Huawei представи новите си смартфони

Mate 30 Pro е телефонът с най-добри фото възможности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама без Google app store. Цената му трябва да е 200 евро.

Всичко китайско е боклук. Защо ли? Защото е копирано от американците и е лошо копирано.

хахахахах купи си огризката и не ни занимавай

Китайците пак отвяха ябълката. Тя вече е в колапс.

Отдавна не се нуждаят от него. Макар, че наскоро Тръмпито клекна и вдигна "санкциите". А се реши на това, защото се убеди, че ще бъдат закопани и тези от Гугъл. Щото им стеснява пазара.

Общо взето цялата хвалба на китайската марка е свързана с камерата на ГЕРМАНИЯ и софтуера на ГЕРМАНСКАТА фирма Leica !!! Това е. Останалото е АНГЛИЙСКАТА архитектура на чиповете по ARM технология и АМЕРИКАНСКИЯ Андроид 10. Ааа... забравих КОРЕЙСКИЯ OLED Horizon Display и АМЕРИКАНСКИЯ Corning Gorilla Glass 6.

За китайските технологии и зависимостите им от САЩ- това е поредната лъжа. Китайците вече си ги изпревариха в много отношения. Това, което още е на "чертожната дъска" в САЩ, при тях е масово- 5G мрежата, например.

само дето 5G започва от НАСА и се развива в САЩ и Ю.Корея... ма що му е на човек да чете, като може да троли?

Kirin процесорите са слабички, сравнени с конкуренцията. Пожелавам им успех.

Започнала е и на същия етап си стои.

много си стои. трочло.

8000 кадъра с секунда 720p е доста яко - жълтите отново анихилират конкуренцията, след като Епъл миналата седмица представиха флагмена си с функции, които са опреди година при жълтите.

Шило

Факти, тролчо, факти. китайците не само развиха тази мрежа, ами вече и се ползва масово. Нещо, с което нито щатите, нито европейските държави могат да се похвалят. Апропо, "сейдерът", кога ще стане съвместим с тази мрежа? Че отдава не са предлагали и сполучлив телефон. Това е истината- Самсунг и Хуауей доминират.

Ти явно си застинал във времето от преди 30-40 години, когато имаше американски продукти, а китайските бяха евтини имитации на западните. Днес тези превземат света заради силното си качество спрямо останалите, неслучайно американците ги банват, че ще им спрат тотално продажбите на прескъпите ябълки, които също се правят в Китай.

чети бързо ще ще го натиснеш за триене най-продавани тгелефони 2019та до сега Apple sold 26.4 million units in the first half of 2019 Samsung shipped 13.4 million units of the Galaxy A10. Samsung shipped 12 million units of the Galaxy A50 so far in 2019. iPhone 8 10.3 million units. Redmi 6A 10 million Redmi Note 7. 10 million units Galaxy J2 Core. 9.9 million units Apple iPhone XS Max. 9.6 million units Samsung Galaxy A30 9.2 million units

кЕтайски боклук за 800 ойро, ... и който всеки момент Гугъл ще го отреже !?

Анализаторската компания Counterpoint Research публикува класация на най-популярните смартфони за 2018 г. Тя е оглавена от iPhone X, като следващите две позиции също са заети от продукти на Apple – на втора позиция е iPhone 8, а на трета – iPhone 8 Plus. Следващите места в подредбата са заети отi Phone 7, Xiaomi Redmi 5A, Samsung Galaxy S9, iPhone Xs Max, iPhone Xs, Samsung Galaxy S9 Plus и Samsung Galaxy J6. Класацията е съставена на базата на продажбите на смартфоните, но точни данни не се разкриват. От други източници обаче се знае, че доставките на iPhone 8 и 8 Plus сумарно са около 100 млн. бр., а тези на Redmi 5A са около 20 млн. бр. От Counterpoint Research са съставили аналогична класация, фокусирана върху китайския пазар. Там нещата стоят по малко по-различен начин – лидер в класацията е Oppo. Китайската подредба на най-продаваните смартфони през 2018 г. изглежда по следния начин: Oppo R15, iPhone X, Oppo A5, Oppo A83, Vivo X21, iPhone 8 Plus, Vivo Y85, Oppo A73, Xiaomi Redmi 5 Plus и Oppo R11s.

Задай си един въпрос. Кой телефон не е китайски, а после троли.

за какво му е на сайдера тази мрежа? Като мрежата стане с поне 60% покритие (В Китай едва 5% от територията, а в Германия над 50) то тогава могат да мислят за това. Въпреки всичко е сайдера е най-продавания телефон за 2018та и половината на 2019та. Ти си купи кола на водородно гориво - много е икономична и газарска... на хартия.

Супер е НЕМСКАТА КАМЕРА ЛАЙКА. А телефона какво може?

Шило

Аха, не знам кои са участвали в класацията, но според други изследвания, само за първите пет месеца на тази година, Хуауей за продали 100 млн. бройки. Така че, проверявай и други източници.

да кажем - Samsung, LG, Gigaset...

продали ... в мечтите ти. цял свят казва едно, наш тролчо си измисля алтернативни факти.

аз мога да кажа и да покажа. за тебе не знам wiki - Listofbest-sellingmobilephones Samsung: 295.0437 million (19% market share) Apple: 209.0484 million (13.4% market share) Huawei: 202.9014 million (13% market share) Xiaomi: 122.3870 million (7.9% market share) OPPO: 118.837.5 million (7.6% market share) Others : 607.0490 million (39% market share)

и 100 минуса да набиеш тавариш - няма да смениш националността на компаниите и разработчиците :)))

От отдавна представянето на нов телефон не е събитие а новина за 1 ден. Просто в момента няма никакви иновации. Пазара е наситен, конкуренти пускат телефони които се водят среден клас на цени много по ниски от някой флагман излязъл 6 месеца по рано. За това и Ейпъл явно са насочили инвестициите в друга посока и пускат някакви измислени "нови" модели.

Конкуренцията вече е между Самсунг и Хуавей, Апълката за чеп не става(егати грозния тел). И всичко туй е произведоно у комунистически Китай.

Га ши ги стигнем комунистите?

Китай вече изпреварва целия останал свят във висшитш технологии. И това е напълно закономерно. 1. Най - високо IQ по нации имат Китай, след тях са Южна Корея, Япония, със средни стойности над 105, а САЩ и ЕС под 100, под 95 дори. 2. Най работоспособните хора са китайците - нищо не може да се сравни с тях. 3. Най- многобройни са също китайците - няколко пъти повече от всичките бели хора. Изводът е крещящо страшен - нямаме никакъв шанс и поведението на Тръмп е показателно.

Шило

Тролчо, не знам какъв ти е света и колко е голям. Всичко зависи от проучването. Дали ще е за конкретни модели или като гама. Китайците имат много модели, които се харчат като топъл хляб. За разлика от сайдера. Виж си "класацията" и тогава мисли.

Шило

Благодаря за класацията, тя само доказва, че съм прав. А сега провери, колко са китайските телефони в нея. И пак прочети, че иде реч за китайците, а не само за Хуауей. А класацията ти не е за тази година. Защо не посочи за коя е?

Samsung, LG, Gigaset...Всичките имат заводи в Китай и се правят основно там.

Каква немска камера? Марката "Лайка" се лицензира. Хуавей не са нито първите, нито последните, които я лицензират. Панасоник, например, го правят от дълги години.

Китайците най ги бива в краденето на технологии и лъжите ;)

То няма какво толкова да се краде. Повечето научни резултати са онлайн и свободни за достъп от всеки желаещ. Патентите по правило не важат не само в Китай, но и в Европа. Оттам нататък, в Китай така или иначе се произвеждат ВСИЧКИ телефони... Та много ясно, че са натрупали достатъчно ноухау точно по въпроса с реализирането на технологиите.

"Патентите по правило..." да се чете "Американските патенти по правило..."

Ама тая цена нещо няма как да стане.....

Четох, четох... И следните думи в частта за цветовете ме оставиха безмълвен: "Инавотивните варианти Forest Green (Горско зелено) и Orange (Оранжево) са с гръб от веганска кожа"... Сега се чудя, ако одера един веган, ще ми дадат ли телефон срещу кожата му?

Га ши ги стигнем комунистите? Конкуренцията вече е между Самсунг и Хуавей, Апълката за чеп не става(егати грозния тел). И всичко туй е произведоно у комунистически Китай.

Ти без пари ли го искаш? Няма да стане :)

Това са патенти, на дадени компании и на практика телефона е чисто китайски. Да си чувал за FOXCONN компания, която прави "американските-китайски" ябълки? "тавариш" може да го ползваш по темите с политическите издънки, че тук не разбираш нищо от технология.

Тази година Хуйвей с телефони ще ви вей, догодина на Луната ще ви отвей, а после и до Маркс ако искате ще ви повей ... - из план-график на мениджър

Камерата е НЕМСКА. На НЕМСКИ производител по НЕМСКА технология. Софтуера е преработка на ХОЛАНДСКИЯ Huygens с който се скараха преди 2 години и сега за микроскопите е голям зор да се деконвуелират снимки. Така че ЛАЙКА не се ЛИЦЕНЗИРА. А СИ Е МАРКА която доставя хардуера и софтуера. А от целия телефон в хвалбите е - ЛАЙКА. Нищо друго. Т.е. с чужда пита - бащин помен.

това не са патенти. ТОВА СА ТЕХНОЛОГИИ, ЧАСТИ И СОФТУЕР ЗА ТЯХ КОЙТО купуват и СГЛОБЯВАТ... нищо повече не правят.

БРАВО. ГЕРМАНСКАТА КАМЕРА Е СУПЕР. СУПЕР СОФТУЕР ЗА НЕЯ. А сега да чуем нещо за телефона.

За да чуеш телефона трябва да не си глух. Камерата, че е хубава, хубава е, ама нема как да и сложат телефон германците, пък ние, ние де да знам какво можем да и направим.

Все пак трябва да не се забравя,че дисплеите на APPLE на Самсунг.

не е германска, а британска, защото Фарадей е британец, а устройството ползва ток. нали така тролчо?

Колкото и жалко е, S10+, note 10+, нарапаните ябълки и mate 30 Pro, не носят нищо революционно, а ретроградно: решение да няма аудио жак; решение звука да ислиза от "изпод" екрана и ако се напраши-гъгне; решение увеличение фото-видео възможностите-нима ще изследваме скок на жаба, чрез ултра FPS, или как говори тъщата на забавен каданс; решение със стилуса да се бараш на диригент, а околните да те заобикалят; решение всичко да е горила глас, ама да трябва да го покриеш с чохъл; решение всичко да е невероятно скъпо, до ходиш с телефон напред, да крещиш и да шофираш, така, че и през стъклото да знаят : АЗ ГОВОРЯ ЧРЕЗ..., С БОГА! А да ви открехна: На 02.02.2020 г. най-известната и добра(5 бранда претендират) фирма за сматрфони ще представи новия: КОМПЛЕКСАР HI-WI-END 3+ с АСГГ(автоматична самоебачка с гъдело гъделичкатели)!

Kalin

Да супер технически данни но.....колкото и да се пънат нямат името на ябълката а и цената им е като на ябълката така че нямат шанс