Актуализация на Windows 10 премахва Adobe Flash

Освен това предотвратява и повторното инсталиране на плейъра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще пусна една сълза за флаша... аз съм на мак. Нямам идея имам или нямам флаш. Важното е че всичко работи супер!

Готин беше флаша и вървеше доста по-добре от сега с HTML 5. Само за пример едно време, когато You Tube бяха на флаш, всички видеа се плейваха и от по-слаби компютри, а пробвайте сега да пуснете видео от YouTube с HTML 5, например на старите мини лаптпчета с Atom процесори, просто не става, всичко влаче ужасно и видеото е негледаемо.

А знаете ли, че истинският създател на флаш е компанията Macromedia, която беше погълната през 2005г. от Adobe. Още помня великолепният им HTML редактор - Home Site на Macromedia, който след закупуването им от Adobe, беше унищожен за да лансират техният Adobe Dreamweaver. За съжаление е така в бизнеса - по-големият хищник поглъща по-малките.

Флаш си е супер и някои функции трудно ще ги заместят, а накрая да не се окаже и HTML 5 пробит?!

и лошо протекъл развод между първите приятели и добри партньори - Епъл и Адоби явно е бил първи сигнал за предстоящото. А агресивното лансиране на HTML5, с неговите WebRTC, WebM и други възможности почти напълно измести Флаш. Но като цяло, Адоби е един от сериозните играчи на пазара и отдавна вече е легенда. Дано го преживеят и да продължат да ни радват с качествен софтуер.

убития флаш от поне 7-8 години не използвам само не знам къв е тоя вграден и как са си позволили да вгардят толкова пробит софтуер

Интересно ми е какво знаеш за Flash и въобще какво си правил с него? Ей, така като цяло питам.

Е и какво може Adobe,за което няма друг вариант?!

Що?