Глобяват Wikipedia в Русия за неизтрита информация

Размерът на санкцията може да достигне 8 милиона рубли

Обратно в новината

Коментари - Глобяват Wikipedia в Русия за неизтрита информация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селото на моите баба и дядо имаше невероятна страница в НасранаПедиатриа! С всичките известни люде, химни, танци и цялата му история. С министрите, с футболистите от националния отбор по футбол и писателите. Преди 8-9 години реших да покажа историята на селото на един приятел. Кур тате мляко! Всичко беше изстрито и пишеше само в коя област е, на каква надморска височина е, кой е кмет и колко души живеят там! Мамицата им да е@ам на тия фашисти! Затова искат дигитализация, за да изстрият всичко и да го напишат както на тях им отърва!

Прочетете само какво пише да Съвета по Попечителството на различните езици: примерно на ангийски, на френски, на руски и български. Преведете оригиналния текст и ще видите че разлики има и те са много. Но не само за Съвета по Попечителството. За Партньорство за Мир - само английският текст сочи Novae като българска обществена организация дискутирала първи това понятие. Пита се защо има разминаване по другите езици? Нали е една и също Фондация, що така? И защо Българският текст изп изпуска нещо което идва от България, кой нарежда така да бъде?

Идот, там може всеки да пише. Като смяташ, че има проблем го коригирай. Причината материалите на български да са оскъдни и/или непълни е, че никой не се знамиава да ги поддържа (и никой не е длужен да го прави). Но разбирасе, булгарът се смята за велико същество на което всички му дължат нещо за това се е специализирал да мрънка как правата му се нарушавали. Дали аналогията с тъмно сините ни сънародници е случайна?

В Укипедия всеки може да пише. Като няма нещо, намери информацията и я запиши!!!

защо въобще разчитате на някаква безплатна платформа, със своите си правила за почти свободен достъп до редактиране, да съхранява историята на селото ви? направете си ваш сайт! хостнете си го някъде и бъдете господари на това което се случва с него. В уикито сложете някой линк и това е.

Еми без пари - толкоз ....

А "българина" Петър Волгин, КОГА ще го глобят за руска пропаганда??????

в демократичните държави оставят луди като волгин, сидеров и Йоло Денев да си приказват , докато в диктатурите много ги е страх от инакомислещи, императора се чувства лично обиден ако някой не го харесва.

Крайният и реален собственик на Уикипедия е ... ЦРУ.

Когато влезеш откъдето си излязъл на този свят.

Айде бре! Не лъжи! В българската "версия" са едни джендъри начело с Вени Марковски. На сметката на чичо Сам, както е и повсеместно по места и страни.

Напротив! В Българската Уикипедия са едни продажници на чужда сметка и заплата. Това го знаят всички които са се сблъсквали с уродливата им цензура! Много са прави руснаците да я глобяват! Трябва и да я забранят за фейк, идеология, пропаганда и измами! В Китай я спираха американската виртуална, в половината свят. И правилно. Уикипедия е проводник на американския светоглед. Всички редактори на Уикипедия са на грантове. За техните кучи синове.

Та викаш ... безплатен е обеда според чичо Сам?

Вече , като чуя за фондация и се чудя , кой и какви цели я е създал .