17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно доста време прекарва в кенефа Илон.

Е те и биват четени на същотпо място.

На мъск са дадени 10 тира с кинти и му е казано да купува каквото поиска.

Все по противен ми става, ако се разтърсите малко ще видите, че всъщност далеч не е такъв иноватор. Половината от нещата са измислени от други хора, а той само ги купува. ( Пейпал и Тесла). И определено не иска да помага на човечеството да се развива, както твърди.

Струва ми се, че на "порцелановия трон" човек става във висша степен визионер.

Илончо май страдаш от тежък запек :)

"Илон Мъск твърди, че поне половината от туитовете му са писани в тоалетната" Отивам в тоалетната да пусна един "туит", че от два дена не съм ходил

Е, големо сране е паднало. Защо ли!

Най-нехигиеничния навик да седиш на тоалетната с телефон в ръка и след това да си го допреш до лицето...при нормална перисталтика изхождането трябва да е по-бързо от уринирането.

Този или е голям дрисльо или има запек! Обаче в повечето случаи застояването в тоалетната води до хемороиди!

Някакво пише по телефона на гаджето си: - Ако се смееш, прати ми смеха си. Ако плачеш-сълзите си. Ако спиш-пратя ми съня си. Онзи и пише обратно: - В тоалетната съм. Да пращам ли ?

Тоя страда от запек. Кеси по 3 часа у кенефа, и се чуди кво да праи, и си вика, я чакай едно туитче докато напъвам парцула да излезе.

И гледайте сега как акциите на Идеал Стандарт (Севлиево) се изстрелват в космоса...

То социалните медии са си обществени тоалетни, но по-трудно се пуска вода там и си става една огромна кафява арт инсталация.

а на луната кога ще я осере

Като бе казал в роля Шварценегер, той там си живее. Или както го имитираше Слави навремето, Шварценегер излязъл от тоалетната, обърнал се и казал "I'll be back" - ще се върна.

Гарантирам, че кенефа му е 100х по-скъп и по комфортен от столовете на нашите русороби дето сега ще се изтропат у форума.

само тогава има време за това. не е трол който по цял ден да мисли какво да съчини. Има си компании да управлява.

По-точно докато е с--л. Интелигентно.