Коментари - Android влиза в автомобилите през 2015 (видео) | IT.dir.bg
назад

Android влиза в автомобилите през 2015 (видео)

Скоро на пазара ще се появят автомобили с вградена платформа Android Auto.

Обратно в новината

Коментари - Android влиза в автомобилите през 2015 (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми така ще е по-лесно на производителите като минат 5те години гаранция просто ще пускат ъпдейт и колакта ще става само за боклука... като с телефоните само дето при тях се случва това след година...

Ми че аз си карам аудито с MSWFC. (Microsoft Windows For Cars).

и ко ? ся тъкмо свикнах да им викам "ремапнах си колата", ся треа да се уча на "руутнах си колата" :P

забрайх да кажа, че иначе е супер, че ще има тенденции за някаква OS вградена в колите, независимо дали е iOS или Android :)

Представям си от сега как мерцедес и БМВ се надцакват кой първи да внедри Андроида...За Чайниш производителите на талиги е ясно, че ще го внедрят. Ама тогава краш тестовете им не ще да вземат и една звезда...

Май не ги разбираш много нещата... Андроид ,както и Иос и МС стават за внедряване в борд компютъра на колата, а не за ЕКУ (за управление на двигателя). Очевидно обаче ламерите ставате все по-малко - дяла на Уин падна от 4 на 2% въпреки мощната форумна пропаганда от уж ''бивши юзери на Андроид" :)))

Ако поне малко беше прочел що е андроид и има ли почва у нас, нямаше да пишеш глупости.

Mного си смешна Mа!

не е редно виждате от екрана обемно засмукваща облъчваща система на извънземни наркомани.чрез подобни техники осигуряват облъчване целенасочено на всички в купето вкл червейчета акарчета бюрократчета ..вижте Путин как е светнал от подобни високорадиоактивно обемни преоблъчвания

minah pez samsung s3, s4, note3, s5 i davi kaja zabiva shibanata im sistema i restartirash kato lud. na s5 kitkat 4.4 daje niama restart buton triaa da vadish bateriata kat zabie. da ti e.a sistemata, ipad-a ne e mradnal 3 godini i prodaljava da bachka bez da zabiva. da go duhate tapi korejski mekereta, iPhone 6 is already ordered

Странно но аз съм бил на самсунг, рутнът и нищо никога не ми е забивало. Сега съм на сони и пак е така. То на олигофрени и дос да им дадеш пак ще им забива, и апропо.. след като BOSCH продава М7.1 автомобилен компютър и на БМВ и на Лада , ама ладата е скапана и се ебава.. бош ли е виновен? Купувай си шитнята и замълчи, ама съдейки по Looser-a и тя ще почне да забива скоро..

Минал си ти през S... ама насън, затова пишеш такива глупости... Купувай си надценените бижута на Apple и не ни занимавай с простотиите си... Всъщност, най-вероятно си ползвател на Nokia с фенерче или нещо такова, ама се правиш на интересен...

егаси лъжеца неграмотен!

Android vliza, az izlizam ot taia keliava nedoklatena OS

Не виждам какво лошо има .... развиват си се хората. Те отдавна има мултимедийни устройства дето са на андройд и сЪ ръгат в колата + са доста читави. Даже тоя последния McLaren е с андройд на централната конзола. Още бая коли използват вече ОС-та , било тя и силно кустюмизирана в техните си автомобили и то по простата причина , че позволява да се управлява всичко без много трудности.

Android влиза в креватите ви,Android влиза в тоалетните ви,Android влиза в мозъците ви... Животът е Android !! Яж,Пий,Дъвчи !

root, custom rom и качваш 50 коня ...

Гигатът Google да разработи проложение , което отглежда храна без нитрати ,пестициди и др. отрови . Защото , не ни се работи с мотика , а с Айфон и др такива . Също така да разработи проложение нуждите на депутати , министри ,съдебна власт и др такива да се съобразят с нормалните на човек за да не им се налага да крадат от бюджета.

Пичове, много сте далеч от колите и ОС-те. Да не си помислихте за момент, че нещо различно от навигацията и развлекателната система ще зависи от Андроид? Всички жизнено важни системи в колата се управляват от отделни компютри в реално време. Андроида ще се ползва за големия екран, където да си слушате радиото, навигацията, музиката, филмите, пощата и подобни.

Пич отпусни се малко, вкарай чувство за хумор. Ти и още един приемате нещата прекалено сериозно. Скъсяваш си живота така.

Никой нищо не си мисли пич. .То и да искаш Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО МЪРТВОРОДЕНАТА СИСТЕМА ДА Я ВГРАДЯТ да управлява каквото и да било в един автомобил !!!

Тези хора са луди да слагат това недоразумение в колите....

Завий надясно, момент, виж първо рекламата за "Бързи кредити". А нема нужда, колкото по-просто е едно устройство, толкова е по-надеждно. Да не стане така, че бордовия компютър да е по-умен от шофьора. Добре дошли в матрицата.

Само кажи ти от къде си купуваш прости устройства, че аз като гледам новата техника и шок - телефонът не е с шайба вече, пералнята е с дисплей, хладилникът е с дисплей, котлоните със сензорно управление, телевизорът - смарт.

Дали ще лагва колата?

Чи кък?! до кат'тръгнеш и ще си пристигнал вече

буги,бъги...

Всъщност има по добри системи дето просто интегрират телефона с колата. Проблема на тая идея на Гугъл е че електрониката остарява за една максимум 2 години, а колите се карат 15 години примерно т.е. аз не бих дал пари за система дето след година или две ще остарее. Сони имат един странен продукт XSP-N1BT, там е бъдещето. Сонито е пръчка ама подобни на него у-во ще премахнат сегашните радио-касетофони

Мечтай си за коли, дето ще ги караш по 15 години... Новите коли са еднодневка, така както телефоните станаха еднодневка. Имаме един мерцедес в гаража за 450000лв без ДДС. До тук има 8 гаранционни ремонта и още няма 3 години...

...горките автомобили...

Очаквайте странно спрели, забили и прегрели автомобили:)))) А тези с двигател под 5 литра с турбо, ще бъдат под въпрос дали ще се движат ако се движат с повече от двама души:)))

neXus

Не пропусна и тая тема да осереш с мозъчните си диарии......Андроид не е като Шитнята, да бъгва с първия апдейт.

Колкото и да съм съгласен в полза на Андроид спрямо iOS, за автомобилите по-добре би било система с реално времедействие или в случай, че идва твърде трудно за масово производство - нещо от рода на адамантикс за управление на двигателя и т.н. основни компоненти, както и за машинни комуникации, а андроид - поради възможностите си за модифициране - за мултимедията и комуникациите човек-човек, като двете системи са електронно и силово изолирани.

Що? айфоня ти така ли прави?

Е сега я втасахме. Да те е шубе да се качиш в кола.

Що? BMW като търкалят Linux от поне 5 години в колите си какво? Не катастрофират заради софтуера, а заради олигофрените, които ги управляват...

Симо Симов

Едно е Линукс, друго е жаба.