телефони вършат една и съща работа . Но определено ме дразни , когато някой се опитва да ми налага нещо и да се опитва да ме убеди , че едва ли не ако нямам точно това нещо съм готов за умиране и не ставам за нищо . НЕ виждам с какво i5 ще ви подобри съществуването в сравнение с i4 i4s или който и да е друг телефон . Имам чувството , че си чакал цяла година за да може да се успокоиш с това избиване на рибата и да може да ти става онази работа , че досега от нетърпение не си го вдигал .

Продажбите за си продажби - качеството си е качество. МакДоналд и те имат огромни продажби по цял свят и все пак всички знаят колко струват в качествено отношение. Internet Explorer сума ти беше години 1 сред браузърите. Хубави са телефоните на Apple, просто не са the best от към качество категорично.

Ха ха - злобейте хейтъри, живота минава покрай вас нали ... Факт е, че Apple правят най-качествените, надеждни и уникални смартфони - трябва да си много заблуден и неграмотен, за да не го виждаш ...

абе лузър, това ли ти е живота - да говориш по телефон и да пишеш постове от него. Eгати стандарта имаш. Cмешник си ти и ни правиш деня по-весел. :-)

дори и да не е добър телефона докато хората разберат броиките ще се изкупят от магазините :) Дал си 600 долара смееш ли да кажеш че телефона е боклук :)

Чудо голямо!

А един мармот завива ли завива шоколада в станиол...

Над 10 милиона продадени аймакдоналдс хамбургера за деня. Това е новината на деня, всички са толкова умни, красиви, богати, че си купуват найн новия, иновативен добър, здравословен хамбургер макдоналдс.Пичове фанатизма е нещо вредно и лошо !

Хората имат пари, купуват си айфони и то на цени в пъти по-малки от родните, а на осиромашелите ни сънародници живущи в прекрасния ни балкански кенеф не им остава нищо друго освен да се радват на евтини боклуци, цъкат с език, или основно злобеят по адрес на т. нар. "промити мозъци" =)

Kalin

предпочитам си бойните телефони за по 100- 200 лева ....

rado_7_6@

Шантава работа - при положение, че има толкова много превъзхождащи айфона във всеки един аспект марки и модели смартфони, това ми е необяснимо? Как точно правят това отгризнатата ябълка?

телефона им може и да не е кои знае какво, но в дизаина и маркетинга са много добри, направо ти промиват мозъка

Ъъъ, ми пич, нещо си в грешка. В момента няма по-добро предложение от айфон 5 на пазара, като пакет от: екран, изработка, камера, батерия, тегло, поддръжка, приложения, операционна система, бързина. Може би единствено Лумиа 920 е с малко по-добра камера. Почети малко из специализираните сайтове, недей ръси тинейджърски глупости. Купи си една 4-ка на старо и яе разбереш защо е най-продаван и популярен. Продава като топъл хляб не случайно:)

Хайде бе - най-доброто....че е хубав телефон не отричам,но чак пък толкоз хубав, че да спиш пред магазина за него - ще ме прощаваш. Просто действително са добри в маркетинга от Ейпъл иначе според мен като технология има доста по-добри телефони вече...... че и на много по-добра цена

аха, наистина е магически.. Пълни глупости: 1. Поддръжка - всеки следващ ъпдейт за ИОС скапва нещо, плюс забавя старите телефони. Факт от 4.2 насам. 2. екран - ако ти харесват бледите ЛЦД-та си прав. 3. камера - без настройки за исо и осветеност е просто шит. За предната да не почвам изобщо, че ще ме цензурира дира. 4. изработка - не съм виждал айфон, който да не е изподран и да не е бил сменяван поне веднъж от епъл. 5. батерия - освен, че не се сменява няма разлика с останалите смартфони (без приложения в бекгроунд и моят галакси ноте не харчи ток). 6. тегло - ужасно! тухла четворка с режещи кантове и най-тежка на пазара. Факт. 7. бързина и ОС - ми в сравнение с Нокиа е добре, но нищо повече (то и 1/2 от нещата на нокиа не може да прави иос, така че...). След джеилбрейк става по-бавен и от пентиум под виста. Не съм виждал ОС с по-голям мемори лийк от ИОС между впрочем. В заключение - айфон се продава като топъл хляб само първите няколко месеца. Тогава редовните няколко % фенове си сменят играчките. После ако някой се излъже като за първи смартфон....

Добър е телефона, от вчера го настройвам на колеги и се усеща по-бързия процесор. Старите 4-ки много мажат с iOS6 и много дразни нацепването при работа. Няма по-добро решение за корпоративна среда. Само цената в БГ е страшна почти 2к ги взимаме, а в УС е 600 долара срамота.

не ми говори за корпорации, щото тука сме си на блекберита и скоро няма да се сменят. даже и IT-ta не споменават za iфони maiфони.

Странно, на места пишат, че тва е с поне 5 милиона под първоначалните очаквани продажби за уикенда :)

"уикенд" се променя като времетраене, в зависимост от поръчаните айфони (според маркетинг отдела на епъл естествено!)

Продали са в повече но и на повече пазари от предишните години, когато пускаха 4 и 4S. За да е честно, трябва да се знае колко са допълнителните продажби от новите пазари. Вероятно като цяло има големи продажби но точни колко в повече?