Коментари - Учени създадоха антисоциални ГМО мравки | IT.dir.bg
назад

Учени създадоха антисоциални ГМО мравки

Учени от университета "Рокфелер" в САЩ създадоха първите в света генномодифицирани мравки, които избягват посестримите си.

Обратно в новината

Коментари - Учени създадоха антисоциални ГМО мравки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Човекът създаде мравката по свой образ и подобие.

:)

Името и е мравка Темерут.

Един учен решил да изследва мухата.. хванал една и започнал да експериментира с нея. Първоначално и откъснал двата крака, поставил я на масата и й казал " мухо, лети!" и тя политнала. тогава той записал в дневника си: " когато на мухата и се откъснат двата крака, при команда "Лети", тя полита.." След това продължил експериментите си, като и откъснал и другите два крака. отново и задал командата " мухо, лети!!", тя отново полетяла и той отново записал в дневника си: " когато се откъснат и четирите крака на мухата, при команда полети, тя полита." след тва и откъснал и другите два крака и записал, че дори и без крака, мухата отново отговаря на командата "Лети".. и така, след като й окъснал и шестте крака, му хрумнала гениялната идея да б откъсне и крилата. откъснал ги той, отново поставил мухата на масата и й наредил : " мухо, лети!!", но мухата не помръднала и тогава той записал в дневника си: " когато се откъснат шестте крака и крилата на една муха, тя престава да чува.."

Вица беше за Чапай и Петка дет изследвали стоножка как бяга. А накрая, Чапай формулира заколючение: -След като откъснахме и последния крак на стоножката, тя оглуша.

Нямаш нос - не ставаш Boss!