Индия се превърна в "космическа свръхдържава"

Пакистан възприема действията в околоземна орбита като заплаха националната й сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наследство е нещо притежавано от някого и според определени правни норми на обществото преминава в притежание на друг(и)! Не схващам, кой е притежавал космоса, че пакистанците ни го приписват (признават право) на всички включително и на тях си? А на извънземните какво? Не е доказано, че не съществуват! Не твърдя и, че съществуват!

си един умник.... Индия е 10 икономика в света в момента и върви нагоре.

Тя пък Индия е една държава. 155 долара е СРЗ за миналата година. Пустиняци.

Хахахаха като гледам видеото правено от група третокласници, едва ли ще стигнат повече от 10 метра над земята.

Тея на се като Съюза на Аниматорите Щастливци :D :D

Ох, дано не се сетят да кацат на Луната и да изпреварят САЩ.

За да изпреварят САЩ ще се наложи да измислят и Машина на Времето, за да се върнат 50 години назад преди това.

Едва ли е необходимо. И сега да отидат на Луната пак ще са преди ФАЩ

За луната не знам ама гледай в стаята ти на 4-и километър да не кацнат, санитарите нали ги знаеш, ще кажат на доктора, че пак имаш видения и айде пак увеличени дози и ограничено движение.

Пак те вълнува 4-ти километър. Само за това си говориш. Знаем че си там по призвание.

И посадят лютива чушка на луната, до китайските тревички А бамериканското знаме се вей ли вей

Много хора у нас си мислят, че Индия е само ароматни пръчици за горене и нефритени слончета. Имам представа на какво равнище е науката в огромната държава. За едно място в институт кандидатстват 12 хлд. души. В космическата програма на Индия участва Алжир с 10 млн. долара/г. - друга държава, за която имаме бегли познания, много уважаваща България. Всяка година 100-на българи (включително министерски служители) се обучават безплатно между 1 и 6 месеца във всички области на познанието в Индия, като индийското правителство поема пътни, дневни и квартирни разходи по програмата си ITEC. Предназначена за страните от третия свят - Бутан, Бангладеш, Мадагаскар, Кот д'Ивоар, България и др. От три години Боливуд използва България за филмовите си продукции, че е по-евтино от Индия. Та не е излишно да се знаят тези леко унизителни неща, когато се отнасяме с насмешка към тази държава. Родината ни от няколко години не е земен рай, за който всички по света ни завиждат.:)

Малко си се изхвърлил със страните от третия свят и Боливуд. Не че нещо, ама средната заплата в Индия. Средната заплата на петролните работници е 2000 рупии на месец или "цели" 29 долара, докато в държавата от "третия свят"- България средната заплата е "едва" 600 долара

А нещо да добавиш и за БВП, който е другият любим довод на вярващите в демокрацията малки човечета с промити мозъчета??? Да заплатата е 29$, съгласно данните на една щатска страница( по презумпция не вярвам на тези), но какво може да се купи с тези пари е по-важният фактор, за който явно не си даваш сметка.Щото да не се окаже внезапно, че българияте са 2 пъти по бедни от индийците. И в допълнение, ще добавя, че и това не е най важното за да си човек.Но за теб явно парите са най-важното, та става ясно колко си човек. Но продължавай да кълвеш, поне развеселяваш форума с глупости, както Мунчо селото:-)))

Твоите 'еленовъди' обичат да мерят според РРР и според техните умни сметки Рашка имала 'приравнен' БВП колкото Германия. Разхождаш се с Гугъл из Омск или който и да е там Мухосранск..съща Германия :)))

Много си глупав да разбереш че не е важно колко ти е заплатата в абсолютна стойност а какво можеш да си купиш с нея. С 29 долара в кравария си никой но в Индия е доста добре. Малко сте елементарни да разберете това ама се напънете! Не е много трудно.

Ногу са зарадвахми на таз нувина у маалата. Тука сми вси

Ако индииците отидат на Марс, това ще бъде огромна обида за руския батут. Мурзилките ще дишат прахта и на Индия.

При всички положения ще отидат преди твоя работодател дето строи средновековни крепости по границата си :D

Индия вече прати апарат в орбита на Марс. А ЕкзоМарс бе закаран там с руска ракета Протон. Но след като се издъниха европейците със спускаемият апарат и се изпокараха италианци и румънци, сега ще пратят нова мисия, но този път с руски спускаем апарат. ЕС разчита на Русия за това. ;)

Апаратът на Индия се казваше Мангалиан. ;)

а бе не бива да си гост, и да си толкова прост.

То и да си буклук е срамно, ама се въртиш из форумите.

Браво ...