Коментари - Първи успешен експеримент за „телепатия” | IT.dir.bg
назад

Първи успешен експеримент за „телепатия”

За първи път учени са успели да изпратят прост мисловен сигнал от един човек към друг, докато двамата са били разделени от хиляди километри – в Индия и Франция.

Обратно в новината

Коментари - Първи успешен експеримент за „телепатия” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак някой луд учен се е осрал: що за телепатия е това мисли, електроенцефалограф, интернет, робот, ала бала

-Джина телепортир гиби ма! -Аман бе, Блейк! Компютър капалдъ!

Предаването на мисли при аборигените в Австралия на стотици километри е доказано още миналия век!Изследванията на мозъка в секретните центрове също е много напред!Постиженията са засекретени!Тежко на телепатите!!!

Като чета коментарите тук,не мога да не си кажа: "Боже колко простотия има по този свят,боже"---

Това е щото гледаш рубриката "По света и у нас"!

наркомани от извънземни бази последните години ударно предават нови за нас изобретения на също нарочно наркоманизирани преродени като хора ..Подобно предаване на изобретения става възможно след 1933 година в Германия след ползване на специално активизирани млечни продукти.

В европарламента и на други места отдавна е монтирана мощна техника осигуряваща контрол на мисли и блокиране на всички инакомислещи.Ползват се и мощни пси препрограматори съчетани с о спец нарко добавки з а постигане на определени престъпни резултати.Обработените временно подставени на власт тръгват смело да харчат милиарди ограбвани от народите живи пари за античовешка техника...Жертвите се следят чрез лични и други документи в реално време...Лесно се разпознават и по автоматичен говор след ключови думи..

Телепатията е само едната страна на нещата.. А телепУтия ще направят ли?!

телепатията съществува, както с живите,така и с мъртвите.Мои приятел я владее,аз пък чувам мъртвите,понякога и живите,има много хора с отворено съзнание,и не знам защо не се приема за истина.

Духа , душата и тялото са едно и неделими. Човек когато си замине от този свят, е в състояние на нещо като сън. Душата му не се рее в пространството, както си мислиш. Голямо е егото на хората с безсмъртни души. Пък и успокоение носи , че греховете им не им пречат за бъдещето.

Тук много дълбоко грешиш - душата си е съвсем функционална и съзнателна и без тяло, само че не се "рее" в пространството, а си има място в Духовния свят. Подчинява се на йерархия и т.н. Чети Майкъл Нютън, подложи се на регресивна хипноза или LBL ако искаш да си изясниш нещата за себе си... Така наизуст всеки може да плещи и то - каквото си иска...

И какво общо има тая щуротия с телепатията?

Ако проблясването е бяло 9 означава "хола", ако е червено - означава "пръц-пръц"...

По логиката на този експеримент цялата телевизия си е вид телепатия, т.е. всички сме телепати. Нещо са се объркали в този експеримент.

zeddd

Телепате, а вземи пак прочети или може би не си чел статията преди да напишеш?

нахлузили за невронния шлем на циганина в Индия , той си е помислил нещо за майката на французина и на оня му е пресветкало и притъмняло пред очите и оляляяяя - БЛЕЙК телепортирай ме веднага

Тези спечелиха поредната нобелова награда. Напоследък ги раздават като бонбончета тик так и по политически съображения.

Е, още през 70-те години са се пробвали с невронната връзка - и то с допотопната техника от онези времена.

zeddd

Правилно каза - пробвали са...

Дир=дървеняци, дървени манипулатори,, инфо дървеняци и дървени информатори. Кои заблуждаватес тези куци новини. ТЕЛЕПАТИЯТА, телекинезата, спирокинезата и купища други са отдавна овладяни и редовно практикувани методи базирани на неортодоксалната наука и практика. Всички сериозни тайно общества, всеки по напрведнал маг или менталист ги владеят не на майтап. Има дузина вида телепатия да ви светна защото и аз я владея един от тях, но съм учил всичките. 1-Телепатия с посредник(обикновенно някав дух на които си цакаш по един или друг обикновенно грозен начин), 2- телепатия с отключване и активиране на епифизата(трето око) която се случва благодарения на осъзнато възприемане на нелокалните холографски енергиино информационни потоци и факта че епизизата има тези свиства които ни ги крият най-безочливо. 3- Има и емоционална телепати при която майка-детето си, или много влюбени двойки-тройки-)), а може и групи със силна емоционална връзка. Та те изпитват помежду си тази телепатия базирана на силната астралната(4-то измерение) връзка между тях и се усеща повече като емоционална телепатия отколкот като ментална. 4-има и чисто ментална телепатия пак с посредник третото око(епифизата). 5-има и ТЕХНОГЕННА телепатия. при нея могат да ти четър или въвеждат в ума конкретни мисли, числа, образи, емоции посредством дистанционни технически методи за четене и декодиране/кодиране потенциалите на мозъка(но не само електрическите, а и скаларните + торсионните). Последните две полета бяха строго секретни до скоро). Но генерално те са истинските полета на които електрическите са само бледо производно отражение. Има ид руги видове но няма място.

Ти, уважаеми и могъщи магьоснико! Ти от кое "тайно общество" си?? Аз си мисля, че едно общество няма как да остане тайно, ако в него членуват дрънкала като теб! Я бегай да си ТЕЛЕпатираш и забрави за писането !

Ей, ама много съм тъп. Прочетох и нищо не разбрах. Да не би това да са наукоемки думи без много-много съдържание?

Тия объркаха телевръзка с телепатия.

Това звучи толкова телепатично, колкото да звънеш на някой по телефон и ще видите, че последният е реагирал - най-малкото е вдигнал телефона или слушалката. ;)

Ха-ха, сполучлива аналогия!

Това не е новост. Изследвано е и се прави вече дост години.

Ей такива шарлатании като видя почвам да се съмнявам, че ще сме вида дето ще поумнее достатъчно та да направи осъзнат еволюционен скок напред. Пуснали малко ток в мозъка на някого, е може и да не е било толкова малко, тамън колкото да му присветне - ама копчето за пускане било надалече, по мрежата се командвало, и то с енцефалографчава мишка (има ги подобни опити за мишки бая отдавна). Страхотна телепатия.

Да имаше еволюция, та да се надява на еволюционен скок. Иначе опита няма нищо общо с феномена телепатия и не разбирам защо с подобни заглавия търсят сензации. Най-много да разклатят вярата в науката. И без това напоследък зацикли сериозно.

Велине, какво означава 'пробляването' ?! Че гледам и в още два сайта го има... копи/пейст без дори да се прочете...

Turnokopa

Значи професионално блееееене.

Уважаеми Херкокалес! Като бях ученик, значи преди много години, ни разказаха за един експеримент: Дали еднакъв текст на две групи деца. Едната група била от по-интелигентни ученици, а другата от т.нар. "помощно" училище. Задачата била да се преброят буквите, прим. "а" в текста. Оказало се, че групата от помощното училище се справила определено по-бързо. Обяснението било, че по-интелигентните деца се зачитали в текста и поради това се забавили. Та понякога и аз хващам такива елементарни грешки, защото имат голям опит в четенето и такива грешки ми избождат очите. Друг път инстиктивно добавям, замествам липсващите или грешните букви и не забелязвам грешките - това също поради Голямото ми четене. В случая наистина, че е можело да го пуснат през Ворд-а и да премахнат наличните пропуски в граматиката. Но в днешния свят свят всеки бърза да си свърши работата, за да не го превари конкуренцията и за да намали разходите за произвеждане на единица продукция. Вярно, искаме да си я свършим бързо и качествено, но често това се оказва прекалено трудно! Нека не бъдем прекалено взискателни към грешките на другите, освен ако не сме идеални самите ние!

Заблуждаващо заглавие. Този експеримент няма нищо общо с телепатията. Сензационерите пак се оляха.

Е няма такава простотия... това НЯМА НИЩО ОБЩО с познатата ни телепатия..

Ама че простотия... Некъв перко пръднал от едната страна на оекана, на друг отатъка му замирисало на пържоли, първия кзазал "да, ядох пръжки преди два месеца" и ето - имаме телепатия...

Я гледайте дядя Путя какви неща измисля докато воюва

Възхитен съм от постоянството и таланта на коментаторите в dir.bg. Успяват всяка дискусия, под всяка статия, да обърнат в спор за и против Русия. Браво!

кво па се дивиш па толкова... нещото се е самообявило за изчуруликало... този сленг е аналогичен на -изкукал... русо-фил-фоб... все е русо! :))) от ФАЛклора знаем, че блондизма е символ на малоумие (осланящо се на чар) в частност тотално липсоумие! :)))

Ясно е колко е вярно,след като са замесени цигани.

Пълни глупости са това. Всички подобни опити са в общи линии безсмислени и се базират на познатото от десетилетия ЕЕГ. Не знам кой какво точно е направил/ видял/докладвал/превел, но статията като гледам си е за кошчето.

Тук кавичките са поставени много на място...

Ти остави кавичките, думата е подвеждаща. Като я говорят по радиото, кавичките не се виждат. Освен това какво значение има кой къде е бил - дали са на двата края на Земята, или на 2 метра един от друг, след като се стига до предаване на сигнал по преносна среда?!

А де, и аз това викам - даже си приписаха заслугата на ел. тока.