Коментари - Астронавти извършват ремонт на МКС (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а клозета отпушиха ли? щото си е необходимоист де

Що? Да не е запушен? А и това е работа на руснаците.

Стига с тези измислици сте ни занимавали. Няма хора в това ЛЕГО, което е само на 50 км.от нас.

дето се вика ти до там отиваш с рейса? кретен

Да ги проверяват за дрелки преди да излиязат

Що бе? Нали дупката е правена отвътре?

Ако ставаше дума за руска космонавтка, дира щеше да пощурее, а Гогов лично щеше да пусне 3-4 статии по темата. Ама то сакън - да не се показва по никакъв начин колко са закъсали братушките с космоса!

Тези ги докараха наскоро там с още един руснак с ракета Съюз. Руснаците също излизаха навън, даже като изследваха за живи бактерии дали не са се залепили на станцията.

Закъсали ама говедарите им се молят да ги возят нагоре-надолу

Стига с тези говедари. Сигурно визирате с ограничеността на простотията си Тексас. За сведение краварите от Тексас дадоха на иначе великите руснаци интегралната схема, 3Dпринтеара и още какво ли не. Пита св в задачката какво дадоха Руснаците на света? Май само бомби и ракети. Жалка работа. Колкото до молбите на Американците - де полека. Това е просто бизнес и изгода. Като се разбра че руснаците искат да шантажират с двигателите си се появиха фирми дори и Амазон да разработват космическа техника. И това са частни фирми не държавни корпорации. Какво става с наградите за наука? Иновациите?. Но пиши забавно е да се четат бисерите ви.

Това "Ако" да не е онова дето цапа и мирише?