3 ракетни старта за един ден (видео и снимки)

Arianespace, SpaceX и Китай реализираха 3 много важни и различни мисии в един ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние да хапнем пелмени, че то друго не остана за правене.

че китайците не са поставили на станцията си врата за руснаците!

Първо забърши белото около Ооостата и изпери жълтото от килотите и тогава се пини...

Тесен е модула, щото е ограничен да фитва към естествения диаметър на ракетата. С един адаптер можеха да го направят с поне 2 метра по-широк.

Важното от новината: Жълтото е извело нов руски модул Заря, но мейд ин Чунг-куо. ЕКА е извела шпионски спътник, маскиран като научен. Шпионското оборудване в него вероятно е на ЦРУ. Мъзгата си е извел пак спутничета за маймунски интернет интерфейс.

Гогов. Пусни нещо за калашника, че ми стана тъжно.

Вегата оттърва кожата тоя път, че както бяха тръгнали да гърмят.

за 3 години от 18 2 гръмнали и вече "бяха тръгнали да гърмят"

Това тъпако го кажи на арабите, на които EKA дължи 415 милиона долара заради изгорелия спътник. Айде, арабите ги зарежи, пари като шума, ами двата испански спътника - три години работа и вложени милиони - и всичко това на вятъра ? Заради обърнати кабели на украинския двигател ? ЕКА са изостанали ужасно и на фона на дивата конкуренция тия катастрофи ще я фалират окончателно.

Освен Мъск някой друг ше си прибере ли боклука от ракетите?

Я го прати и него и кураторите му, дето му наливат кинтите да пренасят заразената вода от Фокушима в сащ. Последните казаха, че е напълно безопасна. Аз ще финансирам проекта с 1К от личните си средтва!

ха ха ха... фантазиите ви са безгранични :)))

81-st successful recovery... Нечовек

Май богатите яко форсират изнасянето си от Земята... Защо ли???

Така е, яко изнасят от земята сателити. Любопитното е, че една държава липсва от статистиката. За сметка на това, скоро ще има 5-6 новини за ЩЕ-та :)

Ще те оставим тука с Боко да ти го отперва с 200

Истината е, че вече Русия отдавна не е първа, нито втора космическа сила! Космическата индустрия е застинала във времето на СССР и нищо ново като идеи не може да реализира, освен източване на бюджета!

Какво ти пука за Русия? То на тролове те не им пука камоли на нормалните хора

пуска водка "поехали" за жадните русофилистици

В скоро време ще трябват "ледоразбивачи", за да се лети в космоса. ;)

Браво! Ако се разкарат американците от Европа, спрат да правят войни и преврати на континента и се състезават честно в икономиката, космоса и науката, само тогава ще има мир и напредък за човечеството.

Американците 2 пъти не бяха в Европа и станаха 2 световни войни. Явно тъпак като тебе се надява на трета световна!

Е ти Ушанка дето да не разполага с личен ядрен арсенал и армий безбройни от патриотични орки :) неизчерпаема Сибир с най ефтиният нефт и поне двама трима Пушкиновци лични асистенти виждал ли си? Аз не!!! Всичките са едни малки Сталинчета в най лошия случай Путинчета хахахах

Само Мъск го може това! пРостКосмос гледа тъжно и замезва с краставички ;))

.... а Рогозин тъжно скача от батута ...

И пее тъжни песни.

Това продукция на Холивуд ли е ???

Само китайската, тъй като е реално руска технология, изглежда да е реално изстрелване. Другите две са на соросоиди, еврогейове, кравари и Мъск и не може да са реално, защото аз вече многократно доказах че НАСА никога не е пращала Аполон на Луната и всичкото е фейк и лъжа от Холивуд, пустинята Мохаве, Северна Канада, пустинята на Марс и пустинята Наска.

Турих ти плюс, пнеже гледам, че ако са ти набили минусите, продължавай да ни развеселяваш в същия дух всеки път, когато докопаш компютър!

не знаеш баце, ама в сравнение с китайците всички евроГайове, соросоиди и т.н. пасти да ядът. да пази господ да работим за китайци!!!

Ама тоя пущиняк още мърдал а се мислех,че е дал фира завалията но е добре,че не е защото другите идиоти като него вече са в небитието

онва жълтото изглежда фейк с тва жълто фолио...грозно намачкано...

Фолиото е за защита на апаратурата от заредени частици. Играе ролята на Земното магнитно поле. Намачкано е, защото няма нужда да не е.