Facebook с тотална забрана за Тръмп

Профилът на бившият президент на САЩ е блокиран от януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се с какво им е платил Тръмп на олигофрените от фейсбук. Вече би трябвало да е напълно разорен

нека лекуването на олигополите да започне СЕГА :) ! законът от Флорида предвижда 250 000 $ на ден за упражнения в налагане на цензура на политически лица следващият закон трябва да е срещу не0либералната цензура изобщо не0либералната еврокрация пък приравнява т.нар. език на омразата с криминално престъпление ;) засега само катоо законопроект ! на 20 април изтече срока за обществено обсъждане шубето от Истината е голям страх !

само дето това е ЛЕГАЛНА цензура която е описана подробно в текста под който се подписваш при регистрацията. Това, че не го четеш - проблема си е твои.

за пръв път чувам за легална и нелегална цензура. Цензурата винаги е легална и винаги се налага от по-силния. А тези, които я одобряват са овце

Езикът на омразата Е криминално престъпление, от години, в голяма част от белия свят. И ако България беше част от него, щеше да си го забелязал/а вече. Не е нито нормално, нито законно, публична личност, политик, президент, да призовава хората към размирици. По въпроса за свободата на словото и цензурата - ако напишеш, че не ти допадат по-ниско интелигентни хора, е едно. Ако напишеш "смърт за тъпаците!", е друго. Така че политика или не, Тръмп си заслужава забраната.

Света няма да може да черпи от мъдроста на оранжевото Тръмпанзе и неговите здравни съвети за венозно вливане на белина и светлина под кожата! Каква загуба!!!

1. Като влизаш в ДАДЕНА СТРАНА се спазват законите на ДАДЕНАТА СТРАНА. Незнанието на законите не те извинява. 2. Като влизаш ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, спазваш законите на ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. 3. Като искаш да ползваш ПЛАТФОРМА ЗА ПРОДАЖБАа, се спазват законите на ПЛАТФОРМАТА ЗА ПРОДАЖБА. 4. Като искаш да ползваш частна онлайн СОЦИАЛНА МРЕЖА, спазваш законите на онлайн СОЦИАЛНАТА МРЕЖА. Бря... все някой квичи, че му потъпкват правата без да знае и да го е еня за задълженията му и законите под които се е ПОДПИСАЛ САМ, че ще ги спазва. После като не ги спази - "уууууууууууууу... потъпкват демокрацията като прилагате наказанията под които САМ съм се ПОДПИСАЛ при РЕГИСТРАЦИЯТА. Вие не сте демократични. Уууууу" Аре малко от малко да си седнете на задника и да разберете ЩО ви блокират и дали ТЕ или ТИ си виновен за това.

Значи няма да ти е проблем , ако утре ,, с олед на сложната икономическа обстановка , ддс стане 100% , и дод също 100% " . Пак закон ще е .

И откога ФБ стана жизненоважен за оцеляването ти?? Бахти тъпите примери.

Когато откажат например на дебел, да ползва зъболекарски стол, от страх че ще се счупи. Или като откажат да продадат нещо на циганин, защото е такъв. Това е дискриминация и се съди и наказва по закон. И това си и пълна цензура. Когато извършваш услуга, като с Фейсбук, не трябва да делиш хората. Дори тук пишат, че не спазват техните правила, за продължителност на блокирането. Те нарушават дори собствените си правила. В последствие измислени правила, не важат за предни провинения, ако изобщо има такива тук.

Абе, този няма ли да го приберат с жилетка онези с белите престилки ?

Не - ползвали самолет , а бай дън имал проблем със стълбите .

"Отнасяйте се към всички потребители еднакво и не давайте произволни наказания" Ами това казва всичко, нали;)

Свобода на словото значи, че държавата не може да те преслдва за възгледите ти. И пак не е абсолютна. Ако възгледите ти са, че чичо Ади беше прав и трябва да се върнем към "доброто старо време" и свободата на словото няма да ти помогне. А за тия дето смятат, че трябва да е абсолютна, какво ви е отношението към педофилията? Трябва ли да бъде рекламирана, защото свобода на словото или все пак някъде трябва да теглим чертата? Цукърбърг може да блокира всички потребители, които ползват думата "чеврено" повече от два пъти на ден в продължение на седмица. Или повече от 3 усихнати емотикона един след друг... И да, свобода на словото не значи, че можеш да говориш глупости и след това да искаш всички да се държат с тебе, все едно, че си нормален човек. И да си обиден, че те отбягвали и не знам какво си. п.п. Едно време всичко беше държавно. Следователно всичкото ограничение идваше от държавата.

ей на туй му се вика демокрация и гласност.

Тук става въпрос за ЧАСТНА фирма. Въпросът е: Има ли право частна фирма на монополизъм в социалните мрежи? Следващият президент на САЩ ще резне краекожието на Пролетарския плам на Цукерман.

Частните компании също подлежат на контрол. ЧЕЗ е частна компания, но не ти спира тока просто защото ти ги псуваш.

Пробвай да нарушиш договора с ЧЕЗ да видим дали няма да ти спрат тока. Като се регистрираш във ФБ, подпискавш един договор. EULA му се вика. Там, пише какво можеш и какво не можеш.

Може да не съм голям фен на Тръмп, но Фейсбук определено проявяват цензура, а това в една демократична държава е недопустимо.

САЩ не са демокрация, САЩ са олигархия. От 200 години там реално няма никакъв избор, защото има на практика само две политически партии, които имитират борба помежду си. Там олигарсите се борят помежду, а понякога се обединяват за да ограбят някоя чужда държава.

Имаш плюс от мен, макар че ми ползваш ника!

PEYTSCH

Никога не съм бил с фейсбук и пак съм жив. Даже съм много доволен без фейсбука.

Фацебук ще ги видим какво ще направят, когато бай дън умре, и президент отново стане Тръмп... Скачат срещу грешните хора.... това ще е до време.

Тръмп не е много по-млад. Разликата им е четири години.

Най тъпия в историята на USA

Всъщност, залаганията вървят за Буш Младши и Байдън!

Клинтън къде го забрави. Той е фаворит. Той получи най-скъпата свирка в човешката история.