Коментари - Федералните власти в САЩ разследват милиардера Илон Мъск | IT.dir.bg

Коментари - Федералните власти в САЩ разследват милиардера Илон Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идва реда на ментето мъск, фалшивия иноватор и борсов манипулатор

_stankow

Мъск си е известен спекулант. Манипулира курса на акциите чрез влиянието си. Казва "Няма да купувам фирмата" - падат акциите, купува акции. "Ще го купя" - качват се акциите, а той продава, печели от курса. Чрез свои фирми. Затова и го разследват. Време беше.

Ами защото не малка част от хората на борсата са идиоти. Друга част си следят и правят пари наравно с Мъск. Проблемът е, че този има прекалено много налични и може да стопи за секунди ликвидността на акциите до нула. И, ако остане нещо за останалите, остане. Нищо чудно и да си прав. Прекалено често си променя мнението.

_stankow

Не само често, но и периодично, по няколко пъти. С изчакване между изказванията, за да може да се направят нужните транзакции. Да, не, да, не. Нагоре, надолу, нагоре, надолу. И печели и при двете посоки. Защото знае кога ще настъпят промените в цените. Така беше с тесла, така беше със СпейсX и другите му начинания.

И какво предлагаш сега? Ако го намерят виновен да продаваме или още от сега :D Шегичка... Донякъде. За да предприемат подобен ход, някой е загубил много заради него и е започнал да реве, където трябва. Както казах, глупаци има много. Един sl не се сещат да турат.

То е пределно ясно за какво го разледват - за манипулация (или поне опит за манипулация) на финансовите пазари, които са силно регулирани ... и ако като си правеше гъргара с крипто-глупостите и само му напомниха че не е много етично това което прави , то тук като дилетант настъпи мотиката и го направи по очебоден за всички начин. И сега ще си отнесе една здрава глоба, плюс че най-вероятно ще трябва или да изпълни договора за Туитър или да им плати здраво обезщетение за провалената сделка.

ПРЕДИ ТОВА РАЗСЛЕДВАХА ТРЪМП, НАХЛУХА В ИМЕНИЕТО МУ! ИЗОБЩО, РАЗСЛЕДВАТ НЕ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ! НАПРИМЕР ВМИРИСАНИТЕ НА КРЪВ ФАМИЛИИ РОКФЕЛЕР, РОТШИЛД, БАЙДЪН, КЛИНТЪН, ОБАМА, ГЕЙТС, ФАУЧИ, И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ!

Те и теб трябваше да те приберат в лудницата ...

Просто не искат де се откажат от платформата си с която контролират част от населението на Щатите. Свободата на словото не е нещо което трябва да имат там.

Голям смях. В предна публикация в заглавието се казваше, че Мъск спира Старлинк за Украйна и няма да предлага повече там услугата ей така и да плаща той, че ще иска военните да плащат.... и сега го разследвали

Ама как така го разследват бе? Нали путинофилите грухтят, че бил подставено лице на ЦРУ?

и се сетиха че е борсов спекулант;)

Нямал да иска да финансира старлинк над Украйна ли?

Разследват го заради богохулство към любимото гейско Осраине

Нямаш право който и да си да подриваш работата на военно промишления комплекс и да се мъчиш да докараш МИР, сега ще види той.