Доналд Тръмп се разгневи на Илон Мъск

Той ме излъга, заяви бившият американски президент

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп се разгневи на Илон Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сме комунисти в този сайт.

Тръмп че беше малко лек, но имаше много повеча акъл от сегашния памперс

Харесваш ли НРБ?

Ха,ха,ха нима Тръмп е повярвал на този измамник Мъск?

Ако не беше дълбоката държава, Мъск отдавна да е фалит. А Тръмп наистина назначи този измамник за съветник след като явно го е излъгал, че е гласувал за него.

направо си загуби съня! Бо-оже, много "вересии" си раздал оттатък океана, не били само в Русия чрез целокупния руско-мужишко-бурлакски народ. То пак добре, че процентно са по-малко, иначе и тоя щеше да нападне някого......ама не само с думи!

Ма каква драма! Какво предателство! Дори предателството към Цезар бледнее пред това към Тръмп! Не знам как ще го преживея! Реве ми се!

Още от Нова година Тръмп ще се завърне на власт в Америка на бял кон. Социолозите там дават 75% одобрение за Тръмп ! Байдън си заминава още ноември на междинните избори ! Ахахаха Даже и с купуването на гласове и среднощно броене демократите са го издухали !

какво заминаване след междинни избори бе тапунгер??? Американски президент си отива след: 1) минава му мандата и не е преизбран; 2) след 2 мандата ( а не като Путю в расията след 234 мандата); 3) след Импийчмънт; 4) ако гушне букета по-време на мандата.

Тръмп е пич, мъск е боклук

И Тръмп и Мъск са много неприятни личности!

Добре сте изкривили новината, а тя е, че Илон Мъск подкрепя републиканците! И не през 2024, още тази година ще бъдат обърнати всички законодатлени органи - централни и местни.

Начи 5 до процента световно са в категорията на ЛГБТК+. Техните права явно са по-важни от правата на работниците робуващи на корпорациите, милионите експлоатирани деца, изхвърлените на улицата от системата, инвалидите? Кой умник си помисли, че останалата част от планетата ще седи и ще гледа безмълвно как се унищожават семейните ценности и биологическите научни дефиниции за пол? Кой малоумник реши, че вместо корпорациите да предложат прозрачност, отговорност, зачитане на правата на работника просто ще се направят на "куул" щото съпортват тия 5 процента? Определено тези, които са решили, че това е "прогресивното бъдеще" са объркали адреса и подаряват цялата останала нормална аудитория на популисти като Тръмп. Да, не ви е виновен Путин, че демократите сте корумпирани до степен да загубите идентичност и да налагате крайно леви идеи водещи до тоталитаризъм и корпоративен фашизъм. https://williamsinstitute.law.ucla.edu/publications/how-many-people-lgbt/

Има хора здрави и хора с хормонални, поведенски и емоционални дисбаланси.