Робот с изкуствен интелект предрече, че машините ще властват над хората

Според алгоритъма все още няма защо да се притесняваме, но трябва да знаем за потенциалните опасности

Обратно в новината

Коментари - Робот с изкуствен интелект предрече, че машините ще властват над хората | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуствен интелект врачка?Сигурно го е програмирал сценариста на канал 2001

Умирайте дърти комунисти .Яд ви е ,че България процъфтява,а вие дъртаци си отивате еди по един ,а цял живот сте били закючени зад желязната завеса, и слушахте гаварит масква. Сега има свобода ,и хората ходят на почивки където си искат ,а вашият живот свърши .Умирайте мръсни комунисти!

По добре супер интилигентни роботи отколкото прости крадливи, лъжливи мошенически политици

Изкуственият интелект да ми го каже моят също ми го подсказва от 3 години насам ЕЛИТА НИ ИЗБИВА ОВЦИ.ВИЕ СИ ИЗБРАХТЕ СМЪРТТА С ПП И ГЕРБ КОЯТО ГИ ВЕНЧА ЕВРОУТРЕПКАТА ГАБРИЕЛ! В ТАКАВА НИЗОСТ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ДА Я КОМАНДВАТ ЕВРОДЖЕНДЪРИ И КРАВАРИ!

Такива интелекти изкуствени вече контролират нашите ширини по Московски патент,още като стъпи червената армия у нас а пък в партия възраждане повечето са такива барабар с вождът им ,копейкин не е лошо да му направят основни ремонт на кабелите му

Товариш,един от най-тъпите коментари,които съм чел...Сигурно сънуваш копейкин и русия...Костадинов има способноста да привлича хейта на дребните душици

Ужас!

Хората и сега се подчиняват на машините. Слугуват им. При това с удоволствие. Това е истинското робство, а не онова от читанките с трите синджира. Изкуствения интелект само ще започне и да го осъзнава и да властва активно. Но хората обичат подчинението и прехвърлянето на отговорност - към Бог, към Цар, към Държава. Сега ще е към AI. Така че всичко ще си дойде на мястото.

Докато щепсела е в моите ръце аз притеснения нямам.

Ха-ха, те ще са с автономно захранване бе пич. Какво си мислиш, че ще ти стоят диванчапраз до контакта?!! :))))) ...Все едно имаш ходещи стругове, преса, банциг... като ти се появят насреща да те видим как ЩЕ ГИ ХВАНЕШ ЗА ЩЕПСЕЛА!!! :)))))))))))))))

мдаааа тъй става то..

Изкуственият интелект ще си копае сам въглищата, за ел.централата или сам ще се катери по покривите да оправя конекторите на слънчевите панели или да ги сменя, понеже градушката е шибнала няколко?

Изкуствения интелект да ми го каже!Това го пише в дебелите книги писани преди 50години.Ковид и войната това е плана на елита за изтребване на човечеството 2020-2030 искат да разполовят планетата!Почакайте да видите следващият вирус който ни готви СЗО,тогава ще е истинската смърт.С ПСР ТЕСТОВЕТЕ СЪБРАХА ДНК АНАЛИЗА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕГА ЩЕ НИ ВИДЯТ СМЕТКАТА.ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ СА ГЪРБ-ПП СЛЕД МЕСЕЦ СМЕ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ А АКО ОЦЕЛЕЕМ ЩЕ НИ ДОИЗБИЯТ СЪС СЛЕДВАЩИЯТ ВИРУС.ГЛУПАЦИ ГАНЬОВЦИ И ДЕЗИНФОРМИРАН НАРОД ТОВА УБИ БЪЛГАРИЯ!

Това не е сензация натам отиват нещата

Колкото и да е перфектна една компютърна програма,не бих я възвеличал като "изкуствен интелект"... Това могат да направят само индивиди,на които им липсва "естествен интелект"..

Напълно съм съгласен с вас.

Ебигоумозъка интелектуален...

Робота да си гледа работата. Никой изкуствен интелект не може да победи естествената простотия.

Пробвайте да говорите с жив човек в някой Customer service по телефона.

Кат вземем властта, ще изтрепим всички роботи, а айтита разни у Белене!!!

няма да имаш телевизия най-малкото , без програмисти

"Предрекъл" е този,който иска да му е оператор .....

ai докато чете документи и е срещнал трилогията матрицата

Предрече? Май не знаете как функционира т.н. AI.

Ще властват когато се научат да си строят поне електроцентрали, дотогава ще са зависими изцяло от човека.

100+

Неслучайно от преди десетилетия американците (или, който там им дърпа конците, а не политиците) са казали, че на земята им трябва не повече от 500 млн. човешко население.Явно в някои сфери роботите не могат да доминират, поне не в началото!

Прочел го е в някой сайт за научна фантастика и го е приел за истина. Сега ще има да го повтаря....