BMW показа важен нов модел, заснет в Шумен

Клипът е заснет в паметника "Създатели на българската държава"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво им става на тея пичове от БМВ? Всеки следващ модел е по-грозен от предния!

Затова ли путков ще строи магистрала от Шумен за Видин?

какво им става на тези от БМВ? Колите им стават все по-грозни...

Отворих снимките да си припомня паметника, а видях само някакво играчка за комплексари!

монумента действително е грандиозен и има нужда от популяризация! за пореден път имаме какво да показваме, имаме какво да продаваме на туристите, но избираме да не го правим, а да го захвърлим на природните стихии. Какво като е поредния паметник от времена с които не се гордеем много? Като с "летящата чиния" на Бузлуджа! Може да е уникална атракция, която сама да дърпа милиони туристи ... е нас туристи не ни трябва затова нека се руши. Хващам се на бас че сигурно 50% от шуменци никога не са се качвали горе на хълма да видят какво е. пп. Сталиниска Украйна има един срамен период 30те на миналия век, те си го наричат "Голодомор". Накратко период в който Сталин измори с глад десетина-петнайсе милиона украинци. Съвременните украинци от нулата построиха цял комплекс - Храм, Крипта, Паметник, Музей, парк около всичко това и сега той е една от големите исторически туристически атракции на Киев. Постоянно има хора и не само украинци. Целия този комплекс е на няма и 20 години и вече е утвърдена туристическа дестинация. Вижте няма украинец който се гордее с "Голодомора", това не е героична отбрана на някой град, или мъжествен подвиг на революционери саможертващи се в името на някаква висша кауза ... това е просто срамна страница от историята им. Украинците обаче не ги е срам нито от историята нито да печелят от нея. Нас ни е срам от историята, не искаме да я помним, оставяме съществуващите от нея паметници да се рушат, пропускаме всякаква възможност да спечелим от историята си. Извода е прост - не се срамувай от историята, помни я, а ако можеш и да печелиш от нея това даже помага да държиш спомена жив!

За първи път разбирам за този паметник хахаха

тъжно е че е така, иди да го видиш, заслужава си някой час разходка.

Задница и отвратително табло. Дизайн 3, по шестобалната!

cheeseus

Пошла безвкусица с отрицателна естетика. И защо изобщо от общината са позволили исторически и културен монумент да бъде използван за такива неща? Някой май е гушнал добри кинти?

може само да те отврати. Изчанчена работа. А режисьора и сценариста на рекламата явно е прекалил с "билките".

Баи колко ли са го закъсали, че да правят евтини клипове у БГ-то?!?

Кой им е позволил да опорочат паметника с този сатанински клип ??? В днешното ново време на "свобода и демокрация" кинтите са много по-важни от българщината. Колко жалко!

Грозота и идиокрация. Това са новите трендове за старите брандове, треперещи в предсмъртна агония. Свърши се с Европейското Автомобило-строене. Корейците и китайците ще ги отнесат като куцо пиле домат. Тесла ще прибере разликата в пазарите. Тва е. Който си купува значки та да е "актуален" е пълен идиот.

Колко крехко ти е егото ако някаква реклама го наранява. Я се стени малко лигльо че ти си по-голям срам за паметника от рекламата.

"на празен стомах не си хаби думите за морал и култура!" каквото и да си говориш това е един паметник за който ние българите не отделяме достатъчно средства за поддръжка и не се стараем да го превърнем в туристическа дестинация. популаризацията на този паментик е жизненоважна за превръщането му в туристическа атракция, от там добиването на приходи за поддръжката му. ние българите и толкова не сме направили за този паметник колкото ще направят BMW. Сега само трябва да си направим труда се възползваме от тази реклама. Ако не кажем открито това е паметника от рекламата на BMW просто ще изтървем тази златна възможност за реклама, не знам кога ще е следващата подобна ако изключим варианта ние да я платим. нека си въртят задниците каките, не ми пречат въобще! това което би ми се искало да има в рекламата е някакъв намек, че това е в България. да се беше развяло някой знаменце сигурно е много, но примерно можеше мозайките да бъдат осветени в бяло - зелено - червено. Или примерно на финала с някой дребно шрифтече в ъгъла да пише снимано в България. Предполагам могли сме да нещо такова, като условие за снимките. Държавата също е марка и трябва усилия, за да я продаваш. То с чакане кротко в ъгъла нищо не става. Турция ръси стотици милиони, за да се рекламира и резултата е на лице, туризъма им е пълен с чуждестранни туристи.

Стига сте рекламирали тия барутници, заради които всяка втора - трета катастрофа в България са с тяхно участие. Тук нямаме пътища за тях, а и тези, които ги купуват са все хора, които не са с всичкия си.

чувал ли си приказката "оръжията не убиват хора, хората убиват хора!". важи в пълна сила и за автомобилните произшествия.

„дебютира ПЪРВАТА САМОСТОЯТЕЛНА кола на BMW M.“ Гогов, би ли пояснил смисъла на думичките „първата“ и „самостоятелна“ или гугъл преводача е виновен?

е, и как инак без лилави венцИ в рекламата им. Тея пощуряха. Язък!!!!

И айде пак в крак с политическата коректност, след като направихме следващия Джеймс Бонд да е черна лесбийка, да вземем да направим и женски рицари. Чак ми се повдига понякога...

черна лесбийка, чакай бе, Джеймс Бонд с кого ще си легне?!?

'черна лесбийка' , пък ти - среднокафяв уонаби-ариец..

Е не бе. Трябваше в Пловдив ;)

Криейтива и много, ама много далеч от истината.

Сякаш е правено в завода на Лего Кола за кавали

Зле изпълнен футуристичен дизайн. Предстои същият провал като с i3 и i8. Крахът за германското автомобилостроене, чието конкуренто предимство е ДВГ, вече е факт. За промоционалното видео - без коментар.

Дизайнът чака Китайската Автоиндустрия да го върне на картата. Което е неизбежно, най-малкото поради факта, че топ-дизайнерите от класическата школа работят вече там и в Корея. Европейската автоиндустрия в стремежа си за утилизация нае милиениъли със съмнителни качества и това са резултатите. Още по-големият проблем е, че авто-индустрията като цяло има твърде високи крайни цени, неотговарящи нито на качество нито на дизайн. Кой ще даде 72.854 лева за iD 3? Никой. Китайците ще залеят следващите години ЕС с конкурентни цени и приемливо качество. За определен период от време ще има недоверие но количеството и цените ще си кажат думата. Визуално това нещо на снимката е пълна идиотия. Има зона в дизайна, в която екстремна линия или пропорция могат да дадат характер и отличителна естетика. Това определено е далече. Успешен дизайн в такава насока е Хюндай Айоник 5. Бмв с тази решетка просто вече нямат равни в идиотията си.

3 тона и 750 коня от спортно-зелено усещане на офроудър М. Последното свястно БМВ е М2. Но целият свят полудява, едно време се смях на джипът Уруд на Ламбо, явно че това е новият стандарт.

Кола за прости хора. От 90те години наблюдавам кой кара бмв. Един читав няма

"първата самостоятелна кола на BMW M". Четете ли изобщо какви глупости пишете?!

Колкото и се правиш на умник - ДА, ТАКА Е ! Първата самостоятелна кола на подразделението М-Power ,демек тунинг компанията на БМВ. Досега винаги са вземали някой модел и просто са бърникали из него да го подобрят . Де двигател, де отвън или отвътре. А сега самостоятелно са си направили свой , изцяло свой модел !!!

Да не е някой от Шумен и първия собственик. Че бедните българи все първи ги купуват.

Това е града на тихите милионери

Бърка Масло и Вода Brainless Men or Women Be My Whore