Джеф Безос бави лунната мисия на НАСА

Дело, заведено от Blue Origin, замрази разработката на лунния модул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намирисва на яко лобизъм опит от страна на НАСА да забави Безос. Защото реално Безос има многоразова ракета и кораб не по-лоши да не кажа и по-добри от Спайс Х, тоест ако сега вземе договора за Луната реално може да изпревари спейс Х, но тук е момента да бъде спрян явно. Евала на Безос без много шум и лиготии постигнаха по-бързо това което Мъск направи с яко хленчене сополи, реклами и тн.

Дори в новина за Безос, путк*те на Мъск излезли - и църкат, ли църкат... :)

Да слушаме селския луд, кръстил се Аполо Нанайси или да гледаме ежедневните новини за Мъск и напредъка на Старшипа ? Няколко камери излъчват 24 часа, всичко е напълно прозрачно (е - не си правя илюзията, че няма тайни).

_stankow

Само да подчертая едно изречение - "Конгресът е предоставил много по-малко средства, отколкото НАСА е заявила като необходими за възлагането на множество договори за лунната мисия." Това го казва човек от НАСА. После като почне някой да обещава до 2024-та, до 2028-ма, до ... да отиде на Луната - спомнете си го. А после екстраполирайте за Марс, където е в пъти по-сложно, бавно и скъпо ...

Не четеш момче, не четеш, а трябва... Отпуснатите средства на НАСА са по малко и затова излъчиха само един победилтел, вместо да излъчат 2 както беше планирано. За момента забавянето не е свързано с по-малко отпуснатите пари, а с това че заради съдебния процес, НАСА спря работата докато се изяснят нещата.

За разлика от останалите, Мъск си движи нещата САМ. Да - надява се на държавна помощ, но на Старбейз се работи денонощно и не чакат, както всички останали първо да сключат договор и тогава... ще видим.

Мъск яко им разрита кочината. Боинг, Локхйд Мартин и останалите си бяха установили перфектната хранилка - айде договор с НАСА, който се наричаше кост плюс - демек, договор за 1 милиард, ама даже и да излезе 10 - НАСА ще плати. Резултатът - милиарди на вятъра и спрени програми

Във време на безкрайни лъжи казваш е хубаво да се живее.

Аполо, ти ли си бе ? И децата спряха да ти слушат малоумните бръщолевеници.

Кое са му лъжите ? Стартът на Старшипа е до седмици. Екипаж от напълно цивилни ще лети с Дракона ? Или това е фейк нюз, Мъск е купил всичките медии на света и яко ни баламосва ? Твоето състояние е известно на психиатрията - казва се анзогнозия - пълно отричане на фактите.

Само да попитам : Тя сега нали Земята била плоска , от коя страна ще излетят . Ами ако и Луната се окаже плоска ?

Който си го може - си го може. Бате ви Мъск вчера инсталира бустер 4 с 29 раптора - щастлив съм, че живея във време, когато мога да видя такива постижения на човечеството. Безосчо - доказателство, че не става само с много пари.

Ганю-чалгаря с ракията цъка минуси. Какво му разбира дебелата глава от космос, ракети, СпейсХ. За него всички богаташи за гадове, дето трябва да бъдат изтребени. И хич не му идва на акъла, че тия хора движат света, а не той - люлинския чалгар с ракия в ръка.