17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-точно докато е с--л. Интелигентно.

само тогава има време за това. не е трол който по цял ден да мисли какво да съчини. Има си компании да управлява.

Гарантирам, че кенефа му е 100х по-скъп и по комфортен от столовете на нашите русороби дето сега ще се изтропат у форума.

Като бе казал в роля Шварценегер, той там си живее. Или както го имитираше Слави навремето, Шварценегер излязъл от тоалетната, обърнал се и казал "I'll be back" - ще се върна.

а на луната кога ще я осере

То социалните медии са си обществени тоалетни, но по-трудно се пуска вода там и си става една огромна кафява арт инсталация.

И гледайте сега как акциите на Идеал Стандарт (Севлиево) се изстрелват в космоса...

Тоя страда от запек. Кеси по 3 часа у кенефа, и се чуди кво да праи, и си вика, я чакай едно туитче докато напъвам парцула да излезе.

Някакво пише по телефона на гаджето си: - Ако се смееш, прати ми смеха си. Ако плачеш-сълзите си. Ако спиш-пратя ми съня си. Онзи и пише обратно: - В тоалетната съм. Да пращам ли ?

Този или е голям дрисльо или има запек! Обаче в повечето случаи застояването в тоалетната води до хемороиди!

Най-нехигиеничния навик да седиш на тоалетната с телефон в ръка и след това да си го допреш до лицето...при нормална перисталтика изхождането трябва да е по-бързо от уринирането.

Е, големо сране е паднало. Защо ли!

"Илон Мъск твърди, че поне половината от туитовете му са писани в тоалетната" Отивам в тоалетната да пусна един "туит", че от два дена не съм ходил

Илончо май страдаш от тежък запек :)

Струва ми се, че на "порцелановия трон" човек става във висша степен визионер.

Все по противен ми става, ако се разтърсите малко ще видите, че всъщност далеч не е такъв иноватор. Половината от нещата са измислени от други хора, а той само ги купува. ( Пейпал и Тесла). И определено не иска да помага на човечеството да се развива, както твърди.

На мъск са дадени 10 тира с кинти и му е казано да купува каквото поиска.

Е те и биват четени на същотпо място.

Явно доста време прекарва в кенефа Илон.