Америка не бърза да се отказва от "Союз"

НАСА ще отложи изстрелването на астронавти с американски космически кораби от САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германците да наложат санкции на САЩ задето наливат пари в руската икономика и по-специално в ракетостроенето. Тази технология се ползва и за балистични ракети все пак.

Да са живи и здрави руснаците и техните ракетни двигатели РД-180.За да оцелее космонавтиката в САЩ,тридесетина години ги купуват,а космонавтите им излитат от Байконур повече от 15 години.Както се вижда това ще продължи и след 2019 година,докогато е договора между тях.

Даа, все още има "умници" да вярват, че хамериканците са били на Луната! А може и да не вярват, ама така са им наредили да пишат?!

Батута е руско решение с което миризливото говно АК-47 е много гордо. А НАСА има още 5 платени места за полети до МКС, от които 3 са за 2019 г., като договора е сключен през 2017 г., като парите са платени. Така че няма защо да бързат.

И да пикаеш газ, и да не пикаеш, краварите ползват руските научно-технически достижения и не могат да спрат да ги ползват! Нямат избор, ако изобщо искат да видят космос! ФАКТ!

Логично е да ги ползват. Евтиното си е евтино. Закакво да се морят да разработват нещо, като могат да си го купят?

Както казва Дада посрания кенеф и истинска краварска гейКончита, такова нещо не може да е истина! Руснаците могат само да пият Боряшник и нищо друго! Пък лудите говеда са ходили на Луната, ама само с пръцки с лук и то в Холивуд! А иначе да си скачат с батут до МКС, без руснаците, кат истински тропически маймуни какъвто беше Обонго!

Американците не можели сами да си ремонтират тоалетната в модула, даже не можели да си я проектират и изработят!!! Ха, ха. "Най-напредналата" технически нация!.... и алкохолиците. Добре че руснаците не са им спрели таксиметровите услуги и още ги карат до МКС и обратно. И им ремонтират тоалетните, че да не серат в скафандрите.

Space X... компания на 14 години има повече полети на година отколкото Русия и САЩ взети заедно.

чакам ги на марс

взе ли си торбичка ориз или само с голите си опорни точки си заминал

По-леко... не са с хора на борда

С много пари, всичко е възможно. А САЩ наля МНОГО пари за да стигне до Луната. След като показаха че може, трябваше да покажат и че си струва....а това не успяха да покажат. Затуй спряха програмата.....не си струва...трябва по евтин вариант. Кой го може по евтино? СССР или Русия. Докат САЩ сами не развият по евтини начини за изтрелване на ракети, ще трябва да ползват Русия.

До коя луна са стигнали? Тази в Мохаве ли?

която руснаците 6 пъти стискаха палци американците да се прецакат и бяха готови със статиите в ТАСС за големия провал на САЩ... ама така и не ги пуснаха и 6те пъти.

Колко са стигнали до луната се вижда постоянно. Защо Русия ги праща в космоса след като те сами навремето са стигнали до луната. Къде са сега тези технологии, които ги отведоха до луната и ги върнаха, че да ползват руски услуги?

Ползват евтиното, тъпако. Совалките струваха близо милиард на полет. Ааааа да верно, то и совалки не е имало, защото сега ползвали руските таксита. Хитра логика, като за едноклетъчно.

Чакай, бре, майсторе! Нали Спейс Екс беха големата работа със супер евтините полети? Евтинките полети, дето са само по 40 милиона? Естествено, ако не броиш разходите за рециклиране и преизползване на бустерите; и игнорираш факта, че за момента двигателите въобще не се преизползват. Ми, що въобще направиха тоя Спейс Екс, след като руснаците им излизат евтинко? Ти дори не разбираш как неадекватните ти твърдения са в директен конфликт едно с друго.

Гвинея-Бисау, Бангладеш и Суринам, например, също не бързат. Само Русия и Китай едни такива припряни, някакво увреждане от комунизма трябва да е?

Нищо бе, на връщане от Луната ще кацат на МКС! Кво толкоз?

въскресят Фон Браун може и да литнат самички насата