Коментари - HTC представи новия си флагман One X+ | IT.dir.bg
назад

HTC представи новия си флагман One X+

Тайванският производител на смартфони HTC представи днес новия си модел HTC One X+, подобрена версия на One X, която поддържа интерфейса HTC Sense 4+ и работи с Android 4.1 Jelly Bean.

Обратно в новината

Коментари - HTC представи новия си флагман One X+ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

HTC пак са най-добри в правенето на солидни "работни коне" - стабилни телефони от среден клас, които без да са "връхта", си вършат безотказно работата. Докато ползвах Windows Mobile смених през годините пет HTC-та, като на последното HTC Blue Angel се задържах почти 4 години - е, нямаше счупване тоя телефон! :) За разлика от Samsung, Toshiba и HP, които вземах понякога за разнообразие и разкарвах след 3-4 седмици главоболия.

jizast

Тия и те като Нокия правят жалки опити да се върнат в играта. Те са изгубили отдавна, лидерът е Епъл и така ще бъде в близките години.

Щом се стигна до това правителството на Тайван да им оказва финансова помощ ... иначе за мен продукта им е по-добър от Galaxy-то , но им куца маркетинга и не им стиска да крадат технологии до такава степен , което би ги извело с едни гърди напред.

jizast

Така е

ти научи ли се да правиш нещо друго на iфона освен да пишеш постове в дира? или и тях пишеш от пц-то? или ot i-макa, :-))?

Това че НТС не много популярен в В-я незначи че е губещ. В САЩ е много по-известен. Аз от 6г.съм на НТС, сменил съм четири модела и таблета ми е НТС, перфектни. Не бин ги заменил за Айпле, който струва мног повече. А ве НТС и Самсунг здраво дишат у врата на ябълката.

Снощи като прочетох новината и ти видях поста (който беше единствен за монта) щях да ти пиша, че се се ххх на метеното. iСектир от такива зомбита като теб. За хора които искат функционалност обикновенно знаят какво да си взимат и то не е Apple. За такива като теб, които си взимат телефоните да си ги слагат на масата в кафето, за да "дефилират" и "позират", че са нещо ползват iShit устройства. Защото на Ейпъл им е добра PR кампанията и до там. И всичко им се ограничава до там. Искаш ли малко да ползваш или да мислиш "out of the box" ... няма начин. Ето ти един клип с "НОВОСТИТЕ" за сравнение: хттп://link

rue

За съжаление си прав. До скоро много защитавах Епъл. Дори имам 4-ката, но сега с кеф бих си я фраснала с някоя стена и бих си взела гореспоменатото HTC или Самсунг С3, но мисля да изчакам да излезе С4 по някое време и да видя какво ново ще има по него. Толкова съм разочарована от ios6 и 5-тицата, че няма и накъде просто. Не правят вече някакви кой знае какви генерални промени Епъл и всичко ми се вижда до 2-3 години ще замре. Не са това, което бяха от както Стив Джобс си отиде. Но не може да се отрече, че Епъл въведоха смартфоните като цяло.