Коментари - iPhone 6 вдигна акциите на Apple | IT.dir.bg
назад

iPhone 6 вдигна акциите на Apple

Акциите на технологичния гигант Apple вчера поскъпнаха с 3,1%, което е най-големият скок от април.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 6 вдигна акциите на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам два андроида и нямам никакъв лаг - Nexus 5 и LG G2 ?!?! За какъв лаг говорите? Ако сте пипали андроид флагман, а не менте за 200-300 лева нямаше да се излагате така мащабно. И още нещо. На един приятел сложих къстъм ром на стария му Galaxy S и дори тази стара машинка (4 г.) работи поносимо добре. Да не говорим, че повечето, дето се оплаквате от лаг в Андроид, освен, че купувате евтини тояги ги наблъсквате с всякакви малоумни програмки и е нормално да се скапват.

Аз имам Нексус 4, почти на 2 години и лаг няма и никога не е имало. Купих си го, след като притежавах всички телефони на Епъл от 2G до 4S и само един от тях не е ходил в сервиз. Парадокса е, че само телефона, който не беше закупен от оператор не даде дефекти. 4S като ми го върнаха и го продадох на момента. Повече няма да ползвам епълски телефони. Мерси !

Една много любима мисъл от Паулу Коелю: "Не харчете парите си за вещи, харчете ги за приключения. Какво значение има, че кецовете ви са на 2 години, ако с тях се разхождате в Париж?!". Пък щом сте толкова скучни, купувайте си телефони. Защото с парите от една ненужна вещ може да отидете за седмица в Париж или пък за 3 седмици на нашето Черноморие. И така наистина ще си жевеете живота, а няма да гледате във Фейсбука къде са ходили другите и какво са правили, докато вие сте бачкали за единия телефон.

Принципно си прав, но не забравяй, че има хора, които ползват тези джаджи за работа, а има и такива, които могат хем да са в Париж, хем да са с нов телефон.

Ликуй народе. Утре с iPhone 6 и Apple Pay ще можете да откупите безконтактно домашното си порно изтекло вчера от iCloud...

телефончето май само вдига акциите на комплексарите.

На всички хейтъри да им разясня какво и как прави Апъл (да Апъл се казва но нали Английски не знаете и раждате - Епъл, Ейпъл и прочие). Да Андроида имаше NFC преди година и половина и какво от това??? Не виждам някой да се счупил да го ползва!! Апъл сложиха NFC сега но го вързаха със система за заплащане и включиха големите играчи - Visa, MC, American Express. Не е важно само да си обурудваш телефона с някаква технология - важно е колко полезна ще бъде тя и дали ще работи в синхрон с друга такава. Ако сте забелязали мега пикселите от iPhone 4S не са мръднали. Защо? Ами много просто за какво са ми повече от 8 мегапиксела? Да си пълня компютъра с снимки и да не ми оставя място?? Каквото оравят Апъл е да подобрят технологията на камерата, светлостта и прочие. Имено затова те са толкова добри в това което правят.. Обмислят с какво дадена технология ще бъде полезна на обществото.. За тях никога количеството не е било водещ фактор. Качеството е от значение.. Те не ви се натискат да им купувате телефоните - въпрос на личен избор и възможности.. Много отдавна ползвам техните продукти - да - не са перфектни, но дори и да имам проблем знам че съм в сигурни ръце! Единственото за което съжелявам че не го направих по-рано.. Нямам нищо общо със зомбиране и т.н. просто съм доволен от тях във всеки един аспект - Обслужване, Технически отдел, Гаранции и т.н.. Тези които са се осмелили да си сменят жалкото Андроидче знаят за какво говоря.. Изключвам програмистите защото те са Die Hard PC фенове и не ги обвинявам.

кажи го на тея, дет им откраднаха голите снимки от айклаудъ! Съгъ направо ше им източват целите кредитни карти през телефоня! Успех! Революция! Купуваш си айчесовник и парите у банката ти изчезват...... честито на печелившите.

Прав си, програмист съм и не харесвам iPhone. Все едно да имаш Мерцедес S класа и да го караш с белезници... Такова ми е преживяването докато имах iPhone 3... От тогава насам съм на Android и се кефя на свободата си, особено след като си пипнах Android-а, да изрина spyware-а, който производителя на телефона услужливо беше качил. Това с iPhone нямаше и няма как да стане...

А, и само да отбележа, без spyware-а телефона си работи почти като iPhone-а... Признавам, че има лаг в Android, ама ако стигнем до там, че да зависим от 500ms при ползване на телефон, ебати живота...

Вземи и се поинтересувай малко преди да коментираш. Не само да четеш заглавия. Първо не са им ги откраднали през iCloud Второ - Ако беше така - Звезди от техния ранг (имат достатъчно финансова възможност) досега да бяха осъдили Апъл отдавна.. Трето - какво ще кажеш за първо и второ? А за часовника няма да те отварям щото си личи че не е необходимо

sps_hrsf@abv.bg

МА ВЕРНО ЛИ НЕМА ГИ ОСЪДЪТ! Кат стана тва, капитализацията на ябълките загуби 22 милиарда за ден! По гоуем съд от тва?!?!? А и тепърва предстоят вредните последствия. ДО БАНКРУТ! И ПЪЛНА ИЗБОРНА ПОБЕДА!!!!!

Виж какво зомби такова. Вземи първо да сравниш два телефона, които са твоя собственост с двете операционни системи и тогава говори глупости. И само ей така леко да те открехна, мога да плащам с NFC чрез всичките ми кредитни карти (Visa, Master Card и American Express Corporate) откакто си взех Xperia Z през февруари 2013. И още нещо. В Западна Европа не е като в Япония, Корея или САЩ, където можеш да плащаш навсякъде с NFC. Да не говорим за останалите държави по света, където едвам плащаш с нещо различно от Виза или Мастър Кард, понеже са в 3тия свят.

бе то в деня в които представиха телефона, акциите ходеха ногоре надолу като йо-йо и в краина сметка затвориха на червено.... които си купиха акции тоя ден на над 102, още са си на загуба ако трябва да продават.

Шшшшт, тихо да не те чуят Apple феновете...

Поредният БАЛОН.

Е...този път моля всички фенове на ябълката да си признаете че тези продукти /6,6+/ не са нищо ...ама нищо ново и забележително,всички знаем че Samsung,LG , HTC и др. пуснаха модели с такива параметри преди 2 години така че Sorry - ако не си признаете значи не сте честни !!!

Заплатата ми е 3500лв. 4000лв.(плаваща). Никога нема си купя смарт телефон, еле пък тоя скъп боклук. За телефон най-много давам 100лв.110лв. и то за чисто нов.

За една година ли вземаш тези пари. Селянин!

Не знам какво общо има каква ти е заплатата, никой не те пита...

Интересно, как човек получаващ такава заплата, седи в дир-а и пише коментари, вместо да изкарва заплатата си. И друго е интересно, каква е тая работа, че се изкарват пари с телефон от 100 лева? Обикновено, получаващите такива заплати ползват доста от функциите на умните телефини /без значение от операционната им система/.

Някой от пишещите докосвал ли е nexus 4 например, защото при него съм забелязвал че върви по вода.

Не :( Само Galaxy-то, ама и то е читаво и безотказно...

Nexus 4 е прекрасен телефон. Но вече има Nexus 5, LG G3.....

На трупа колкото и да му го вдигат с помпичка - все тая! Жив е.ач няма да стане...

Труп, вдигане с помпичка?!? Явно някой не е виждал труп и не е чувал за постмортална ерекция и си пише, колкото да си хейтва.

Наистина са странни феновете на нахапаната ябълка в България!Наистина Айфон са изключително дори смартфони няма спор за това.Да видим,обаче на какви цени се продават у нас?Убийствени за стандарта даже и на средния българин!Няма място за сравнение със Западна Европа и още по малко със САЩ!!!Всичко това го казвам ,като човек,който преди петнадесет години,беше купил и ползвал знаменития Бенефон Делта за тогавашните 900 лв!Сега има хора,които имат Айфон ,но живеят в панелки и трудно събират пари за ток и храна и са на предплатени СИМ карти!!!Това е снобизъм,идиотизъм или нещо друго!

По-важното е, че могат да си го позволят и да се докоснат до едно гениално творение. Повече не могат да постигнат дори да искат.

Абе верно си мушморок, щом с притежанието на един телефон си мислиш, че си гепил оня за шлифера. Мани, мани. Имаш нужда от специализирана помощ.

rado_7_6@

Че кое е лошото на предплатените сим карти? Аз няма да забравя някъв слуга като ми обясняваше, че не може да имам (тогава пресен) айфон четри ес и да го ползвам с предплатена карта, на което разбира се му беше отговорено с подобаващ присмех :)

Ти и слуги ли имаш чак?! Велик си, брато!

вуе, нещо не можеш да мислиш, се оказва. iPhone поже да си купи абсолютно всеки един западняк, европеец и/или американец. това е продукт за МАСОВО ПОТРЕБЛЕНИЕ! майче снобът се оказваш ти, куха главо, празна, българска... :-))))

Голям спор във форума. Явно в Б-я има много притежатели на акции на Apple. Иначе няма обяснение защо толкова се напъват.

Играят на виртуални акции във форкс-брокерите...

Умни часовници за тъпанари, които се опитват по най-бързия начин да си развалят зрението!

rado_7_6@

Йейпъл са рушители на морала и налагат чалга 'ценности' в световен мащаб с техните безполезни, но за сметка на това скъпи играчки, а сега и 'часовници'. Дефакто с 'часовниците' йейпъл влизат в търговията с женска плът - кой знае колко глупави млади жени ще бъдат подмамени от лукави сводници да се 'пуснат' срещу лъскавото модно часовниче!

лекувай се момче, давай от рано докато не е станало необратимо...

Първо да кажа, че винаги съм защитавал apple и не казвам, че няма да ъпгрейтна с 6.. НО, този път се изложиха. Вероятно се бях пренавил за iphone6 защото останах много разочарован. Този смешен часовник дори няма да го подхващам.

Часовничето на Епъл е с по-дървен дизайн от Moto 360 - факт. Прилича ми на CASIO от 20 век. Цената му е супер свинска - факт. Батерията му иска 2 зареждания на денонощие - пълна катастрофа. Digital Crown е уникална глупост. В класическите часовници служи за сверяване на часа - 1 път в годината. Apple ме карат да го ползвам постоянно ??? ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ! Къде си Стиви? Къде си?

Къде дървената ти глава видя 2 зареждания на ден?

Никога съм нямал продукт на Aplle, така че не мога да сравнявам забавянето (lag), но ми е любопотно какво направихте през спестените от lag-ване 666 милисекунди?

"Никога съм нямал" интерес изказ имате!

прав сте, двойното отицание е грешно - след малко ще се самоубия (тъп инженер съм). Не ми пишете за малката буква в началото на първото изречение - мързи ме да я оправя.

Така се говори във Варна а и по на юг ! Живях там 3-4 години и им свикнах /донякъде/ !

ако приемем че "не сум имал" е = на "сум нямал", "никога не сум имал"= "никога сум нямал" :) а какво значи "интерес изказ"? хехехе :)

Гениална идея. Смарт часовник. Как пък никой друг не се сети за това. Само дето смарт часовници има вече от 5 години сигурно. Преди като пуснеха нов продукт акциите се вдигаха с 50%, сега с 3. И то ще е за следващите 2-3 седмици. После ще паднат с 10. Какво толкова ново предстаиха, всичко вече го има на пазара, от доста време при това.

Да найстина е така в момента от iPhone 4s нагоре това са все идей на покойния Steve ако не беше той незнам какво щяха да правят{нека почива в мир човечеца въпреки че беше доста унижен че даже го изгониха от собствената му компания}

Новината значи само едно - очакванията са Епъл пак да прибере парите на хората.

Те очакванията се едно, ама реалността често е различна.

При Епъл никога не е била различна, продават като луди, нещо на умен ли се правиш?

Абе то има и Андроид устройства, при които въпреки HD резолюцията няма такъв лаг какъвто при iPhone и липсват някои ограничения, но има и пръчки. Въпрос на късмет, но най-голямото удоволствие не е iPhone. По-правилният израз е 'гарантирано добро удоволствие'. Знаеш ли колко ме е яд?

Да найстина е така всичко си е до късмет.В момента работа със служебен iPhone 3G и просто този телефон ме хвърля в тъч.Работи с iOS 4.1 найстина малко е бавничък но не се предава.Телефон направен с замисъл

Извинявай, но лаг при iPhone няма. Казвам ти го като човек, който вчера работи на Глакси С5 и лага при прелистване на екраните е осезаем, което е необяснимо при тоя наточен хардуер, но явно ОС-а не е оптимизиран, поради което никога няма да го ползвам.

това което казваш е пълна глупост. Галакси с5 лагва само в ръцете на аЙзомби.

Ооо, ама разбира се, щом не му е харесало дървото Галакси, е зомби. Лага наистина е осезаем при андроида, но ти си се убеждавай, че не е ;)

Хайде започвайте да злобеете и завиждате от яд.Да работиш с iPhone е удоволствие имал съм и Android, но такива лагвания и забивания ги няма при iPhone това че вие нямате възможност да се докоснете до техен продукт си е лично ваше извращение.

Искрено те съжалявам за умението ти да сравняваш Андроид телефон за 150лв с iСифоня за 1500лв...

Никой не карам да си купува продуктите им.Айде с здраве (:

Няма Блумбърг, няма Бизнес Инсайдър, няма Ди Икономист, вече ще чета само финансовите мнения на панелните бг трактористи и бг комбайнери, където само като видят ябълка и се разпенват от хейт

Само да кажа, че не е важно само какво и къде четеш, а как "смилаш" написаното, защото не всичко написано не може да се приеме присърце без никаква критическа мисъл.

грешиш

Всичко зависи от Apple Pay. Ако стане, акциите им ще са не 101, а 1000 долара. А иначе това, което представиха не е нещо велико и революционно. Телефончетата са симпатични, но нямат нещо, което да ме накара да си сменя сегашния телефон. Часовникът ми изглежда дървен и дебел + това имал проблемче с батерията - на зарядното 2 пъти на ден. Надеждата на Аппле е в разплащателната система.

Виж какво става с бенчмарковете, да видиш, че характеристиките на Андроида не значат нищо ;)

Това било най-големият скок от "април" - ха ха, че не можаха ли нещо друго да измислят - най-големият есенен скок или най-големият скок след краят на август ! Въпросът е - дали от епъл ще успеят да задържат тези 13 % клиенти с този уж нов телефон или ще паднат под 10%, което е логичното, защото не са извадили нито един нов продукт, а "ъпдейтите" на старите им куца сериозно, поради липса на каквито и да било иновации ! Това с най-големите скокове от април е смешно ... конкуренцията няма такива скокове, но вече държи над 82 % от пазара - колкото и да подскача епъл - няма да ги стигне с такива големи априлски скокове ха ха

Имат най-продавания смартфон в света от пускането му на пазара. Най-скъпата компания в света са. Всичко друго е ала - бала, а идващо от теб е просто смешно.

Дали имат най-продавания, е меко казано спорно. На статистиките на тези изпечени лъжци трудно може да се повярва. Отделно, около 60% от Шитните влизат в сервиз по време на гаранцията и биват подменяни, което се отчита като продажба. И като направим равносметката, се оказва, че Шитнята се продава около 2 пъти по-малко от примерно S5.....

Кой модел им е най-продаваният телефон в света? Питам без заяждане, само за информационно обогатяване.

Колко нови продукта изкара Андроид?

За мен е по-важно какво става с акциите им след годишния финансов отчет. Обикновенно тогава акциите им падат.

Спекулативната световна икономика е пред колапс просто защото противоречи на фундаментални божествени принципи. Затова нарстава напрежението в света. Икономическите лостове за неутрализиране на кризата са изчерпани, но контролиращите искат фундаментални икономическо -политически промени, от които ще изтърват контрола. А защо ли изобщо им е контрол е съвсем друга тема.

т.е. да се връщаме към плановата икономика ??

Не разбира се. А към реален капитализъм с регулации. Но няма да се случи поради упадъка на морала.

Е та нали това е целта?! Не виждам, какво чудно има в това.

По принцип е нормално след представяне на нови продукти. Интересното ще е след реакцията на пазара - ще си го "боцкат" ли този iPhone или не...

Oт злоба с пяна се покрихте всички панелни аднроидни комбайнери :)

От опашката ли пишеш? :-)

А ти от завода на гнусмас в Китай ли пишеш ? Я марш на конвейра за пластмаса !

Типично за индивида, купил си айфон на изплащане за 2 години или с цялата си месечна заплата е да мисли, че всички без айфон са с нисък социален статус и някак по-долу от него (все пак толкова усилия и лишения са му трябвали, за да разцъка заветния айфон, разбираемо). Това, което му убягва е, че най-вероятно хората с професия комбайнер (със или без айфон) най-вероятно правят повече пари от него. Напълно ненужно ги обижда ;)

"панелни" от панелни блокове ли трябва да идва? Защото познавам доста хора с къщи за по над 200000EUR, които не ползват Apple, а доста от тях не ползват и смартфони, защото е безсмислено...

Тинейджърски продукт, тинейджърски коментар, никаква изненада...