Коментари - Китай връща проби от Луната през 2017 г. | IT.dir.bg
назад

Китай връща проби от Луната през 2017 г.

Китай планира да изстреля сонда към Луната, която да вземе проби от повърхността на нашия естествен спътник и да ги достави обратно на Земята.

Обратно в новината

Коментари - Китай връща проби от Луната през 2017 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А през 2017 "Заека" ще кацне ли с 400км отклонение, както през 2014 или с повече от 400???!!! Смешни ментаци.

хората няма кво да ядът, те камънье от месечината шми мъкнат...

Забавата започва ако успеят... Тогава досегашните притежатели на лунни проби, ще трябва доста да ни разсмеят с наивни обяснения

Не ти разбирам логиката. Десетки държави притежават лунни проби. Всяка една проба може лесно да се докаже дали е автентична или не.

В статията пише: Досега проби от Луната имат единствено американците и руснаците, като първите притежават 378 килограма, а вторите около 500 грама. Сега не знам на кой да вярвам.

А дали китайците са питали извънземните дали ги пускат да кацнат на Луната?Май са забравили.....

Важно е, че кацане или не, но това срина империята на злото, оттам се почна. Сега чадят с дизелов самолетоносач, мухахахаха. Ако не бяха загубили между 1989та и 2009та, 20тина години сега щяха да говорят на руски в сев. африка и близкия изток, а сега се бият със зъби нокти за половин държава там. Очаквам скоро американците да "кацнат" и на Марс, Венера, Плутон, Слънцето и до Андромеда да стигнат ...

МАМИН СРЛАДЪК ..... ДА НЕ СИ ЗАВЪРШИЛ 3 ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ .

все се чудя какъва е логиката като превеждаш статия да оставиш някой думичка непреведена. Какви са тия "тайконавти"? Няма логика да не преведете тази една дума, след като сте превели цялата статитя. Защо толкова сило мразите българския език?

Космонавти, астронавти, тайконавти - общоприети наименования, не се нуждае от превод.

Откога го приеха това тайконавти? А турският космонавт според тази общоприета терминология, как се нарича "hababudala"?

Превежда се ако е неизвестен термина. Ако е малко известен се слага бележка под черта. Интересно е например, че Чанъе е китайската богиня на Луната. Но това не се превежда.

Китайците явно и Кубрик са копирали!

като гледам снимката, вече са били там, също като онези "първите"...

На китайците знамето по-силно се вее. Явно са случили на бурен вятър.

че кока кола не пиеш, на кино не ходиш, рок, рап, фънк, мънк, джаз и т.н. музика не слушаш, виндолс не ползваш, фастфудс не ядеш, интернет не ползваш, процесора ти е байкал, нямаш найк в гардероба, не те кефи Харлея и Шелбито, ... само мааш на частушки, пироги и мосфилм, познах ли????

за кво са ви тия проби бе китайци, нали ви докараха вече. Даже и в България имаме камъни от Луната.

Имаме и то от двата типа: На едните пише "Сделано в СССР", на другите "Made in USA" :))) Ама като се върнат китайците ще има наводнение от лунни камъни "Made in China" :)))