Барак Обама: Виждал съм летящи чинии

Бившият американски президент не говори за пръв път по темата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Чехльо е виждал летящи чинии

Е как да не си виждал, нали Бойко Борисов ги произвежда НЛО-тата.

Човек трябва да се опасява не от летящите чинии , а от хората които са ги виждали.

аз пък виждам летящи извънземни банани в кения

е виждал летящи чинии (хвърлени от Деси синоптичката) , ами също така е бил ирландска пастирка

Ела в Гърция на таверна, да видиш летящи чинии ;)

Пак малоумни българи се изказват от долу. Абе вие банда олигофрени прочетохте ли статията, там има и клипове...или просто видяхте заглавието и почнахте с троленето... НЛО НЕ ОЗНАЧАВАТ ИЗВЪНЗЕМНИ....набийте си го в простите тикви

И аз едно време съм виждал! Такава готина ганджа имаше... и беаме млади... Сега го караме спокойно - само узо и по някоя бяла риба.

Аз съм виждал светещо кълбо, но не беше извънземен, човек си беше.

'Ма как да не е виждал ! Т'ва са същите тия чинии с които го замерваше жена му Мишел ...

Ти ако знаеш байгън какви ги вижда...

Аз съм виждал голи жени!

И аз съм виждал. Един път мойта жена така ми се беше ядосала...

За летящите чинии не знам, но редакторът Стоян видимо е обременен с образователен дефицит, което често афишира с груби грешки при правописа и граматиката в статиите.

как няма да е вижднал... нали с такава е пристигал

Обама не е казал, че е виждал летящи чинии, а повтаря това, което много висши държавници в САЩ казват последните седмици - че има записи на обекти, които се движат по начин, който товори за много напреднала технология - липса на криле и видимо задвижване, големи и резки промени на ускорението и др. Всъщност обекти с формата на чиния дори не са докладвани. Обикновено са триъгълници или продълговата обла форма. Представените доказателства под формата на видео и снимки до този момент са доста неубедителни и са развенчани от различни хора. Когато има много по-вероятни и тривиални обяснения за нещо, няма как да скочиш на заключението, че виждаш извънземни или каквито там още ненормални обяснения има за НЛО. Теорията, че става дума за секретни технологии е доста примамлива. Възможно е хората от програмата, която е изследвала НЛО, да са били заблудени и сега да раздухват неволно дълбоки държавни тайни. Самата програма е стартирала през 2007 след лобиране на авторитетен сенатор и е имала за цел да събира данни за актуални случаи на НЛО сред армията. Не са се занимавали със стари неща за летящи чинии и зелени човечета. Докладът, който трябва да бъде готнов до няколко месеца, беше поръчан от администрацияна на Тръмп в края на управлението му и беше вмъкнат в закона за възстановяване от КОВИД кризата. В момента обаче е трудно да се направи някакво заключение за тази ежедневно ескалираща НЛО истерия. Днес сенатор от комисията по разнузнаването каза същите неща като Обама, Ратклиф, Рубио и други. Възможни са много обяснения за това какво се случва, но нито едно навръзва всички точки. Може би с доклада ще стане по-ясно.

Аз като пия 5 ракии виждам цели космически станции. А ако жената не сложи салата направо летя.

Ако се сгрухате с мужиците и летящи легени и тенджери може да види този.

следващата идиотщина ще е извънземна, помнете ми думите

Само виждал! Почти всеки ден летят по мене, добре че си пазя каската от запаса.

Има летящи чинии ! Ей на, вчера се натаралянках,и жината взе да фърля едни летящи чинии ! Ма летят ти казвам !

за наивници... В БИБЛИЯТА ВСИЧКИ СА ОПИСАНИ.....

Малко фойерверки за пролетарията? Сакън! Вижте ярките светлини! Не гледайте инфлацията, недостига на горива по бензиностанциите, налагане на тотален джендъризъм и квоти за назначаване по раса, а не по качества, негърски бунтуве и разпад на инфрастукурата, като цяло! Милите американци, да ги оплаче човек...

На Обонго, само летящи банани му се привиждат.

Беаво момче! ++++++++

И Дир копае все повече дъното. Смени на пол или сексуални възприятия на актьори и певци( Деми Ловато, тоя българина, разни други), Чикагски кметове, УФО конспирации... Все едно вестник Лична Драма. Не жълт, а кафяв сайт станахте.

Нема го слънцето Е нема го, нема го Ша доде Не може да не додееее В България го учим по география

Кафяв и смърди :)

Явно булята е ,,натовка,,.

Мисля , че разкритията винаги ще бъдат частични . Иначе , мнозина мързеливи люде биха поискали извънземните да им слугуват (работят вместо тях ), и всички биха поискали те да ни решат проблемите . Това няма как да стане . Жалко , защото щеше да бъде добре да си общуваме с тях

Да конструират реалните прототипи на летящи "чинии" с 12 цилиндрови BMW мотори мотори. Ако САЩ и Англия всяка седмица не изсипваха еквивалента на 20 Хирошими над Германия...днес света щеше да програмира на дойчерски език и да лети с летящи "чинии".

Виждал съм многократно. 20 години ми се подиграваха, изкарваха ме луд и какво ли не. И много други са виждали, но си мълчат точно поради тази причина. Но в последните години официално се пуска като информация, т.е. малко по малко подготвят стадото, та я вземе да се осъзнае колко е загубено.

А дали е шега....кой, кой ще ми каже....

За една история, за една кула, къде тъпите люде са се помислили за нещо и са решили да стигнат до боговете за да искат каквото им скимне когато им скимне? Нали знаеш как е завършило? Историята се повтаря :)

Само трябва да види видео от Steven Greer или Corey Goode и ще разбере , че летящите чинии и извънземните са реалност

Е бива ли толкова просташки коментар!

Ако и те са го видяли няма да се върнат повече. Те са зелени ама той е по-зелен.

На мен пък извънземни ми споделиха, че Вселената е детска игрална площадка, затова галактиката ни е Млечен път, а планетите са проектирани по техен дизайн и не случайно се наричат PlanET (извънземен план). Името на първият човек стъпил на Луната пък е Neil A., което прочетено на обратно е Alien (Извънземен). В Дизайна на Земята са заложили управлението на Цирка да е под знака на "Б" - Домовете на най-големите икономики USA, EU, UK, са Белия Дом, Бъкингамския дворец и Брюксел (Белгия), а техни символи са Кулите Близнаци (Big Apple - NY) и Big Ben. Към тях можем да добавим и Берлин с Берлинската стена, Beijing (Китай), Бразилия със столица Бразилия и разбира се Бояна и Банкя, резиденцията на властта в България домът на ББ. Дори Бог и Буда и Big Bang - сътворението на Вселената, са в схемата :)

За Обама съм сигурен, не само е виждал летящи чинии, виждал е и зелени човечета и виолетови крокодили. Лошото е, че накара и света да повярва в тях.

И Барак Обама е виждан и дори сниман да пуши марихуана, което обяснява и видяните от него неща.

Абе и аз съм виждал летящи чинии, йети и корона вируси на размазани и нефокусирани фотоколажи. На живо нито едно от тях не съм видял.

Барак Обама: Виждал съм летящи чинии хвърляни от моята макака Мшел.

Само ограничени,тесногръди същества могат да смятат че НЯМА висша цивилизация чието творение са землянина.Землянинът е много примитивно същество в сравнение със своя създател.А защо се крие истината от определени среди е досадно прост.АКО ЗЕМЛЯНИТЕ РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА,"ГОСПОДАРИТЕ" ИМ НА ЗЕМЯТА ВЕЧЕ НЯМА ДА СА ГОСПОДАРИ.Да се твърди че човека е плод НЕ НА ВИСШ РАЗУМ ,А САМО СЛУЧАЙНО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА-АЗ НЕ МОГА ДА ОБЯСНЯ това безумно твърдение освен че това е твърдение на нищожества,буквално.

пак ли Путин?

BajMihal

Как да не е виждал летящи чинии? ... Особено след семеен скандал, виждал е доста :)

нали!

Така е. Но и само примитивни същества могат да си мислят, че извънземните идват тук с летящи чинии.

Библията също е с "Б" както и 5 от имената на последните 6 US президента - Буш, Бил Клинтън, Буш, Барак и Байдън, а Тръмп е зодия Близнаци.... Борис Джонсън, Борис(ов) и Борис(лав) Михайлов пък бяха в центъра на расисткия скандал в мача между националните отбори на българи и британци в (Бойко) Борисовата градина, точно когато се финализиране Брекзит! Центърът на властта в България също е обединена под "Б" - Бояна - Резиденция и централа на БФС (Борисов и Борислав - евентуално наследен от Бербатов, родом от Благоевград), а кварталите и булевардите около тях са бул. "България", бул. "Братя Бъкстон", бул. "Цар Борис III", ж.к. Бъкстон, Борово, Белите Брези... Бомбастично!!!

За това пуснаха ковида за да тестват как ще реагират хората нещо неизвестно!

Извънземните / ако ги има въобще / определено избягват контакт с нашата цивилизация. Крият се, и ако някой ги види то винаги е случайно и за малко. Имам един въпрос към поддръжниците на теориите за НЛО. Мислите ли че цивилизация която е толкова развита че междузвездните полети не са проблем за нея няма да има технологии да остане скрита щом определено иска това. Ние, с нашите примитивни технологии наблюдаваме, и изследваме екзопланети открити на десетки и стотици светлинни години от нас. Не мислите ли че една развита извънземна цивилизация няма нужните технологии да изследва достатъчно добре Земята от една база да кажем някъде отвъд орбитата на Плутон. За какво им е да хвъркат в земната атмосфера, и да отвличат земляни? Една цивилизация изпреварила ни в развитието си с хиляди години кой знае какви проблеми я вълнуват. Ако някога въобще сме влизали в интересите им вероятно за няколко наши денонощия са ни изучили напълно. За какво им е десетки години да се мотаят на нашата планета.