Facebook изтрива акаунти, свързани с агенция "Спутник"

Социалната мрежа твърди, че те са използвани от служители на руската агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който ползва фейсбук - да му мисли. Аз от 7-8 г. не съм го отварял и ша знайти, много добре си живея.

stankow

Не, няма никаква надежда, че здравият разум ще надделее. Един път като тръгнеш да репресираш инакомислещите, това вече не е демокрация ... И няма спиране.

защо не трият американси сайтове където насаждат омраза

от кои служители се подържа?

Те да се благодарят че са им закрили само личните профили... Защото сержант Гари Стейн беше уволнен дисциплинарно през 2012-а, заради това че в затворена група между приятели във Фейсбук е критикувал с по-солени изрзи президента Обама... а Фейса го е докладвал на когото трябва;)

Според Facebook, изтритите страници са имали общо 790 000 харесвания..........Та какво викате луди говеда малоумни от Файфак? Хората харесват че лъжите краварската политика по света бива изкарани на показ, и затова ги закривате като послушни краварски говедца слушащи какво казва чичо Сам ли?!

Никой не оспорва, че българите обичаме свинското и оттам - слабост към пияните прасета, наричани от нас ватници.

Не ни кръщавай ти си украинец-)

ценностти!!! ВЕЧЕ ЩЕ ЧЕРПИМ ИНФОРМАЦИЯ САМО ОТ КРАВАРИТЕ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И ЯЛОВИ ЕВРОПОЛИТИЦИ. БАНДАТА НА МУТРАТА И ЦВ.ЦВ. И ,,НЕЗАВИСИМИТЕ,, МЕДИИ НА ЛОЕНАТА ТОПКА ОТ ДПС !!! СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ,,ИСТИНСКА , ПРАВДИВА И ПОЛИТКОРЕКТНА ,, ИНФОРМАЦИЯ!!! И АКО ТОВА НЕ Е ЦЕНЗУРА И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ ОТ ЧИЧО САМ И ПОДЛОГИТЕ МУ...ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Честита ви демокрация! една уж „социална мрежа“ се меси в неща които не са нейна работа и не нарушават по никакъв начин правилата на самата социална мрежа. Поредното доказателство, че фейсбук и еврейчето са на софата на тайните служби. Много хора и собственици на други социални мрежи твърдят, явно не без основание, че фейсбук, за да стане толкова популярен му е ударено едно яко рамо от службите. След windows, фейса е най-голямата шпионска платформа. А тези, които са си го инсталирали на телефоните не само са следени, а и са записвани, звук, картина, видео! А тези с месинджъра все едно, че са се съблекли чисто голи!

Тактиката на др. Путин е - да воюва по целия свят, обече скрито, със зелени човечета, с вмешателство в изборите за Брекзит, с манипулации за избирането на оня ГРУ агент - др. Дони Тръмп... И в същото време да вдига вой до небесата, че че му пречели, нападали и т.н. Следва примера на духовния си баща - Хитлер. И той разправяше как поляците искали да завземат Германия - пък накрая той взе, че я превзе. Но нищо такова няма да стане - Ще има 2-ри референдум за Брекзит, а др. Тръмп ще бъде осъден на доживот за шпионаж в полза на Русия. А другаря Путин ще последва съдбата на Мусолини - но действието ще се развие на Червения площад, който завинаги ще остане в историята...

Не е разбота на ФБ да решава кой в какво се меси!!! Това си е чиста политическа цензура. Такава правят отдавна и Гугъл и Туитър. При това не само на руски неща, ами на консервативни профили. Политическа цензура!! Представяте ли си, в демократичните държави!! До къде пропаднаха ляволибералите!!!

Русия трябва да бъде отрязана от интернет и напълно изолирана! Да си ядат ракетите идиотите руски!

Едно време така беше отрязана гнилият капитализъм. Нещо обаче гнилият капитализъм и то взе, че залитна към бодър социализъм и ето социалистите пак взехте да се проявявате в цензурата. :-)

Толкова за свободата на словото....

Фейсбук ,ще ни ограничава в информациите ! Какви са тези глупости ! Фейсбук -КГБ !