Европейската космическа агенция е загрижена заради проблемите с ракетите си

Отлагания и провали преследват един от най-важните сектори за космическата независимост на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа и ракети...те едно зарядно едвам въведоха и то по наша идея..и още не е съвсем единно, шото една богопомазана фирма не ще

_stankow

>>>когато Русия реши да изтегли своите ракети "Союз" от космодрума в Куру във Френска Гвиана Нищо подобно не е решавала лошата, ама лоша ти казвам, Русия :) Всъщност чичо Сам забрани на Европа да използва руските ракети, с които така успешно работеше. С цел да се продават американските ракети. И за всеки случай, за да не стане някакво объркване че намеренията му са сериозни - взриви газопроводите към Европа. Ей така, така я разбират те свободната конкуренция янките :D :D

Айде путлерасткия лъжелив тъпак пак почна да лъже. Его в Дир.бг: i t.dir.bg/tehnologii/rusiya-prekratyava-izstrelvaniyata-ot-kosmicheskata-baza-v-kuru "Русия прекратява изстрелванията от космическата база в Куру, Френска Гвиана, и изтегля техническия си персонал в отговор на санкциите на Европейския съюз заради нашествието в Украйна, съобщи АФП." Къде видя американците да са забранили нещо, бе лъжльо?

Se taia

Може би има предвид, че лошата америка накарала ЕС да постави русия под санкции, заради което вече не летят от там руски ракети. Ама пусти копейки... Не вдява факта, че русия нападна ЧУЖДА държава без да бъде провокирана военно. И да - УКРАЙНА Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, колкото и да не искате да го признаете русофилистици!

Помолете се на руснаците бе. Докато се дърлите ще сте приземени.

За какво да се молят на некадърниците, дето 60 години карат на украинските постижения? Украинецът Корольов създава ракетата, а украинеца Глушко създава двигателите, докато украинецът Хрусчов създава космическата програма на СССР.

Ми да си купуват от украинците тогава.

ДО НИКОЛА ДЕТО ТЪРСИ ВЕНЕЦУЕЛА ИЗ АФРИКА И АЗИЯ. ВСИЧКИ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ПРОЙЗТИЧАТ ОТ НЕГРАМОТНОСТ. АКО ИМАШЕ ПОНЕ МЪНИЧКО ВЕЩЕСТВО ВЪВ КРАТУНАТА, МОЖЕШЕ И ДА ЗНАЕШ КЪДЕ Е. УДРЯШ ПЕКИНКАТА ВЪВ ЗЕМЯТА..

Явно не виждаш добре какво е написал Никола. Той Никола не пише с големи букви, защото вижда добре и вижда по-далече от носа си.

ТУРЕТЕ ИМ ПЕРКИ БЕ. ША СИ ФЪРЧАТ НА ВЯТЪРА. ИЛИ ПАРНИ КОТЛИ, СЪС КЮМУР.

_stankow

С кюмюр не може. Отделя се CO2. Може с батерии, но само ако са заредени от слънчеви панели :D :D

Руснаците имат двигатели за ракети които умните, цивилизовани и всестранно развити западни държави нямта?! Анатема!!! Това е дяволска работа!!! Всички знаят че кенефа Украйна има печки и перални които Русия никога не е виждала!!!! От цялата пропаганда, най нелепа, смешна и жалка е това с украинските пчеки и перални! Това все едно да кажеш че в Косово имало перлани които в Белград не могът и да мечтаят или че бялата техника в С. Македония е много по разпространена от колкото в България!

Украинецът Корольов създава ракетата, а украинеца Глушко създава двигателите, докато украинецът Хрусчов създава космическата програма на СССР. Руслямците нямат нищо тяхно - всичко е крадено и копирано. А двегатели европа си има. Еърбъс е номер 1 в самолетостроенето, Ролс Ройс при самолетните двигатели, а Снекма прави отлични ракетни двигатели. Да не говорим за Американските Дракон, RS25 и Раптор многократно по ефективни от руслямските.

Шило

Да си купят двигатели от руснаците, бре! Те продават. Я, янките, колко години купуваха, че и все още купуват

Имат си по-добри. Руслямците нямат нищо читаво на водород

Виждаме:)))))))))))

Още едно доказателство че Европа загива

Скоро да очакваме ли мигрантска вълна, от Европа към Азия и Африка?

Ако преди време не бяме решили да сваляме Мадуро така и нямаше да разберем че там има тумба европейски граждани, които предпочит да живеят във Венецуела а не в ЕС... и Венецуела не е единственото място на което европейците емигрират, ма никак не е удобно да се споменават такива работи, нали-) 2019 "Република България изразява своята солидарност към всички граждани на Венецуела, както и към гражданите на държавите членки на Европейския съюз, които живеят там. Това са над 1 милион души, предимно от Испания и Португалия – страни, които са надеждни партньори на България,"

Ще уточниш ли КОГА са мигрирали, също ще уточниш ли Венецуела в коя част на Африка и Азия са?

И колко са тези избягали от Европа хорица? Дай малко реална информация а не общи приказки

Да ги накичи с уСраински байрачета и надрусани клоуни, така ще се наредят нещата веднага.