Червен код за магнитни бури в следващите дни

Вижте "светофара" с опасните дати на Националния институт по геофизика, геодезия и география - БАН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

настройвам магнитометри безплатно.... магнитни бури, изригване на плазма, слънце, юутуб watch?v=Z_tgCSlXyDM

Няма такива работи ...... вижте тук: https://tesis.lebedev.ru/en/forecast_activity.html

Магнитните бури не могат да бъдат прогнозирани.

Да да

Moже

Ако питате Грета и други като нея, и това е причинено от човека.

НА НАСА И ВСИЧКИТЕ ИМ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ МАРИОНЕТКИ ПО СВЕТА

А какво стана със соларните чадъри и октопада?

Последното изречение ми хареса. Магнитните бури влияят основно на хората и на техниката, и много по-малко на животните. Доколкото се сещам, хората не са ли млекопитаещи животни?

Интересно, какво ли ще стане, ако спре токът на цялата планета за час и всяка електроника спре да роботи? До колко минути ще гръмнат всички АЕЦ останали без охлаждане?

За николко, защото охлаждането не се управлява само от електроника :)

Що се отнася до хората, магнитните бури влияят само на астронавтите и на пилоти летящи на по-голяма височина. Проверявайте си фактите.

Честит 9 май. Аз съм на Червеният площад и скоро ще дам началото на парада. Много поздрави на умирисаните Дирнижи както и на Щерев, Майора, Павел, Киро и всички останали джендъри.

Да, обаче твоят коментар никой няма да го изтрие, защото явно си про-Русия!

Макар че БАН не са тези, които са ги предсказали добре е, че ни предупреждават. От вчера обяд насам значими до мощни изригвания на Слънцето, плазмата ще е тук след 3 дни.

Има една много малка подробност. Магнитната буря минава през Земята три дни преди да се появят петната по Слънцето. това за което се говори в статията, е реакцията на Слънцето (плазмената буря), която ще премине през Земята след три дни. Какво да ги правиш, БАН, те откъде ще го знаят!

Останките от китайската ракета паднаха в океана, опасността отмина...и стана скучно, та затова сега червен код за нова опасност. Трябва да сме на стендбай постоянно. Да не би за първи път да има магнитни бури , че да е водеща новина, с така написано заглавие

Хахахах точно пък на БАН нещата ли да гледаме???? Това да не ви е старият БАН, в момента това са откачалки, които само се излагат. То не беше ОКТОПАД, не бяха соларни чадъри….

около нас имаме толкова вредни влияния от техника, монтирана без да ни искат мнение или съгласие, че магнитните бури са само върха на айсберга...

Геомагнитните бури предизвикват безсъние, главоболие, сърдечно съдови проблеми.... а видиш ли антените на телекомите на отсрещния блок били безвредни!!!!

Чак да се чудиш как сме оцелели без да знаем кога има магнитни бури!!!

Почти винаги ги усещам, имам упорито главоболие, трудно минава от хапчета.

Направо да се чуди човек, как хората са оцелели 50 000 години без тези цветни кодове . А, да робот съм R2P2