ФБР: Рестартирайте рутерите си

ФБР препоръча на американците да рестартират своите рутери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе най -добре с мокри кърпички

Иначе америте тотално подслушват и следят, но руснаците са виновни.

и за това не им са виновни руснаците?

Рестатртирайте си господа рутера ,задължително след това новият фърмуер ,и всичко е наред.

Рестартирайте си рутерите, за да може да тръгне новия фирмуер, който ви инсталирахме.

Ами всички мажат някакъв линукс по устройствата си, който е в огромната си част публичен - и току някой разкопае и непубличната част и успее да се впие, колко му е за грамотен човек без свястна работа. Пак щом рестартиране помага не са го докарали до рефлашване барабар с вируса, и това ще стане (ако не е станало отдаааавна, подозирам, че е). Поне ме подсетиха да прехвърля основната машина пред рутера, ISP-то все още ми дават достатъчно адреси.... :)

Имаш ли представа колко глупости написа в тоя пост?

Тия сега ще броят кои устройства не отговарят на пинг и после ще съобщат колко рутера се ползват в света и коя фирма какъв дял има.... После ще кажат, че се пестяло ежергия и зелените ще почнат да ми дават наклон на клавиатурата и мишката как се сърфира безопасно в нета без презерватив..... Аде нЕма нужда....

Мдаа, това е пример за решаване на дефект в приемника, като се налагат ограничения на предавателя! Навремето Microsoft Windows 95 имаха подобен дефект и той се изразяваше в това, че като пингнеш Windows 95 платформа с 65 кB пинг и платформата забиваше тотално! И какво направиха Microsoft ам просто е направиха така, че Windows 95 не можеше да пингва с 65kB пинг! Много "добро" решение бих казъл!