ЕС: Twitter на Мъск ще трябва да спазва нашите правила

Регламентите в Европа са по-стриктни спрямо тези в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото "познавам" Мъск.... вероятността просто да спре твитер за Евгейропа е огромен :) Не, че ще липсва на някой.... всички тия "социални мрежи" са толкова вредни, че ако зависи от мен - ги резвам на секундата.

Аууу, ЕС наредила на Мъск!... Смеех! Не знам какво става, но нещо всички на Запад изтрещяха и започнаха да се изживяват, като господари... Разпореждат, нареждат, забраняват, санкционират, осъждат... и накрая се усират!

Еврозелките се взеха на сериозно нещо!

Да в Руслямската Педераци 100% ще спре Туитър. Ако зависеше нещо от теб щеше отдавна да си умрял от глад, защото такава тъпота няма как да е съвместима със живота без външна помощ.

ЕС: Twitter на Мъск ще трябва да... Мъск: (почесва се от досада, купува ЕС и изуволнява всичкото бюрократ)

Свобода на словото е обратно противоположно на ще спазваш правила. Тея от ЕС ЕС май не ги назнайват тея работи….

Напротив, много добре знаят. Нали затова от десетилетия насам се опитват да препрограмират масите да вярват, че понятието свобода на словото може да се тълкува, че не всеки има право да казва абсолютно всичко, защото така се били разпространявали опасни идеи, създавало се етническо, расово, класово и т.н. напрежение, водещо до насилие. А, истината е, че свободата на словото може да бъде само и единствено абсолютна. В противен случай излиза, че всеки диктаторски режим предоставя свобода на словото, като единствено въвежда някои "мааалки" ограничения за доброто на населението.

Ще му седнете на Мъск в скута, тъпанари, колкото ГАБ ви спазва изискванията.

Забавен виц … няма спор Мъск е доста богат, но държавите (дори да си продаваха) са на съвсем друго измерение като стойност.