Коментари - Google ще плати $70 млн. на Рут Порат за 2 г. | IT.dir.bg
назад

Google ще плати $70 млн. на Рут Порат за 2 г.

Новият главен финансов директор на Google Рут Порат ще получи над 70 млн. долара през следващите две години под формата на акции и допълнителни бонуси.

Обратно в новината

Коментари - Google ще плати $70 млн. на Рут Порат за 2 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

650 бона официална заплатка и 40 милиона годишна надвабка :) Наш'те пенсионери само могат да си мечтаят за подобна надбавка за Коледа или Великден.

Ха, тук куцо и сакато, дето понятие си няма от финанси и управление на компании, сипе глупости само за да се изкаже.

Хъ, ми това не е ли Хю Грант, с руса перука? 8-)

да ,чакам те в NY в един ресторант-панорама,ще доидеш ли?:-)

Pут, свободна ли си довечера?

браво на Рут! аз за 70 мил. ще трябва да си покасам гъза от рискове. ама кат не съм учил кога е требвало, сега само ще цъкам с език на такъви можещи жени като Рут...

Поредната реклама на това, колко са успешни евреите(

Плащат и' 70 милиона за да съкрати разходите на Google с 7 милиарда. Получава 1% от заработеното. Не е лошо - нито за нея, нито за компанията.

С тая въздушна флотилия дето Google имат, само там да пипне и ей ти 50% работата свършена :)

Google има проблеми с конкуренцията (Facebook) и се налага малко да затегнат коланите. Не става въпрос за уволнения, а за по-строг контрол на новите проекти, които доскоро бяха с почти неограничен бюджет. Взимат я защото им трябва специалист-неинжинер, който ще преценява дали един проект да се финансира, не защото е "cool", а защото има шанс да спечели пари.

Там са една клика тарикати си менкат постове и си раздават юнашки заплати. Аз на тебе, ти на мене. Ако не си от "Нашите" нямаш шанс да пробиеш. В тези публични компании го карат като в нашите държавни фирми. Раздават си бонуси и заплати и не им пука за акционерите, нали са хиляди и нямат много, много глас. хахах :-) Тази картинка много ясно се видя, когато оня главун, не му помня името, отказа да продаде Яху за 40 милиарда на Майкрософт, въпреки официално изразеното желание на акционерите.

неграмотен си финансово за съжаление. . пълна глупост си написал. като професионалист от Silicon Valley го казвам.

Професионалист в какво? :-) Вероятно по хвърляне на боб или гледане на карти, щом толкова смело завяваш, че съм неграмотен финансово. :-) Фактите са си факти. Контрол над бордовете и директорите в публичните компании НЯМА, сами си определят заплатите, бонусите, колегите, назначенията и т. н. Говрим за наистина високоплатените длъжности, с милиони заплати на година.

Та, какъв си там "силиконовата" ? Защото и в България има специалисти по икономика и финанси :)) Има, но Боце назначава "световно неизвестни", завършили в "Америката" финансисти като лицето "зеленоклюнчо" Д.Добрев :)) Та, кой сте вие, Митър Силикон Вели ???

Да, ама това не е България, тук в (западна Европа и Америка) има по закон на всички публични компании: -изпълнителен борд на директорите и -наблюдаващ борд на директорите Първия - управлява, а втория който следи и може да спре решения на изпълния, ако те са в разрез с интереса на компанията Така че контрол има и то доста строг

Я сега да ви чуя ооо виии неразумни Андроидаджии, дето все натяквате, че ОСа ви е фрии и с отворен код...тези 70 млн ще ги получи дъртия пергиш благодарение на вас и на такива, като мене дето ползват гугъл мейла. Аййй съз здраве ооо виои отворени кодово... ...... ...

жена на Уолстрийт, след като ако се остриже, се вижда, че мъжките гени преобладават. Външните полови белези, не са достатъчни за класифициране по полова принадлежност.

Абе хал хабер си нямам от функциите на главен финансов директор, обаче за да оправдае тази заплата, сигурно е експерт във финансовите шашми!!!

Виж къде е завършила, ти до там и на екскурзия не можеш да идеш.

Това е супер Патрик Пишет се пенсионира на 52 г. Явно добра "пенсия" си е осигурил. За съжаление ние ще трябва да бачкаме до 65, освен ако....

Що 65 бе? Не беше ли 67?

67 години за пълна държавна пенсия (таван $2600/месец) в САЩ. Може и на 62г., ама пенсията е с 25% по-малко. Този едва ли е закъсал дотам, че да разчита на пенсия от държавата.

е,от какув зор ще и дават толкова много,тя пук една умница ,леле ,леле

Виж че дори не можеш да пишеш правилно, къде си тръгнал да коментираш финансовия директор на Гугъл? =))))

аве Биньо, ти вземи една от нейните магистратури и тогава говори за пари... шматка

Всеки малко по-интелигентен българин би взел въпросните образователни степени, ама оттам нататък зависят връзки, контакти и лични качества.