17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тръгне ли немеца да се въоражава , тежко и горко на Русийката Този път помощ няма да има

Тоя танк що се движи за разлика от да Армата?

Руменчо, съвременна Германия не е Райха, че да тръгва ей така на война! И Хитлер го няма! Всичко се прави за пари....

Т14 АРМАТА Е ПРОЕКТИРАНА С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА 152ММ ОРЪДИЕ ... КОЕТО МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ И С ЯДЕРНИ СНАРЯДИ 5 КИЛОТОНА ЗБВ3 ...

Проблемът на немеца е, че като капне Сарматчето в Берлинчето, няма да остане нищичко от Германийката.

Доказано е германеца е най-интелигентната раса!

Явно защото не е сделан с теслата :)))

Абе тя е проектирана и да пали , ама е , не пали :)))

Достоен опонент ? Хахаха.....Да бяхте написали, че БМВ е достоен опонент на ВАЗ.....Хамави, русофилски журналя...Край нямаха Между другото, първите тежки оръжия от ГФР за Украйна пристигат на ....22 юни...))) Чудех се, защо германците толкова се бавят ?! Пук те искали да се изгаврят тънко с орките

ами то сарматата е като арматата -съществува само на фотошоп за да плашим с него .......

тръгне ли днешното джудже Германия от нея нищо няма остане , този път завинаги и окончателно.Скоро и това може да де случи.

Сарматчето е ала бала моето момче. Ако не си наясно, Русия има 224 междуконтинентални балистични ракети. От тях само 10 са Сармат. Останалите са на по 50+ години. САЩ имат 410, Англия 20, Франция 30, успяваш ли да направиш сметките? А Сармат впрочем досега не е тествана в реален полет, а само на земя дали и работят двигателите. Така че недей много да се радваш.

Та се припознаваш във всеки срещнат?

РУСКИЯ РАКЕТЕН КОМПЛЕКС ГЕРМЕС ... (ХЕРМЕС) МОНТИРАН НА ШАСИ НА КАМАЗ ИЛИ УРАЛ ... СТРЕЛЯ САМО СЪС 6 РАКЕТИ ПО 120 КГ ... НА ЦЕНА 100 000 ДОЛАРА ЕДНАТА ... КОИТО ЛЕТЯТ НА РАЗСТОЯНИЯ ДО 100 КМ , СЪС СКОРОСТ 1500 М/С .... ... И ГАРАНТИРАНО ПРЕМИНАВАТ 1000 ММ БРОНЯ ... РАКЕТИТЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ В РОЯК .... ТАКА ЧЕ ДОРИ 3 РАКЕТИ ДА СА НУЖНИ ЗА 1 НЕМСКИ ТАНК , ... СА 300 000 ДОЛАРА СРЕЩУ ПИНЕ 3 МИЛИОНА ЗА ТАНКА :)

пластмасов е и се управлява от изкуствен интелект, който е гей.

И производство има и технологии има. Русия не.

Да, вуждаме ги в Украйна тези ракети как се справят - трагедия.

Да, ама отзад напред.

Убава реклама. Рейнметалистите доста захлебиха от конфликта. Дигнаха акциите до небесата. Гледайки конфликта в Укрия, където ЦРУ свали тотално правилата и нормализира терористичните атаки и използването на града и мирните жители, такива тухли като тая не вършат работа хич. Във войната на бъдещето мобилността и комбинираните ударни групи (танк, бтр, поддържащ бтр тип Терминатор) са решаващият фактор. Танкови битки в директен смисъл на думата в стил ВСВ няма да има. Артилерията и ракетните системи ще се погрижат за това. Ако има нещо, което вече е видимо, това е, че ролята на дроновете на ниво пехота, взвод е решаваща. Руснаците не бяха подготвени за подобен сценарии, но неволята учи, и заляха военните си части с дронове. Практически никакви действия не се приемат без обективен контрол от малки, комерсиални дронове, като даже на някой от тях си правят самоделни устройства за пускане на граната.

явно за 80 години не сме мръднали на сантиметър

Като гледам как си спряха атомните централи и сега купуват от франсето, спряха си и въглищните заради някаква хамава зелена енергия, спряха си северния поток в услуга на краварите против собствения си интерес, канят гаджали в хубавата си страна за да я осерат, приеха гей-бракове и джендър идеологията............. абе не ми ги хвали като най-интелигентна нация. Най-умната нация са китайците.......

Е още по-евтино и може да разгони фамилията на всеки руски танк. Противотанков комплекс джавелин унищожава всеки руски танк без дори да разбереш че има стрелец в района.

КАТЮШИТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ РУСНАЦИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ БИТКАТА ЗА МОСКВА 1941, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ГОТОВИ МЕСЕЦ ПО ВРЕМЕ РАНО ... ПОНЕЖЕ В СССР И РУСИЯ ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО .. "СТРАТЕГИЧЕСКИ РЕЗЕРВ НА ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ" ... СОЛНЦЕПЕК ТЕРМОБАРИЧНИТЕ СИСТЕМИ СА В ТОЯ РЕЗЕРВ ... ...

Тогава защо Русия разчита най-вече на танкови войски?

Ами то нали тръгна..и до Украйна само стигна.

Нито са раса нито са най-умните.

Германия или това което остана от нея днес е едно завършено военно политическо и вече икономическо джудже. По скоро буди смях отколкото тревога.

Крадива машина за убиване и скръб. Но тези ъгли под оръдието не ми вдъхват доверие щи се отнася до снаряди, попадащи там. Нищо, че има специални брони и защити.И Тедлата е с усилено отделение на батерията, но си остава уязвима точка при удар. Те и снарядите вече са все специални и ако го праснат там не е добре. Важното е, че има Led светлини. Иначе изглежда готин, като за обновление на нашата армия. Цената сигурно ще е астрономическа,а маслото се сменя само в сервиз..

В момента са стратегически резерв:)))))

Кой плашиш бе - шматарок. Русия вече четвърти месец е затънала в Украйна и докато щеше да денацифицира, освобождава и побеждава - сега искала "само" да защити Донецката и Луганската народни республики. Скоро ще почне да мрънка, че промяната на границите отпреди 2014 и е била основната цел. руснаците със всичките си "велики" оръжия се ос.аха като карпатски вълци в Екрайна. Тъпият им поход за освобождаване на близката чужбина ще накара Германия да се въоръжава. Знаеш ли какво означава това за любимата ти Русия?

Русия си е същата клоака, каквато е била при Иван Грозни, нали?

ШВАБИТЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ . МАЙ ЩЕ ИМА НОВА БЕРЛИНСКА СТЕНА ;)

Ами смей се. То друго не ти остава.

И за разлика от картонената армата, това германците могат да го произвеждат сериино, а не в 8 броя.

Ще има стена около Русия и ти ще си зад нея в Русия.

Виж колко минуси са ти сложили, обидил си някой педраз

То хубаво, ама няма титан за бронята, защото е внос от Русия. Затова и не могат да произведат обещаните на Полша 200 танка( а поляците вече предаоха своите танкове на Украйна ;)

ЗАЩО ГЕРМАНИЯ НЕ ПРАЩА НАЙ МОДЕРНИТЕ НЕМСКИ ТАНКОВЕ ЛЕОПАРД 2 В УКРАЙНА ... ИЛИ ПЪК САЩ АБРАМСИ ? .... ЩОТО ЩЕ ЛЪСНАТ КАКВИ БОКЛУЦИ СА ... И ЩЕ ЗАГУБЯТ ПАЗАРИТЕ :)

Камаз или Урал... Те скоро ще свършат тия и ще трябва на каручки да ги качват.

МАЙ НЯМА ДА ИМА БЕРЛИН ПО-СКОРО

Да го забраншт този танк с дизелов двигател - трябва да е електрически и екологичен двигател. Както ще забраняват дизеловите коли за населението.

Типична асоциация на педерашка от педеРассия ?

Когато Господ заповяда ще се изтребят едни други в Армагедон . Хора покайте се ! Никой нищо не е донесъл или взел със себе си на тая Земя . Има Рай но има и Ад ти избираш накъде да вървиш .

Леопард 2 ги видяхме в Сирия - 40 бройки станаха на скрап за 2 дни. Няма да се учудя и Абрамс да са така. Но руските не отстъпват и те, вече са загубили 600 танка според Русия, а според западняците са над 1000.

Изпуснат ли Германия да започне да се въоръжава, много бързо ще се разбере, защо сегашните модерни стратегически оръжия са по разработки стартирали в нацистка германия. Контактувал съм с немски специалисти и съм виждал какво е отношението им към останалите развити държави - имат някакъв респект единствено към Щатите. Но не съм много сигурен.

Много правилен коментар :)

ПРОСЛОВУТИЯ ДЯДО ... ПАНТЕРА ... Е СЪЗДАДЕН ОТ ФЕРДИНАНД ПОРШЕ .... ОБАЧЕ ПРАВЕНЕТО НА ПОРШЕ И ПРАВЕНЕТО НА ТАНКОВЕ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ....

Е, кандидатите да чукат ‘еврогейове’ май се оказват нагъзени и разпрани. А какъв си щом един ‘скапан гей’ те разпори? Долнопробен педерас в средновековието. :)

Да научиш нещо. Гледа се реалността и се правят изводи спрямо нея, не спрямо опорки. Руснаците нямаха никаква идея какво ги чака. Не случайно разузнаването половината замина да отлежава заради грешката. Укрите са подготвени за терористична и партизанска война в градовете, окопите им из полетата са с тонове бетон, минирани са всички възможни точки за минаване. Руснаците тръгнаха с танковете напред с идеята да покажат "мускули" и това да накара укрите да се предадат. Както казах неописуем провал на разузнаването. Съответно платиха висока цена за наивността си. От там нещата минаха на класическата логика, в открите места артилерията докарва до ужас противника, след това се втурват пехотни групи с поддържка от танк и бтри да дозачистват окопите и позициите. Идеята за директни танкови битки из полетата са тотална отживелица. За това и руските инжинери пуснаха в действие Терминатор като съпорт към група танкове. Ма тва не е двеста танка срещу двеста танка пуцане. От там логиката на тази огромна и тежка машина на Рейнметал е леко куца. Мобилността, маневреността и скоростта на реакция са решаващи. Давам ти гаранция, че след приключване на този конфликт, всички ще са на чертожните дъски/ компютърни модели да изработват адекватни решения. Тва дето гледам тук е американският модел, да покаеме колко сме големи и мощни. :) Работи доказано за прибиране на кеша.

Абсолютно всички държави признават че танк пантера е бил най-добрият танк през втората световна война. Включително и любимата ти Русия.