Коментари - БГ компанията с технологичен Оскар спечели и "Еми" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските тролчета сега да си го запишат някъде. И да изтрият фразата си сега в БГ нищо не се произвежда. Произвежда се и то на топ, ТОП ново и то на високо технологично и интелектуално ново продукт!!!!!!!!!!!

Абе то много топ неща се произвеждат в България, но по-важно е къде се плащат данъците. Не визирам тази компания...

Някакви жендърчета непоръбени. Това не е мъжка професия, а за пудалчета.

Ама те не на ли открити от Кирчо измамникът и Асенчо кокорчо? Не ? Жалко за тях. Защото ако ги бяха открили тия двамата, еехее много голям просперитет. ХА ХА ХА

Явно нищо не ти е ясно.

Тц-Тц-тц... Много си прост. Ако беше си дал трудът да прочетеш поне половината от написаното в статията, можеше ако имаш интелект да разбираш, да си замълчиш и просто да се радваш, че българи са създали една от най-сложните 3 D визуализации, ама нейсе. Забравих, че за простите хора е важно да плюят по някого, който е успял и "на Вуте да му е зле".

Бил ли си въобще в тази платформа, за да наричаш тези българи "джендърчета"? Изобщо знаеш ли какво е 3 D визуализация? Специални ефекти, нещо?? Компютърно форматиране с кодове да си чувал, също а?? Поне вземи преди да се изтъпанчиш като някой пръдал коч, да провериш с какво точно се занимават (ама подробно). Това не е място за педа*ета или каквото там ти е пръкнала глупавата ти глава.

Дори не можеш да си представиш какъв идиот непоръбен си. Нямаш си и на идея какво огромно влияние имат софтуерите и алгоритмите на тази компания в световен мащаб. Ама нали не са някоя дебелогъза певачка, спортист или престъпник с български произход, че да се гордееш.

А да ти ръгна един в грозната очилата мутра????? Ка жи ма, жендър програмист???? Ела да се бием у фитнесо. Ама ще ти натръшкам очилатата физиономия.

Браво! Но е хубаво,когато създаденото от бг фирми или стартъпи има реална стойност и е от полза за обществото.Тук не говорим за плюене и уронване на престижа.Преди време една известна бг софтуерна фирма с голямо присъствие в медиите поиска да намери нови инвеститори.Моя милост се поинтересува и след 10 мин празни приказки човека отсреща каза : "скъпо ни е да излезнем на БФБ да инвестираме (там сумата за IPO мисля,че беше 200 000 лв)",но може и да се лъжа, "затова търсим крупен инвеститор със начална вноска 100 000 лв, а не малко акционери с 2000 лв " или IT със сериозно присъствие ти каже "искаме да се развиваме,ама още не се избистрили дългосрочната си визия",което е повече от смешно изказване. И този и много други случай съм виждал, така,че нека първо една компания създаде продукт с реален принос към обществото в бг (защото в страната ни има много проблеми,който стартъпи с визия към обществените проблеми може да реши) пък тогава да викаме "браво".

cwetence

Тази компания Е създала продукт, който Е от реална полза и в България, и по света. И е известен навсякъде в киноиндустрията, архитектурните визуализации и тн. Имат сериозна конкуренция обаче и им стискам палци да се развият още повече ;)

Още по-хубаво е човек да не се изказва неподготвен. Хаос, за ралика от Телерик (създаден с пари свързани с Кинтекс) е може би единствената родна компания изградена от нулата с бачкане и знания. Дрънканиците ти са лишени от логика. Това не е стартъп. Това е сериозна компания с история и победа на хиперконкурентен пазар. https://en.wikipedia.org/wiki/V-Ray

какъв "стартъп" бе, фирмата е на 24 г, по-стара от болшинството програмисти

Точно обратното, соросоидите сте тези дето квичите че цялата бг икономика била "еврофондове", и че всички кадърни избягали на запад. Е, най-качествените българи май не са емигрирали на запад

Вирей не може да стъпи на малкия пръст на Арнолд а пред Рендерман е направо джудже. Тва са фактите и всяква хвалба щото била българска не важат.

Браво Койлазов, браво. Пример как се "продава акъл". Браво.

"обществото в бг" е малък и беден пазар. бюджета на цялата ни филмова индустрия за последните 10 г не може да си позволи производството на дори един холивудски филм. но не си прави погрешни илюзии, ние потребяваме техните продукти. аз съм гледал някои от филмите по които са работили, предполагам ти също. това е продукта им! и ние го потребяваме! отделно създават високоплатени работни места, създават прослойка от обществото от високо квалифицирани специалисти, те увличат други покрай себе си ... с други думи то този начин фирмата способства изграждането на средна класа в държавата ни.

Мда, завиждаш, завиждаш и се пукаш от яд, ганьо балкански.. Така е по-лесно без доводи и аргументи да си изпраскаш простотиите си.. Рендерите Арнолд и Ви-рей са съвсем по различно време създадени, като при рендер-ването на Арнолд в някои конфигурации има зърнеста структура (заради несъвместимостта например с нов софтуер и адаптивността му), докато при Ви-рей се забелязва устойчивост при прилагането на новите версии в 3 DS MAX и MAYA. По своите предимства, и Арнолд и Ви-рей имат своите плюсове, но зависи в каква насока се използват, специално Ви-рей е предпочитан за интериорните проекти, както и за ефекти в киното(и в други дигитални области). Затова, вземи най-накрая порасни и спри да се правиш на детски недорасъл "интелигент"!