Естония показа танк-робот (снимки)

Машината ще може да се праща на най-опасните мисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, пишещите в Дир-а, не се изказвайте некомпетентно по темата ! За танковете, признавам мнението на другаря с танков !

Значи да земат да го продадът на рашките! Че те сега с техните армати и други танкове се виде, че стават само и единствено за старо желязо и резервни части! Та ето естонски танк! Директно да се продава на рашките! Е те сега пари нямат, ама то и естиснки танк де! Ама може да се окаже по-добър и от т72 и от т90 и от сите армати зети заедно! Та ше се споразумеят за няква по-евтинка цена! :)

А интелекта носи ли си го с него или се свързва дистанционно от Google или M$?

Изкуствен интелект, няма как да задвожва танка! ИИ може само евентуално да управлява, което не е малко... Липсва ви естествен интелект! Ако и създателита на това нещо са, като вас Тежко ни!

_stankow

Ами супер. Да го пратят в Донбас, ако смеят. Там е истината - на бойното поле !

Срещу какво? Т62? Или и те вече свършиха и вадите от музея Т34?

Той тоя е щатен трол не излиза от дира ! Той на дали моге да извади каквото и да е щом се е хванал тва да бачка

_stankow

В Донбас има 1000 танка Т-72М3, 200 Т-80 и над 100 Т-90. Има самоходни оръдия, Терминатор-и, изобщо пълно е с достойни цели. Но изглежда на някой не им държи да се изправи срещу тях. Щото - лоша антиреклама. Както големите приказки за Байрактарите. 50 броя достави Турция на Украйна и руското ПВО ги опука за няма и 2 месеца. И турците казаха - байгън, повече никакви доставки. Направиха ги смешни пред целия сват. Друго си беше в Карабах, без ПВО - пускай бомбички и снимай филмчета. Ама Донбас не е Карабах, а руснаците не са арменци.

Значи искаш да ми кажеш, че в донбас има още 1000 и нагоре танка които още не са се срещали с Javelin и други антитанкови ръчни урудиица! И понеже още не са се срещали то затова и още могат да се движат! Инак добре го каза още 1000-2000 машини за скрап се намират в донбас! :)

Пълно с Т72, а на вагоните към Украйна все Т62 пътуват. За какво са им? Да ги разходят, ей така? Ти вярваш ли си на опорките? Защото ние не ти вярваме.

_stankow

Разбира се, че има и загуби. Сттици. Включително от ПТУРС Джавелин. Които също свършиха. Колко са загубите - ще се разбере чак след края на войната. Но Русия има 13,000 танка. Загубите се попълват. Удареният танк не винаги изгаря, в повече от половината случаи се ремонтира и връща в строя. Та едни 1000 танка постоянно се намират на бойното поле в Донбас. И ако се съди по сводките, вкл. украинските - напредват.

_stankow

До xexe Не е въпрос на вяра, а на статистика. Има един случай на хванат (на няколко филмчета) на Т-62. И десетки хиляди други филмчета, на които виждаме Т-72, понякога Т-80, а който може да ги различи за кратките секунди, в които ги дават - и Т-90. Впрочем какво му е на Т-62 ? Вкопан, в отбрана, със 115 мм гладкоцевно оръдие - много, много трудна цел. Непреодолим, особено при отсъствие на авиация. Питайте ме за стрелба с право мерене по вкопан танк, ще ви обясня някои неща. В тази фаза руснаците имат големи участъци, в които са в отбрана - пред Одеса, край Николаев, край Харков. И както виждаме - държат я стабилно. А Т-72, 80, 90 са нужни на участъците, в които се напредва. И напредват.

Ама как така в отбрана, бе блядке? Нали триднавна операция? Киев за два дни? Победа на всички фронтове? Хиляди танкове и друга техника по фронта? Въздушно превъзходство? А сега в отбрана? Що случилас, друзя?

_stankow

Поправка: "РФ на ВСУ" да се чете "ВС на РФ" - "въоръжените сили на Руската Федерация"

Ето това се казва качествен руски трол пропагандист! Браво Станков! Знаеш такива детайли и подробности, че могат да ти завидят всички рашистки офицери и генерали, щото те още работят с карти и хартиени заповеди. Няма как да не си гледал всички руски клипове за победа над фашизма, за биолабораториите с всички болести на света, с канибалите и черната магия, с биороботите и наркоманите... те всичките се произвеждат на едно място - Кремъл, а снимките от войната се правят от "специални пратеници". Едни рейсове със снимачна техника, а не клипове от телефони на войниците, щото са им събрани предварително. Недей да вярваш на GoPro камерите на украинските войски, не вярвай и на обикновените хора изпращащи хиляди клипове и снимки от твоите велики "асвабадителей" - те са фейкове.

"Танкът-робот ще може да се изпраща на най-опасните мисии, защото в него няма мъже" А жени има ли?

Скоро в Рашистан ще се чустват като бунтовниците в Терминатор 1 и 2. Да видим дали ще спечелят ;)

още преди 5 гoguнu (сπ°peg https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D1%80%D0%B0%D0%BD-9) онея маскираните унифopм€нu {geт жyв€ят м\y Бa^тuûck° & яπ°нck° м°peт@} ycπ€шн° ca pa3paбoтu^u 100%-@ poбoтuэup@н т@Hk, жuвu u 3gp@вu

ДЕ го ?

Тролове?

Ами естонците дадоха по 10 000 доларес още 90те на този които си мисли че е руснак да си ходи са се устрои там както си реши за добре ! Махнаха си всички съветски паметници и там няма носталгици за СССР няма русофили и градския траспорт даже е безплатен за всички ! Имат много фирми за над милиард ! Нямат олигарси случаино приватизатори наследници на партизански родове! И най вече никога не са били управлявани от руснаци както ние ! За това и ние приличаме повече на Беларус от колкото на коя да е европеиска държава защото сме си руска колония и заплатите ни са руски !! Толокова за отговора колкото произвежда и Русия на хартия и на площада страшолища в реалноста фотоапарати с тиксо и старите танкове от преди 70те !!!!!!

За жалост си прав! Нас ни оправят рашките от 09.09.1944г насам! И види се и сега даже са тук! Отделно, че се плаща на млади лапета дето идея си нямат от нищо, та им се плаща да пишат глупости! Но те подражават на господарите си де! Гледах интервюто на лавров за BBC та той в прав текс казва, че русия не била нахлула в украйна! Така е с тез хора! Не знаят и Не могат, но ако ги питаш русия та русия! Даже идея си нямат от история на русия! Остави това те и БГ историята Не знаят!

Това означава че тероризмът все повече ще е предпочитан начин на воюване. Поздравления !

Ами той най-големия терорист си е късокракия кремълски сатрапин Владолф Пyтлep! За това Естонците да изпращат по-бързо 2-3 дузини танкове-роботи в Украйна, че да еват рашистките хибридни окупатори гнусни! Слава Украина!

Идеята за танк-робот влиза в противоречие на първия закон на роботиката. Освен ако този танк не се бие само с други роботи, каквито в момента няма. Т.е. това е робот, създаден освен всичко друго и да убива хора.

Преди всичко да убива хора, докато всички военни машини не станат роботи.

Е, за соросоиди може да се направят изключения, те са един вид роботи.

Абе вие по принцип избивате по 10-30% от населението на държавата в която се установите ! Справка Куба,Северна Корея,Китай,СССР,Виетнам,Испания,Венецуела,България не съм много сигурен колко точно сте избили в балтийските републики но дето е стъпал болшевик с вакум под ушанката наи лесно му е да убива без значение кои как и защо !

Освен Азимов, някой друг прилага ли го този първия закон на роботиката?

Тези "роботи" 100% ще са уязвими на електромагнитни бомби . Ще се представя добре само срещу слаби армии , които нямат на въоръжение такива бомби .

Много филми гледаш. И си нямаш представа от физика.

>>Електронната бомба (електромагнитна бомба) е оръжие, което използва интензивно електромагнитно поле за създаване на кратък импулс на енергия който засяга електронните схеми, без да вреди на хората или сградите. При ниски нива импулсът временно деактивира електронните системи; нива от среден диапазон повреждат компютърните данни. Много високи нива напълно унищожават електронните схеми, като по този начин деактивират всеки тип машина, която използва електричество, включително компютри, радиостанции и системи за запалване в превозните средства. Въпреки че не е пряко смъртоносна, електронната бомба би унищожила всяка цел, която разчита на електричество: категория, обхващаща всяка потенциална военна цел и повечето цивилни райони на света. Според доклад на CBS News, Съединените щати разположиха експериментална електронна бомба на 24 март 2003 г., за да унищожат иракската сателитна телевизия и да нарушат излъчването на пропаганда. В Съединените щати повечето изследвания на електронни бомби са извършени в изследователската лаборатория на ВВС във военновъздушната база Киртланд в Ню Мексико, където изследователите проучват използването на микровълни с висока мощност (HPM). Въпреки че самите устройства може да са сравнително несложни за производство (Popular Mechanics илюстрира прост дизайн през септември 2001 г.), тяхното използване създава редица проблеми. За да създадат ефективна електронна бомба, разработчиците трябва не само да генерират изключително мощен импулс на енергия, но също така трябва да намерят начин да контролират както енергията - която може да се държи по непредвидими начини - така и генерираната топлина като неин страничен продукт. Освен това за неядрените електронни бомби обхватът е ограничен. Според спекулациите на повечето отбранителни анализатори, устройствата в процес на разработка вероятно ще засегнат площ от само няколкостотин метра. Концепцията зад електронната бомба възниква от изследванията на ядрените оръжия през 50-те години на 20-и век. Когато военнит€ н@ C@Щ изпробваха водородни бомби над Тихия океан, уличните лампи бяха изтласкани на стотици километри и радиооборудването беше засегнато чак до Австралия. Въпреки че по онова време тези ефекти се смятаха за случайни, оттогава изследователите търсят средства за фокусиране на тази енергия.

... чета, чета, чета копи пейстнатото от тебе ... а ти чете ли го? ако беше щеше да си наясно поне от това което пействаш, че съответните бомби все още са в сферата на научната фантастика, не част от реалното бойно поле днес.

Нямам търпение да му сложат някъв изкуствен интелект и да му изгубят контрола. Те тогава ще видите технологии и технократи. :)

Естония ще и трябват танкове роботи, защото населението и е милион и нещо и то застаряващо даже повече от българското. Освен това 1/3 са етнически руснаци и няма да има кой да държи автомати. Четете повече бе журналя прости!!!!

То всичкото чибурашки сте такива олигофрени,само кочината и автомати са ви в чугунените кратуни ... Малка естония изпревари любимата ти кочина технологично,ония са още във втората световна с откраднатите германски оръжия и технологии като калашника

игри в действие . Но по-лошо е когато хората се възприемат като компютърни герои .

ако някой го хакне?

Аз бих го нахакал в парламента , да потърчат малко, че много са се ояли.

После защо поскъпва всичко? Защото всички (Русия и западния свят) правят танкове, а не коли и хляб...

_stankow

Точно пък Русия е най-големият износител на пшеница и торове, т.е хляб. А западът е най-големият забранител (налагащ санкции) на износа на Русия. Та не е едно и също !