Коментари - Индипендънт: Lumia 920 е най-добрият смартфон | IT.dir.bg
назад

Индипендънт: Lumia 920 е най-добрият смартфон

Изключителна похвала получи флагманския смартфон на Nokia. Британският ежедневник "Индипендънт" определи Lumia 920 като най-напредничавия смартфон на пазара.

Обратно в новината

Коментари - Индипендънт: Lumia 920 е най-добрият смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е , че е добър смартфон ,но аз съм с NOKIA 808 и мисля ,че това е най добрия модел . все пак камерата е 41 MP и има всички възможни екстри

Настъпва смъртта на някогашният гигант Нокиа ,отвсякъде реклами платени публикации ...колко е издръжлив (сякяш шлосер ще го ползва ) колко е велик ...(Индипендънт) го рекламира (сякаш е политическа фигура ...Плозвайте си Линукс /Андроида-аа и да мълчат другите

Lumia 920 е най-добрият смартфон... който Nokia е правила тази година...

Извинявам се на аудиоторията , но кои бяха NOKIAN, наскоро разпродаваха туй-онуй ... Някой хареса ли си нещо , да каже отзиви ...

NOKIAN са автомобилни гуми бре :-)

Чакам с нетърпение да се появи в България за да си го взема, пробвах Windows 8 на HTC и ми хареса.

Няма да сбъркаш, ако си го вземеш. Съпругът ми има такъв телефон и е невероятен като качество, бързина, дизайн. Дано само в България не го пуснат на баснословна цена и да саботират по този начин един невероятен продукт.

"Индипендънт" не е технологичен всекидневник и не е критерий за достоверност. При покупка на смартфон от висок клас най-добре прегледайте специализираните сайтове и форуми. Там ще намерите по-подробна информация за продукта от специалисти, тествали професионално устройството. За съжаление отзивите за Lumia 920 не са много ласкави, особено по отношение на качеството на камерата и бързината на опресняване на дисплея.

Картите? Всеки Андроид с IGO има по-добра навигация от Нокиа. Сигурно е хубав и надежден телефон но не е нужно да изсмукваме от пръстите си предимства

А ти плати ли си iGO, или просто го инсталира кракнат от някъде?

Платили или поставил кракнат пак е уникална навигация!А на Нокията сигурно и тежат картите та е с такъв КИЛОграмаж :-)

Може да е най-добър, но върху него няма разпознавателен знак - огризка... което автоматично го прави непрестижен в очите на комплексираните зомбита :-)

Lumia 920 ще е най-добрия смартфон, само ако Nokia са единствени на пазара :-)

Дай някой по-добър за пример. Щото да пишем празни приказки всички можем. Аз лично нямам много опит с Андроид , но тази Нокиа е определено по-добра от бъгавия iPhone.

HTC 8X, Galaxy Note 2, Galaxy S3, LG Optimus 4X HD, Sony Xperia T и др. - един телефон не се избира само по параметрите камера и дисплей.

NICK, не се прави на интересен, единственият по-сериозен недостатък на тази Лумия е че все още я няма в България, и поне до март няма да я има официално. Това всъщност не говори добре за Нокиа - че не могат да си настроят производството съобразно търсенето. До март-април вече ще се заговори за новото Галакси на Самсунг, а Андроид ще са пуснали още по-добър ъпдейт на системата си, така че дотогава 920 може и вече да не е най-добрия телефон на пазара. Но за момента Е.

Ако поназнайваш английски прегледай съппорт форума на Нокия за Lumia 920 и тогава пиши.

Разбира се,че е най-добрата орехотрошачка с тази тежест !!!А това,че е най-добрият не трябва да го определят платените писачи!Нали и Нокия 808 щеше да "избие" рибата с прословутата си 41 мегапикселова камера-какво стана?!? :-)