ЕКА: Европа трябва да може да колонизира космоса

Директорът на Европейската космическа агенция споделя, че засега Старият континент няма възможност сам да изстрелва астронавти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа го е казал - с трици маймуни не се ловят….

Сашко, свинята-майка в зората на демокрацията рече че нема нужда нищо да се произвежда в бг, щото ще го купуваме отвънка по-евтино. Конкретния пример беше за кравето масло, да го внасяме от Германия. А ние да правим икономика на услугите. Ето сега, ЕСА нема нужда да прави никакви космически кораби. Ще ползва китайски, индийски, руски или американски и ще плаща с услуги, в конкретния случай-свирчоци.

Правилно се е изокал евреина, паре требват, иначе боли гъзот... Макар че класическият лаф за "со дупето и со парете" в бегето се тълкува поради националните особености доста странно. В оригиналната трактовка, под "со дупе" се разбира "с кураж". Ама в бегето , след 500 г. як турски секс , после съветски, а сега "братски евроатлантически" се тълкува буквално, т.е. "с одупване".

да пратят укрите там. Те за друго не стават.

Ей ненакудкудякал се врякалник на руски щат не се наврещя ей.

Европа, без робите от изток, е безпомощна като пеленаче. Къв космос ви гони?

Да бе да. Закъде е европейската икономика без твоето кудкудякане толкова години вече като щатен врякалник, я виж колко полезен си, заникъде е всетът без тебе и тебеподобните ти. Отде ви изравят бе.

Ми като не можете, направете едно филмче бе, уж че можете и там подобни, нарисувайте корабчета и планети. За образец вземете филма със "стъпването" на луната на мириканците

Или с полета на Гагарин? Че американците всички ги видяха, ама Гагарин никой.

Не го казвам аз а ПУТИН ! https://www.youtube.com/watch?v=0wIK7ruiAdE&t=15s

Екологистите няма да разрешат, освен ако ракетата не се задвижва със газ. Руска каза, разбира се, то европа газ няма. Е могат да дадат на европейците много боб и така да се опитат да наваксат липсата на газ.

Ха-ха.

Айде сега и ЕС. Ще станат много боклуци в космоса.

Е, то нали важното беше гей паради да има! И да се заменят пластмасовите вилички и ножчета с дървени, та да може всеки инфантил "да спаси планетата". Пък че цяла Европа обедня и ще фалира, докато държави като Индия и Бразилия (за САЩ и Китай да не говорим) са на път да я задминат и в технологично отношение, и дори по отношение на благосъстоянието на населението, явно няма никакво значение...

Какъв Космос, бе! Вие електричество нямате, за да задоволите гражданите си, за Космоса сте тръгнали! Смешници ...

Да почват, но само с ракети на батерии

ЕС с една настинка не може да се справи, тока стана на фежим и златен а тръгнала космоса да колонизира. Корупция за да се откраднат едни пари, а европеецът кучета го яли.

От която педерассийците умират с над 1000 на ден. Много кекава ги изкара бе.

Това ще е чудесно място за всички, ЛГБТИ+, джендъри и друга подобна плява. Нека там да си построят "красив" многобагрен свят и да оставят на мира децата ни!

Само джендъри са ти в устата на тебе. Чак до гърлото. Дърт селски педер.

С джендъри ли ще го колонизара?

Не. Няма да ви вземат джендърите. Сорри... Ба си мършата малоумна.

Че да не искаш с шимпанзета или безполови мутанти? Дали ще са джендър -мъж или джендър-жена или джендър транссексуаелн все ще са джендъри.

10 пъти ваксинирани джендъри ще колонизират Марс? Аахаахахаха успех