Apple представи най-достъпния си нов iPhone

Дизайнът е почти идентичен с този на iPhone 8, но има подобрения по камерата и хардуера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пръчка, ще го спрат след година тихомълком

бегай от тука бе

Супер, дочакахме го! Истински надежден и производителен телефон с практически безкрайни софтуерни ъпдейти и без излишни глезотии.

Бати посредстврният модел!

И кое му е посредственото? Процесора е най-бързия към момента в света. Екрана му е с 326 пиксела гъстота и макар, че е LCD, е с високо качество. А и не прегаря, както повечето AMOLED екрани. Поддръжката на Apple е поне за 4-5 години, а не като при Андроид за 1-2г. За 569 паунда ще си вземеш 256GB ROM. Паметта е 3GB, но iOS е доста по-скромна за ресурси, както и батерията - сперед gsmarena iPhone 8 изкарваше с нея 66 часа. Оптимизацията на процесора, паметта и операционната система ще вдигнат времето на поне 75-80 часа. Със сигурност ще изкарва един ден без презареждане. Има и wireless charging. Камерата ще бъде по-добра от XR, който според dxomark е по-добър от телефони, като Pixel 3a, Galaxy 9+ и т.н. Та кое викаш му е посредственото?

Кемерката е същата като на ХR Аз предпочитам фейс рекон, освен това по голям екран също е по добре Имам XR от почти 2 години и батерията кара повече от 1 ден 100% дори и сега Имам и 8+ и много дразни тая рамка като свикнеш без нея, за мен връщане назад няма - не ща рамка Със сигурност ще е по добър от всички пиксели, самсунзи и китайски ментета на 100%

V4Vendetta

Може да е същата, но процесора е по-новия и алгоритъма на снимките в комбинация с процесора 100% ще прави по-добри снимки от XR-a. Фейс рекъгнишъна е пълен ташак, но така е за мен. Въпрос на гледна точка. Рамката е твой проблем. Аз тухли в джоба си не нося. 8+ е phablet - тухла.

Много са го орязали: - само 2 Gb RAM - IPS дисплей

Не е с 2GB RAM, a с 3GB.

Силно се надявам, че продажбите му ще отидат в канала заради социален бойкот на изнесените производства в Китай!

Те винаги са били в китай, какво лошо има

това е супер за хора на, които не са им необходими последни техноогии, но имат нужда от екосистемата и услугите на Апъл. Ползвам 8 и СЕ определено ще е следващият ми телефон. Защото 400 долара са джоб пара, 1000 долара за про модела е изхвърляне. Телефонът има еСИМ изключително полезна при пътуване като отмине короната де. Апъл пей, аз кеш и карти от както имам 8 почти не ползвам. За мен, иТюнс са незаменими за музика. Като се закачиш ведниж, трудно можеш да смениш. батерията на тези модели с по-малко екстри издържа повече. смяната на счупено стъкло или батерия е на достъпни цени дори в магазините на апъл. е да камерата не е кой знае какво, но достатъчна за бързи снимки тук там. процерорът е бърз и предостатъчен за малкото екстри на телефона. Апъл много правилно зарибяват хората, които са безразлични към про моделите.

За същите пари ше си вземеш XR, който според мен е по добър има далеч по добър екран и фейс рекогнишън. Веднъж свикнеш ли на голям цял екран, тоя с рамката ти се струва ужасен Модела е на 3 години сле доще 3 на ще е на 6, благодаря ама с тоя екран отрязан е отвратителен. Според мен ще е пълен провал при положение че има XR i iphone11 които също не са топ модели и не са 1000

XR за 400 долара? За мен пръстовият отпечатък е предимство пред фейс рекогнишън. Особено за плащане. Има пътници за този влак. Малките размери също са предимство за някои.

V4Vendetta

Абе разбирач, кое му е по-доброто на XR? Процесорът на SE е по-добър. Екраните и на двата са LCD, с еднаква гъстота на пикселите. Камерите също, но заради по-новия процесор, SE ще прави по-хубави снимки. При това е доста по-компактен от XR. Не всички искат тъпия фейс рекъгнишън и голям екран. Много съмнително XR да е по-добър от SE. Всичко е въпрос на лична гледна точка и нужди. За мен е перфектен и утре ще си поръчам един.

Е тия ни върнаха с 3 години назад, кой ше купи пръчка с бутон и екран с 30% ова рамка

2 работачки на околовръстното за месец.. Замислих се...

За 479 евра,......какво взимаш, замисли се....

55" телевизор.. конзола...някой скутер (веспа).. е, фейсбук нямат, ама...кой каквото го влече

или 100 чука от Бриколаж за по 10 лв всеки ... ама трябват ли ти 100 чука? като си купиш първия супер ше върши работа, втрия - добре ще имаш резерва ми после ... ми ако вече имам 65" телевизор и конзола и скутер какво ме вълнуват че струват толкова