Huawei представи новите си смартфони

Mate 30 Pro е телефонът с най-добри фото възможности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво да се лъжем - по-добър е от Айфоня! Huawei са лидер при телекомуникационното оборудване от над 10 години, а сега вече ще са лидер и при мобилните телефони... А малка България, пълна със заблудени лумпени и дебили, не разбира колко е изостанала спрямо братски Китай. Ама комунисти копирачи и българи юнаци....

големи измишльотини. Без нищо китайско няма в телефона. Още по-малко на фирмата. Всичко е Германия, САЩ, Ю.Корея. от дисплея, до камерата.

Току що имах клиент китаец с Хуауей Р20 про. Викам му ще си купиш ли новия Р30 про. И той ми вика - луди ли са Тея да давам пари за Хуауей, след като мога да си взема новия Епъл. Ето ТОВА е показателно, какво мислят дори Китайците за собствената си марка. ПС. Р20 Прото каза, че си го е взел защото е бил 800£ с подарък слушалки, които били 200£. Също така каза, че най-голямата му грешка е била да мине от айфон на Хуауей и че сега си е поръчал новият 11 Pro max. А вие си говорете колкото си искате.

Да не се купува телефон с екран по-малък от 10 инча ! Не е сериозно и вреди на имиджа ...

Офф, днес модераторите пак са джендърската смяна, хахаха! Нали, зайчета? Хуямиразвей и да го пънете и бутате, пак си остава жълта пръчка :)

Ментето се напъва, но не може. Това е.

И що не казахте че НЯМА GOOGLE

ХуаУей за 1199€?!?!?! НоУей!

Да разбирам ли че Тея които са нацъкали минуси се кефят да плащат 1200€ за хардуер с безплатен софтуер?

Китайски боклуци за третия свят Кой купува такъв ментак, без пари не го взимам

Гроздето е киселоооооо :-)

ти па 5 ли си купи?

Ще клекне мишка Тръмп

1100 евро за недъгав китайски телефон... Тези явно са решили сами да се докарат до фалит.

Да супер технически данни но.....колкото и да се пънат нямат името на ябълката а и цената им е като на ябълката така че нямат шанс

Вече смешното и подигравателно име на ябълката.

Колкото и жалко е, S10+, note 10+, нарапаните ябълки и mate 30 Pro, не носят нищо революционно, а ретроградно: решение да няма аудио жак; решение звука да ислиза от "изпод" екрана и ако се напраши-гъгне; решение увеличение фото-видео възможностите-нима ще изследваме скок на жаба, чрез ултра FPS, или как говори тъщата на забавен каданс; решение със стилуса да се бараш на диригент, а околните да те заобикалят; решение всичко да е горила глас, ама да трябва да го покриеш с чохъл; решение всичко да е невероятно скъпо, до ходиш с телефон напред, да крещиш и да шофираш, така, че и през стъклото да знаят : АЗ ГОВОРЯ ЧРЕЗ..., С БОГА! А да ви открехна: На 02.02.2020 г. най-известната и добра(5 бранда претендират) фирма за сматрфони ще представи новия: КОМПЛЕКСАР HI-WI-END 3+ с АСГГ(автоматична самоебачка с гъдело гъделичкатели)!

БРАВО. ГЕРМАНСКАТА КАМЕРА Е СУПЕР. СУПЕР СОФТУЕР ЗА НЕЯ. А сега да чуем нещо за телефона.

За да чуеш телефона трябва да не си глух. Камерата, че е хубава, хубава е, ама нема как да и сложат телефон германците, пък ние, ние де да знам какво можем да и направим.

Стига бе. Кажи 2-3 думи за него без да споменаваш германските и американските технологии в него.

не е германска, а британска, защото Фарадей е британец, а устройството ползва ток. нали така тролчо?

Leica е ГЕРМАНСКА ФИРМА която си предложи услугите 2016та година на Хуивей. До тогава правеше само фотоапарати и микроскопи. Така че простотията ти с Фарадей въобще не ни в клин ни в ръкав. Ха сега погледни задния панел на Хуйвейчето и прочети там какво пише до камерата. Та... освен ГЕРМКАНСКАТА РАЗРАБОТКА и американските разработки от ARM, през Андроид, до Горила стъклото на Корнинг... с какво ще похвалиш тази сбирка на части?

Тази година Хуйвей с телефони ще ви вей, догодина на Луната ще ви отвей, а после и до Маркс ако искате ще ви повей ... - из план-график на мениджър

Га ши ги стигнем комунистите? Конкуренцията вече е между Самсунг и Хуавей, Апълката за чеп не става(егати грозния тел). И всичко туй е произведоно у комунистически Китай.

Четох, четох... И следните думи в частта за цветовете ме оставиха безмълвен: "Инавотивните варианти Forest Green (Горско зелено) и Orange (Оранжево) са с гръб от веганска кожа"... Сега се чудя, ако одера един веган, ще ми дадат ли телефон срещу кожата му?

Ама тая цена нещо няма как да стане.....

Ти без пари ли го искаш? Няма да стане :)

Китай вече изпреварва целия останал свят във висшитш технологии. И това е напълно закономерно. 1. Най - високо IQ по нации имат Китай, след тях са Южна Корея, Япония, със средни стойности над 105, а САЩ и ЕС под 100, под 95 дори. 2. Най работоспособните хора са китайците - нищо не може да се сравни с тях. 3. Най- многобройни са също китайците - няколко пъти повече от всичките бели хора. Изводът е крещящо страшен - нямаме никакъв шанс и поведението на Тръмп е показателно.

Китайците най ги бива в краденето на технологии и лъжите ;)

То няма какво толкова да се краде. Повечето научни резултати са онлайн и свободни за достъп от всеки желаещ. Патентите по правило не важат не само в Китай, но и в Европа. Оттам нататък, в Китай така или иначе се произвеждат ВСИЧКИ телефони... Та много ясно, че са натрупали достатъчно ноухау точно по въпроса с реализирането на технологиите.

"Патентите по правило..." да се чете "Американските патенти по правило..."

Хуауей, какво са откраднали, като всичко си е тяхно?

Га ши ги стигнем комунистите?

Конкуренцията вече е между Самсунг и Хуавей, Апълката за чеп не става(егати грозния тел). И всичко туй е произведоно у комунистически Китай.

От капиталистическа фирма

От отдавна представянето на нов телефон не е събитие а новина за 1 ден. Просто в момента няма никакви иновации. Пазара е наситен, конкуренти пускат телефони които се водят среден клас на цени много по ниски от някой флагман излязъл 6 месеца по рано. За това и Ейпъл явно са насочили инвестициите в друга посока и пускат някакви измислени "нови" модели.

Супер е НЕМСКАТА КАМЕРА ЛАЙКА. А телефона какво може?

Каква немска камера? Марката "Лайка" се лицензира. Хуавей не са нито първите, нито последните, които я лицензират. Панасоник, например, го правят от дълги години.

Камерата е НЕМСКА. На НЕМСКИ производител по НЕМСКА технология. Софтуера е преработка на ХОЛАНДСКИЯ Huygens с който се скараха преди 2 години и сега за микроскопите е голям зор да се деконвуелират снимки. Така че ЛАЙКА не се ЛИЦЕНЗИРА. А СИ Е МАРКА която доставя хардуера и софтуера. А от целия телефон в хвалбите е - ЛАЙКА. Нищо друго. Т.е. с чужда пита - бащин помен.

кЕтайски боклук за 800 ойро, ... и който всеки момент Гугъл ще го отреже !?

Задай си един въпрос. Кой телефон не е китайски, а после троли.

да кажем - Samsung, LG, Gigaset...

Samsung, LG, Gigaset...Всичките имат заводи в Китай и се правят основно там.

ЛЪЖЕШ. и то без да ти пука. Казах то кои не се правят в Китай. Той си знае своето.

глупости на търкалета. нито един от тях не се прави в Китай. Най-малко Гигасет. Ходи се гръмни с лъжите си.

8000 кадъра с секунда 720p е доста яко - жълтите отново анихилират конкуренцията, след като Епъл миналата седмица представиха флагмена си с функции, които са опреди година при жълтите.

Това до скоро можеше да бъде направено само с камери в лаборатории. Най-голямото развитие при този телефон е в камерите. Другото за сега не впечатлява толкова, но камерите.... Телефона е супер добър поне на параметри. И противно на писачите тук очаквам да се продава доста добре.

Kirin процесорите са слабички, сравнени с конкуренцията. Пожелавам им успех.

Много си се объркал Мозъчето ти е слабичко....

За китайските технологии и зависимостите им от САЩ- това е поредната лъжа. Китайците вече си ги изпревариха в много отношения. Това, което още е на "чертожната дъска" в САЩ, при тях е масово- 5G мрежата, например.

само дето 5G започва от НАСА и се развива в САЩ и Ю.Корея... ма що му е на човек да чете, като може да троли?

Започнала е и на същия етап си стои.

много си стои. трочло.

Schilo

Факти, тролчо, факти. китайците не само развиха тази мрежа, ами вече и се ползва масово. Нещо, с което нито щатите, нито европейските държави могат да се похвалят. Апропо, "сейдерът", кога ще стане съвместим с тази мрежа? Че отдава не са предлагали и сполучлив телефон. Това е истината- Самсунг и Хуауей доминират.

чети бързо ще ще го натиснеш за триене най-продавани тгелефони 2019та до сега Apple sold 26.4 million units in the first half of 2019 Samsung shipped 13.4 million units of the Galaxy A10. Samsung shipped 12 million units of the Galaxy A50 so far in 2019. iPhone 8 10.3 million units. Redmi 6A 10 million Redmi Note 7. 10 million units Galaxy J2 Core. 9.9 million units Apple iPhone XS Max. 9.6 million units Samsung Galaxy A30 9.2 million units

Анализаторската компания Counterpoint Research публикува класация на най-популярните смартфони за 2018 г. Тя е оглавена от iPhone X, като следващите две позиции също са заети от продукти на Apple – на втора позиция е iPhone 8, а на трета – iPhone 8 Plus. Следващите места в подредбата са заети отi Phone 7, Xiaomi Redmi 5A, Samsung Galaxy S9, iPhone Xs Max, iPhone Xs, Samsung Galaxy S9 Plus и Samsung Galaxy J6. Класацията е съставена на базата на продажбите на смартфоните, но точни данни не се разкриват. От други източници обаче се знае, че доставките на iPhone 8 и 8 Plus сумарно са около 100 млн. бр., а тези на Redmi 5A са около 20 млн. бр. От Counterpoint Research са съставили аналогична класация, фокусирана върху китайския пазар. Там нещата стоят по малко по-различен начин – лидер в класацията е Oppo. Китайската подредба на най-продаваните смартфони през 2018 г. изглежда по следния начин: Oppo R15, iPhone X, Oppo A5, Oppo A83, Vivo X21, iPhone 8 Plus, Vivo Y85, Oppo A73, Xiaomi Redmi 5 Plus и Oppo R11s.

за какво му е на сайдера тази мрежа? Като мрежата стане с поне 60% покритие (В Китай едва 5% от територията, а в Германия над 50) то тогава могат да мислят за това. Въпреки всичко е сайдера е най-продавания телефон за 2018та и половината на 2019та. Ти си купи кола на водородно гориво - много е икономична и газарска... на хартия.

Schilo

Аха, не знам кои са участвали в класацията, но според други изследвания, само за първите пет месеца на тази година, Хуауей за продали 100 млн. бройки. Така че, проверявай и други източници.

продали ... в мечтите ти. цял свят казва едно, наш тролчо си измисля алтернативни факти.

аз мога да кажа и да покажа. за тебе не знам wiki - Listofbest-sellingmobilephones Samsung: 295.0437 million (19% market share) Apple: 209.0484 million (13.4% market share) Huawei: 202.9014 million (13% market share) Xiaomi: 122.3870 million (7.9% market share) OPPO: 118.837.5 million (7.6% market share) Others : 607.0490 million (39% market share)

Schilo

Тролчо, не знам какъв ти е света и колко е голям. Всичко зависи от проучването. Дали ще е за конкретни модели или като гама. Китайците имат много модели, които се харчат като топъл хляб. За разлика от сайдера. Виж си "класацията" и тогава мисли.

Schilo

Благодаря за класацията, тя само доказва, че съм прав. А сега провери, колко са китайските телефони в нея. И пак прочети, че иде реч за китайците, а не само за Хуауей. А класацията ти не е за тази година. Защо не посочи за коя е?

раздели сега на глава от населението и пак ще говорим. А колко са с КИТАЙСКИ разработки по тях за да се нарекат КИТАЙСКИ.Кажи ми ЕДИН КИТАЙСКИ ТЕЛЕФОН КОИТО Е САМО С КИТАЙСКИ РАЗРАБОТКИ. ЕДИН. Не говоря кой е въртял гайките на конвейра. Говоря КОЙ е ПРОЕКТИРАЛ ЧАСТИТЕ. Лесно е да се краде и да произвеждаш на корем. Друго е са вкараш сума ти пари да проектираш. Това е китайската рабнота. НИЩО НЕ Е ТЯХНО. Включително и 5G технологията която е американска разработка която после се доразвива от Ю.Корея и 2013та се краде от Китай... Ама нали си тъпо теленце, не може да ти уври главоча.,

Общо взето цялата хвалба на китайската марка е свързана с камерата на ГЕРМАНИЯ и софтуера на ГЕРМАНСКАТА фирма Leica !!! Това е. Останалото е АНГЛИЙСКАТА архитектура на чиповете по ARM технология и АМЕРИКАНСКИЯ Андроид 10. Ааа... забравих КОРЕЙСКИЯ OLED Horizon Display и АМЕРИКАНСКИЯ Corning Gorilla Glass 6.

и 100 минуса да набиеш тавариш - няма да смениш националността на компаниите и разработчиците :)))

Все пак трябва да не се забравя,че дисплеите на APPLE на Самсунг.

от кога Самсунг имат ретина дисплеи?

Това са патенти, на дадени компании и на практика телефона е чисто китайски. Да си чувал за FOXCONN компания, която прави "американските-китайски" ябълки? "тавариш" може да го ползваш по темите с политическите издънки, че тук не разбираш нищо от технология.

това не са патенти. ТОВА СА ТЕХНОЛОГИИ, ЧАСТИ И СОФТУЕР ЗА ТЯХ КОЙТО купуват и СГЛОБЯВАТ... нищо повече не правят.

Китайците пак отвяха ябълката. Тя вече е в колапс.

Всичко китайско е боклук. Защо ли? Защото е копирано от американците и е лошо копирано.

хахахахах купи си огризката и не ни занимавай

Ти явно си застинал във времето от преди 30-40 години, когато имаше американски продукти, а китайските бяха евтини имитации на западните. Днес тези превземат света заради силното си качество спрямо останалите, неслучайно американците ги банват, че ще им спрат тотално продажбите на прескъпите ябълки, които също се правят в Китай.

Ти си много зле. Ама ти не си виновен

Ама без Google app store. Цената му трябва да е 200 евро.

Отдавна не се нуждаят от него. Макар, че наскоро Тръмпито клекна и вдигна "санкциите". А се реши на това, защото се убеди, че ще бъдат закопани и тези от Гугъл. Щото им стеснява пазара.