Илон Мъск: В момента цивилизацията ни се усеща крехка

Предприемачът иска Марс да бъде колонизиран в най-скоро време

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: В момента цивилизацията ни се усеща крехка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слагай чипове на горилите и макаците, да строят на Марса , да тераформират. Ние да дойдем наготово да шофираме Теслите нашироко ! ! !

с това е станал създател и на марсианския комунизъм на червената планета

За да се спуква от злоба всичката педеруска сган.

Той така викаше и за моя, че бил крехък. Обаче после викаше - "Стига, стига... много ме боли"

Дотук 10 пъти си изврякал под разни подписи, я марш да се научиш да работиш бе. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

И на теб ти се иска да облажиш от Мъскула За това ли се пишеш DuPe?

На тоя,защо налагат гей семейства,да живееш с куче,вместо нормални семейства,всички са против нормалните хора

Цитат: Гравитацията на Марс е много по-ниска от тази на Земята, по-точно е с 62% по-ниска. Това означава, че марсианската гравитация е 38% от земната. Човек с тегло 100 кг ще тежи 38 кг на Марс. Въпреки че тази ниска гравитация ще направи много по-лесно за хората да ходят по повърхността на Марс, отколкото по земната повърхност, тя има и негативни последици: например астронавтите могат да развият мускулна атрофия и остеопороза. Отрицателни моменти на ниска гравитация Известно е, че хората страдат от загуба на костна маса при ниска гравитация, така че при изследване на планети като Марс трябва да се вземат предвид дългосрочните ефекти на ниската гравитация върху тялото и да се правят научни изследвания върху ефектите от ниската гравитация. Преодоляването на последствията от ниската гравитация може да бъде отправна точка за човешкото изследване на други планети.

Цивилизацията ни била крехка, но видиш ли, на Марс ще бъде strong?! Тоя е пълен кретен! П.с. Нямам нищо против колониализацията на Марс и Космоса, защото това е прогрес, но тоя маймунопитек е за клиниката на dp...

Има един израз "всички яйца в една кошница", толкова ли не си го чувал бе айнщайне. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

_stankow

При последното изстрелване 40 от 49 спътника станаха на бенгалски свещички. И като се почна едно преселване на Марс, едно спасение на цивилизацията, просто думата не може да се вземе от един човек ...

МЛЪКНИ!!!!!!!!!!!!!!! УБИЕЦ НА ЖИВОТНИ...... Палячо............

Врякалникът бил веган, ти да видиш, та се разкудкудяка по вегански. Я да си налягаш парцала в дупчицата, и той тръгнал да коментира тогова и оногова от насред собственото си нулево битие.

Хайде първо да изпратим поне един човек до Марс, който някак да го опазим от радиацията в открития космос, пък после да мислим за марсиански градове. Разбира се, че това все някога ще се случи, но не и в следващите 500 години. Твърде много неоткрити технологии ни липсват.

500 години, ти да видиш Нострадамус да видиш. Отде ви изравят бе.

тоя с всеки изминал, все повече си мисля че не се прави . май верно си е олигофрен

Tози един ден ще иска руски паспорт, слушайте ми думата.

Създадохте армия от джендъри... после била крехка...

Този защо не си сложи чип където пожелае и не се застреля към най-отдалечената точка в галактиката.