Коментари - Panasonic представи ”мутрата” на таблетите | IT.dir.bg
назад

Panasonic представи ”мутрата” на таблетите

Ако не сте строителен инженер с чести посещения на обекти или не изпълнявате друга подобна длъжност, новата серия таблети Toughpad на Panasonic може да ви се стори по-скоро грозна и безумна.

Обратно в новината

Коментари - Panasonic представи ”мутрата” на таблетите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВидеоСнимкиВсички новинивебТехнологииНаукаКомуникацииИгриФорум панасониц представи мутрата на таблетите абе вбг всичко с мутрите ли сравнявате,ебати критерия,а....кие ше е азис? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И като ида на обекта с това освен да си проверя пощата - нищо друго не мога да направя ! С такава операционна система нито мога да си преправя чертежа, нито мога да се вържа към някоя система, не мога да си инсталирам приложенията с които работя на лаптоп, а трябва да си купувам нови които може и да не са съвместими.... Това си е чиста играчка сравнение с Toughbook-овете на същата фирма !

Аз на обектите ходя с един служебен "брониран" лаптоп HP - за около 2000 $... върши чудесна работа в прахоляка. Нета идва по 3G, имаме си VPN и др.глезотии..., с една дума - върши чудесна работа

Цената за такова устройство с тези характеристики е напълно приемлива за разлика от играчката на Епъл. Все пак говорим за "товарен" таблет!

Играчката на Епъл струва на половина :>

A предполагам, че на здравина не е и наполовина толкоз, нали?

Ако говорим за "товарен" трябва да се имат в предвид "товарните" устройства - таблети и лаптопи - на Леново. И не са много скъпи също така.