Догодина Китай праща роувър на Марс

Досега единствено НАСА е постигала успех с мисиите към Червената планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно безумие. Всеки да открива топлата вода сам. Представете си само до къде щяхме да сме стигнали ако можехме да преодолеем националния си егоизъм и имаше една единствена космическа програма на цялото човечество.

Тия комунисти , разбиха мита за прогреса на капитализма . Няма как някои , да са милиардери , да си прибират огромните печалби , да се чудят каква яхта или суперлуксозна кола да си купят и от такъв човек , да очакваш прогрес . Единствено , ако имат държавна поръчка и могат да избират от държавата , тогава биха направили нещо .

Грешиш! Прогреса се създава от конкуренцията. При комунизма няма такава. Но и в Китай е комунизъм само на хартия. Държавата за да намали безработицата, построи нови градове. Но в тези градове никой не живее. По широките булеварди не се движат коли. на детските площадки не играят деца. Защото обикновения китаец не може да си позволи апартамент в тези огромни блокове.

Едно време всъдеходът /роувърът/ на луната /месечината/ се наричаше луноход. Какво пречи днес роувърът на марс да се нарича марсоход?

Луноход го наричат руснаците. Ако пратят такъв на Марс, ще го нарекат марсоход. За американците са си роувъри.

за американците са ровери , но за китайците сигурно , не са ровери . Дир . бг пак си е измислил думата , защото не знае как са нарекли китайците тяхната машина , държавата ни , не я интересува тия работи , герб се интересуват от европроекти и , да се хвалят за "прогреса " им .

Китай ще разкаже играта на краварите. Естествено че китайците ползват руски технологии, които са по-стари в сравнение с това което разполага към момента великата православна Руска Империя. А ние чистим и ще продължим да чистим тоалетните на немци и англичани, вместо да станем част от Евразийската Империя и да се наслаждаме на благинките и

ха ха ха ха ха ха :)))

Този път ти се получи смешката... :)))

От няколко месеца китайският Заек "бяга" по Луната с руски изотопен генеротор.

И какво правят с тези проби ? Не вземат ли през 2 години проби , какво правят с тях , къде са резултатите , има ли някаква полза ?

Кой взима проби през две години?!?

Могат , пращат !!! Ние ще пратиме самолети да пазат Русия ... щото сме мноу гоуеми , нали Боко така каза ;)

Бъдещето е на Комунистически Китай ...

бъдещето е на имперски китай, имперска русия и демократичните индия и сащ ..

комунистически? стига бе. къде видя комунизъм в страна която най-силно развива КАПИТАЛИ. Казваш всички са толкова богати колкото шефа на Алибаба, а? Т.е. на тях дори не им трябват пари. В Комунизма всички са равни и не се занимават със валути, че камоли мръсната американска валута. Ти що си прост?

е няма такова животно като Комунистически Китай. Китай е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА. Китай развива КАПИТАЛИ. Оперира с мръсна американска ВАЛУТА. Хората там НЕ СА РАВНИ. ИМА МНОГО МНОГО БЕДНИ И МАЛКО МНОГО БОГАТИ хора. Така ли е в комунизма бе страп?