Коментари - Брус Уилис отказал да гледа мисията DART на НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е Брус да не иска да присъства! Все пак последния път когато ходи до астероид в Армагедона..завърши фатално..зле!

Те и динозаврите от НАСА говореха така преди няколко милиона години.

След "Армагедон" да не вземат и сега да го изстрелят на стари години и да го жертват в името на човечеството? Толкова удари и беди ни удариха, че едно пряко попадение на астероид едва ли ще го усетим дори.

ще си намери майстора, като ще предизвика фатален удар с нашата планета Земя!

Абе останаха едни пари от ваксините и НАСА се вреди ...

В социалните мрежи набраха популярност две теории. Според първата НАСА изпраща мисия, за да отклони реално опасен астероид, но я пази в тайна, за да не предизвика паника по целия свят. Според другата теза е много вероятно НАСА да е объркала калкулациите си и неумишлено или пък напълно нарочно да отклони астероидът, изпращайки го право към планетата ни. Зачудих се форумният идиот Аполо Нанайси, според когото човечеството не е напускало никога (плоската, допускам, според неговите представи) земя, коя ли от тези две теории си е харесал.

Той понеже е гениален, ще измисли някаква друга (гениална) глупост. Ето примерно: Вселенския господар е решил да унищожи българския и съветския комунизъм, затова е пратил камък който да удари някой червен партиен дом, но НАСА ще отклонят камъка за да ударят червения партиен дом на Ким III-ти.

Вероятността земята да бъде смъртоносно ударена от летящо в космоса тяло е 100 %.

Написал си глупост: Жокер: Колко е живота на Слънцето?

"смъртоносно" за кого? за Земята или за нас?

вероятността е 50% - или ще ни удари, или няма.

Писнало му е от халтура.

като не са го включили в главната роля

Не е заради това. Просто пак са сглобили всичко наобратно.

е, вероятно само ни подготвят за бъдещ вероятен сценарий...