Коментари - САЩ и Русия запазват сътрудничеството си за МКС | IT.dir.bg
назад

САЩ и Русия запазват сътрудничеството си за МКС

Космическите ведомства на САЩ и Русия поддържат добри професионални контакти, независимо от усложнените политически отношения между двете страни.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия запазват сътрудничеството си за МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно искат да ни баламосат, че въобще си сътрудничат в нещо. На кой му дреме за космоса когато няма какво да се яде и хората умират от заповедите на същите тези гейполитици, ХАХАХА

Преди години правеха нещата в пъти по- здрави а сега се разчита компютъра да изчисли и свърши инжинерно техническа дейност което се видя че не става. И все пак това е пътя трябват нови технологии и немога да разбера фашистите са направили първият ракетен двигател и от тогава нищо ново освен електроника ? Повечето ракети за масово поразяване летят в космоса и мисля че няма да има никакви грешки при изтрелването им но когато става въпрос за научни цели падат като круши! Може би е бизнес и ни баламосват

Хората от двата края на света работят в екип, а вие се самоизяждате без причина.

хамериканците на луната 69-та ?? Отговора е повече от ясен !! НЕ ! 46 години след така нареченото кацане, хамериканците още не могат да летят в космоса !! При всичките нови технологии развили се в последните години. Но трябва все пак да им признаем, че постановките в Холивуд са наистина от класа !

абе ходете се гръмнете бе малоумни русофили дори русия призна че сащ са кацали на луната палячовци сте

има разделение на труда американците правят сложните апарати които работят из цялата слънчева система руснаците правят такситата до мкс

А защо когато американците се опитат да направят едно "просто" такси, то избухва още на старта ("Антарес") или няколко минути след това ("Фалкон-9") или се разпада във въздуха ("СпейсШип 2"), а причините остават неизяснени и до днес?!

гагабу сащ правят ракета за кацане на марс :) таксито го оставиха на частна фирма :) колко частни фирми в русия могат да направят ракета

за антарес са виновни моторите от првата степен на ракетата - руско производство.. и грешката по тах вече е намерена.. дефектна изработка.. защо? щото при такиви аварии е нормално че парвите изводи неидват по рано от 6 месеца кртовско изследване.. при виргин авантурата - те имат наи малко пари и затова и наи длго ще изследват причините.. докато при спасе х вече се знае причината, само не се знае какво е придизвикало да се случи - прочети повече на саита им.. и какво лошо има, че руските мотори грмят, и че спасе х има прва грешка от 19 старта - 1:19 е нормално число кум което се постига обикновенно от ракетите след 70-80 полета.. при досегашня цикъл на живот вав првите 10 спусканя на нова ракета сме имали 2-3 грешки докато се изпипат и после един пут на 30-40 полета без дефект.. а при фалkона првата грешка идва чак сега.. според мен вав точня момент преди да се почнат да се ползват за превоз на хора..

Как няма да го запазват? Та те краварите от много акъл не могат вече да се качат самички горе... То само с мучене и с клипчета по мрежата не става!

Т'ва НАСА за кв'о служи в момента, нали им спряха парите и цялото им ракетостроене отиде в частния сектор?!

Нещо не си разбрал. НАСА плаща на частните компании

С к'во, нали сената им оряза финансирането?! Иначе добре звучи, превърхана НАСА в група мъдобарци, който наблюдават как друг им вършат работата!

К'во, не може да направим ракета ли? Като дете можех! Празна консервна кутия от домати, карбид, вода и кал. Не можех да я управлявам и летеше малко, но на същия принцип, американците да направят по-голяма.

Просто въпреки злословието на недоброжелателите главно американофили двете страни не могат без взаимно допълване на технологии и конструкции.Всеизвестно е че електрониката и финните уреди са приоритет на американската /и японска/ страни докато техниката за животоподдържане /кондиционери,влагопоглъщатели,антисептични и антимикотични устройства и системи за пречистване и преработване на въздуха и биологичните отпадъци/ са предимно с руски приоритет.Освен това комуникационната техника и научните прибори са предимно американски а транспорта и логистиката за осигуряване на функционирането заради по-високата си сигурност,простота и ниска цена-руски.Можем само да се радваме на очертаващото се и за напред сътрудничество в космоса което трябва накрая да доведе до общочовешки усилия в това!

спри с амфетамините момче полза от това има само за джобовете на грабещите от наса

Защо бре,новия модел батут не го ли доставиха вече?

Добре, че нормалните хора на Запад (и на Изток) не са на акъла на разни "експерти" по международни политики в българското интернет пространство.

Някак като прочетеш тази статия и естествено чувстваш правилния път на сътрудничество и хармония, а като четеш останалите виждаш мрачното бъдеще на една ТСВ. Много жалко е, че хората продължават да са най-ниска проба животни, въпреки "огъня" , които са получили в главите! Не случайно в Книгата пише, че наказанието е по-голямо , когато са ти посочили правия път , а ти се отметнеш заради алчност и нечистота!