Коментари - Facebook ще плаща на влиятелните потребители | IT.dir.bg
назад

Facebook ще плаща на влиятелните потребители

Влиятелните потребители във Facebook ще могат да печелят от своите постове в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Facebook ще плаща на влиятелните потребители | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто експертите им се сетиха, че ако решат да хвърлят трохи от печалбата на потребителите си с оригинално съдържание, самата печалба за компанията ще скочи, щото ще се появи сума ти ново съдържание от страна на потребителите. Повече съдържание, повече привличане на трафик и услуги - повече кинти за Фейсбук. На 10 бона за компанията ще дават по 1 долар за съответния потребител и готово.

Нищо не се срива . Суратйтефтера е родилен дом за финанси. От там електронните измислени пари виждат бял свят и отиват по направления. Другите задачи на тефтера няма да коментирам.

Явно отиват към закриване, срива се броя на потребителите. От тук нататък чакаме нова платформа за социално контактуване. ФеесБоок явно се изчерпи

Мишката не може да надскочи природата си. Толкова, за "стратегията".

"DANITO NIKOLOVA" ще се нагъчи с пари! Има над 20 000 последователя, по левче фейсбука да дава... ехеее :)

ФЕСБУК - СТАВА СОЦИАЛНА МРЕЖА ПО ЕВРЕЙСКИ :))) ... ИЛИ ДЕМЕК ФИНАНСОВА ПИРАМИДА :))

ти ги знаеш най-добре нещата

Хаха, като се знае кой е собственикът, съвсем логично.

Физическо лице получило НЕтрудов доход от чужбина? Имаше един чл. по Закона за ДДС - за задължителна регистрация...От там следват един куп нещица....Направо не ми се говори...

И Майкрософт се чудят как да вкарат реклами в Windows-са сега са на етап събиране на информация може би следващия Windows ще има "безплатна" за ползване версия но за сметка на това ще пробутват реклами директно в windows средата или някакви подобни приюмици.

Тия се оакват, а вие ги рекламирате без пари.

Специално с Фейсбук не е толкова дребна работата. В началото - когато популярността им беше нищожна - поне година-две по BBC Worldservice успяваха да ги споменат по няколко пъти в новинарските си предавания (между новините, имаха един сутрешен блок "The world today" или нещо такова). Защо беше такъв зор да ги направят популярни точно тях не знам.

Естествено че не е дребна работа щом милиард и половина "влизат" на месец. Там където всички говорят само за пари, трябва да си пълен глупак или монах отшелник за да не го използвзш!