Коментари - Европа ще отдели милиарди за „космическа надпревара“ | IT.dir.bg

Коментари - Европа ще отдели милиарди за „космическа надпревара“ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубави планове , мащабни. А колко от досегашните планове се случиха реално? А парите изхарчени ли са ?

Европа да си купи дърва на първо време, после да мисли за космоса

поредната п.тка тука! бре айде бегаи у северна корея да пишеш там коментари! Айде от мен да мине бегай и у москва!

за еднократна употреба като Артемис, Ариана 6, китайските глупости дето падат където им дойде и други подобни са обречени и безсмислени. Да ги спират докато е време и да почват по многополетни кораби а не ракети, защото до година, две, три Стар шип ще полети успешно и ще ги отвее ценово и като товароподемност та стой та гледай. Може 5-6 старшипа да дадът фира отначало но рано или късно ще го подкарат и тогава тия другите умират прави Хората с пари и интереси в космоса ще предпочетът Спейс Х а не главорези с консерви за еднократна ипотреба. Кораба орион около луната в момента е архайчен. Вътре в капсулата е стеашно да гледаш, все едно си пред капсулата на Союз в авио музея в Пловдив... тръпки те побиват като гледаш вътре! Капсулата Драгон на Спейс Х е като в Тесла вътре. Светло, чисто, спретнато като в дом. Наливат се пари в допотопни и морално остаряли техники от тия оравителства и разни малки фирми. Тръгне ли Стар шип... Спейс Х и Тесла няма да имат спиране! Всъдехода на Спейс Х за луната и Марс за сега е модификация на пикапа им, които скоро ще изкарат и него Пълен затворен цикъл си прави Мъски а другите спят ли спят...

Леле ти си гений бе. Как никой не се е сетил да строи такива кораби? Сигурно още крият хиперпространствените двигатели в някое мазе, за това. Гадини мръсни. Само цапат планетата с тези ракети, а можеха вече да обикалят галактиката. Пфу. Скарай им се едно хубаво, да им дойде акъла!

аз до сега не съм видял някоя капсула да не прилича от вътре все едно си в танк

вземи се образовай малко за да видиш капсулата за хора на Спей Х. Вътре е красота като в дом!

_stankow

Добре де, от тези пари не могат ли да отделят нашите милиарди, дето са ни ги прибрали. За да си довършим магистрала Хемус. Първо магистралата да си довършим, после ще фъркаме в космоса - накъдето кажат ! Все пак това са наши пари, от нашия труд са ги взели !

Били са наши, вече са техни

За Съжаление икономиката на БГ изсяло се издържа с парите идващи от Европа в сравение от европа влизат 10 милиарда а вноската ни е 1 !

Не знам откъде ги вадиш тези числа. Реално България е нетен донор в ЕС Те и затова ни взеха.

Какво са взели от твоя труд бе, руски сульо?

Че на вас, в тролефермата, броят ли ви стаж? Взимат ли ви данъци? Много съмнителна работа.

Мандалото падна...

Топла вода нямаме за къпане щели да се надпреварваме в космоса. урсулатА всякакви глупости ще измисли, пък ние може и да не се къпем и да стоим на студено.

Какво нямате вие в Руслямска държава изобщо не ни интересува. Живейте си като свине и мрете така.

Къде е Урсула? Жива ли е още...

Ще ще, ама то с гей дружина тая работа не става.

Затова няма да ползват руслямци.

Хаха паляк откога не съм ти се смял на простотиите :D